Германия почернява

преди 19 години 3 месеца #16479
top.rbc.ru/index.shtml?/news/society/200...5/05112247_bod.shtml

"В Германии живеят 15,3 милиона имигранти, което съставлява 18,6% от общата численност на населението, от тях осем милиона имат германско гражданство. За това съобщава Федералното статистическо ведомство във Висбаден. Данните се публикуват за пръв път във Федералната Рупублика."

Е, не че не го знаехме. Германия почернява и се излямизира. Скоро ще догони Франция - единствената арабска държава, в която не се добива петрол.
Посрещайте с "Добре дошли! Азия и Африка и кажете "Сбогом!" на Европа. Накрая благодарете на търпимостта, на толерантността и на лакомомията на междунационалните корпорации и банки!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 3 месеца #16484
Германия отдавна си е изпяла песента . Евреиското отмъщение беше жестоко . Съчувствам им на белите войни в Германистан :-?

преди 19 години 3 месеца #16489

Елтимир писа:
Е, не че не го знаехме. Германия почернява и се излямизира.

Според мен целта далеч не е да се намали еврoпеидният етнос. Това е което ни карат да си мислим!

Но, целта, според мен, е да се заселят колкото се може повече хора на територията на ЕС. Така колкото се може повече хора ще бъдат контролирани, а останалите - унищожени!

На мен лично ми струва че самият африкански етнос, е подложен на геноцид! Но етноси, които притежават хазарски гени (напр. евреи, цигани), биват лансирани (за сега)

Африканците бият на очи заради черната си кожа, но лично познавам мнозина африканци, от разл. страни, и те съвсем нямат чифутския манталитет на евреи и цигани (лично мнение)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.