Надя, препратката не съм я чел, но мога да си представя за какви глупости става въпрос. От около три месеца посещавам зврескипопулярната ютуба.
Та такива идиотщини видях там, такива узурпации, че просто не ми се говори. Не съм очаквал, че има толкоз промити македонски мозъци. То са едни филмчета, започващи с ал.македонски и завършващи с ленин, сталин и Гагарин...

то е чудо! Редовно споря с един чичка, който твърди, че Самуил е бил от славянското племе "берзити" и съответно бил македонец. Такъв му е и никът - берзити. Той поне не е толкова агресивен и се получи нещо като разговор. Други само псуват и това е. Нормална реакция на притиснат от Истината...
За щастие присъстват и тези македонци, които са наясно с Българската си същност и я защитават.
Призовавам който има свободно време да плесне по някой коментар под съответните видеота, защото сайтът наистина има нужда от Тенгриянския, от истинския Български възглед (някои Българи твърдят, че сме славяни...не бива!) . Все пак аудиторията е голяма, срещат се и разумни хора, а Истината практически отсъства...