Мисля, че темата заслужава най-сериозно внимание, а там поради наложената цензура едва ли ще бъде развита качествено. Затова я копирам тук:
"CCCP
Full Member
Неактивен
Публикации: 173
Обезлюдяването на България и защо АТАКА не потърси отговорност от ХУНТАТА ?
« -: 21 април 2007, 19:07:39 »
Много отдавна говоря във форума за обезлюдяването на България и за хилядите българи които я напускат всеки ден принудени да робуват и слугуват на чужди страни за да изхранят семействата си.
Някъде към 1.5 милиона умни,трудоспособни българи,бъдещето на нацията е вече прогонено от страната от нечовешкият геноцид на който е подложено от престъпната ХУНТА която управлява страната.
Сега е ред на пакистанци,жълти и араби да почват да се нанасят в страната ни,пълното обезличаване на нацията е в пълна сила.
Аз съм един от тези които от много години вече съм напуснал страната,но още милея за родното,за приятели и роднини и страдам като гледам как ХУНТАТА се отнася с народа си.
ПОЛОЖЕНИЕТО Е МНОГО СЕРИОЗНО !!!!!!!!!!!!
България загъби 1.5 МИЛИОНА българи вече !!!!!!!!!!!!!!!
Това е най-големият ГЕНОЦИД спрямо народа.
На много от българите около мен забелязвам,че децата си говорят на англиски помежду си,а не на български.
До 5-10 години в България ще се изсипят цигани и говеда от цял свят,така става в страни като Италия,Испания,Гърция и т.н.
Observer
Full Member
Неактивен
Публикации: 163
Re: Обезлюдяването на България и защо АТАКА не потърси отговорност от ХУНТАТА ?
« Отговор #4 -: 23 април 2007, 18:06:10 »
Georgigr: "Стига с тези имигранти.И аз съм емигрант.Защо не поговорим са българите в Македония ,Босилеград ,Бесарабия ,Банат или за табрийските българи?"
Не и Не !!! Първо трябва да говорим за последните млади българи
ВСЕ ОЩЕ ОСТАНАЛИ В БЪЛГАРИЯ - ТЕ СА ПОСЛЕДНАТА НИ НАДЕЖДА !!!
Заради тях трябва:
-да възтановим отнетото право на българите да получават детски (закона 200лв. бруто)
-да спрем детските и помощите на търтеите и криминалите
-да разгромим мутрите
-да обезкостим червената буржоазия
-да изгоним МИТ (Турското разузнаване)
НО, някой да знае Атака да е свършила нещо до сега и какво е то ???"
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.