Ето какво написа Админа от форума на анархистите:WhiteTrash, Илия Минев е един от мъчениците на болшевишката диктатура и аз съм имал честта да говоря с него, когато бях много по-млад, а той вече беше много болен. Спомням си, че очите му постоянно сълзяха и мисълта му се губеше, но знаех, че говоря с един от най-дългогодишните политически затворници в света. Затова и за убежденията му нямам право да говоря, мога само да слушам бай Георги, който е лежал много дълго с Илия Минев в една дупка в ада. Има си норми на елементарно човешко уважение, което няма нищо общо с принципните спорове. Все пак, за да има принципни спорове, трябва да има хора, които да ги водят, а болшевиките искаха да премахнат всички спорещи хора.
А към теб имам само един въпрос - анархистите ли съсипаха живота на Илия Минев и другите като него?"
А сега си припомнете думите на Спас Минков - Сабазий и на онези от "Кубратов сноп", че Минев бил смешник и турски агент. Обърнете внимание и на факта, че от "Атака" /Боже, какво издребняване!/ не смеят да споменат името на Илия Минев само затова, че той беше мой кум.
Службите искат конфликт между нас и анархистите. Ще бъдем пълни идиоти, ако им позволим да го постигнат.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.