Тема от форума на "Атака"

преди 19 години 4 месеца #15942
Мисля, че темата заслужава най-сериозно внимание, а там поради наложената цензура едва ли ще бъде развита качествено. Затова я копирам тук:

"CCCP
Full Member

Неактивен

Публикации: 173

Обезлюдяването на България и защо АТАКА не потърси отговорност от ХУНТАТА ?
« -: 21 април 2007, 19:07:39 »

Много отдавна говоря във форума за обезлюдяването на България и за хилядите българи които я напускат всеки ден принудени да робуват и слугуват на чужди страни за да изхранят семействата си.

Някъде към 1.5 милиона умни,трудоспособни българи,бъдещето на нацията е вече прогонено от страната от нечовешкият геноцид на който е подложено от престъпната ХУНТА която управлява страната.

Сега е ред на пакистанци,жълти и араби да почват да се нанасят в страната ни,пълното обезличаване на нацията е в пълна сила.

Аз съм един от тези които от много години вече съм напуснал страната,но още милея за родното,за приятели и роднини и страдам като гледам как ХУНТАТА се отнася с народа си.

ПОЛОЖЕНИЕТО Е МНОГО СЕРИОЗНО !!!!!!!!!!!!
България загъби 1.5 МИЛИОНА българи вече !!!!!!!!!!!!!!!
Това е най-големият ГЕНОЦИД спрямо народа.
На много от българите около мен забелязвам,че децата си говорят на англиски помежду си,а не на български.

До 5-10 години в България ще се изсипят цигани и говеда от цял свят,така става в страни като Италия,Испания,Гърция и т.н.

Observer
Full Member

Неактивен

Публикации: 163

Re: Обезлюдяването на България и защо АТАКА не потърси отговорност от ХУНТАТА ?
« Отговор #4 -: 23 април 2007, 18:06:10 »

Georgigr: "Стига с тези имигранти.И аз съм емигрант.Защо не поговорим са българите в Македония ,Босилеград ,Бесарабия ,Банат или за табрийските българи?"

Не и Не !!! Първо трябва да говорим за последните млади българи
ВСЕ ОЩЕ ОСТАНАЛИ В БЪЛГАРИЯ - ТЕ СА ПОСЛЕДНАТА НИ НАДЕЖДА !!!

Заради тях трябва:
-да възтановим отнетото право на българите да получават детски (закона 200лв. бруто)
-да спрем детските и помощите на търтеите и криминалите
-да разгромим мутрите
-да обезкостим червената буржоазия
-да изгоним МИТ (Турското разузнаване)
НО, някой да знае Атака да е свършила нещо до сега и какво е то ???"

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15975
Да,сигурно има много неща да се свършат.Сигурно много от тези неща наистина могат да бъдат свършени.
Само дето вече са вършени и вече са се проваляли.
Защо не се направи едно единствено нещо,което ще отвори вратата? Защо да я разбиваме с глави и юмруци,вместо да натиснем бравата с пръст?

Нравствеността трябва да се събуди!

Да се усети човекът в тялото си.Да се усети човекът в съзнанието си.Да се сети,че силен е направен,че силен е бил,че силен му е писано да бъде.Да се сети отделният индивид,че е различен от животното!

Да се сети защо е на този свят! Да се сети за своите роднини! Да се сети къде всъщност живее!

Да си спомни!

Тогава обществото от такива индивиди само с поглед ще прати всичко и всички на мястото им.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.