Гръмнаха дупетатите в Ирак

преди 19 години 4 месеца #15293
www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-04-12_06.html

"Експлозия разтърси иракския парламент днес. Има много жертви. Това съобщават свидетели на инцидента.

По думите им взривът е станал в ресторанта в сградата на парламента, в момент когато много депутати са обядвали. Сградата се намира в силноохраняваната Зелена зона на Багдад. Телевизия Ал Иракия излъчи съобщението в новинарския си бюлетин, но не събощи повече подробности за инцидента.

Същевременно мобилните и стационарните телефони в центъра на Багдад около Зелената зона не работят. Зелената зона е също така място, където се намират доста посолства на западни държави. /Ройтерс и АФП-БГНЕС"

Нашите дупетати също обядват. При това много.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15319
Много ще се зарадвам ако това се случи на нашите изроди. И дано също има много избити - до към 240 поне. Убеден съм че народа ще ликува. Аз лично ще организирам празник на нашата улица за моя сметка.

Ех, мечти... мечти...

преди 19 години 4 месеца #15321
В същото време:
- В Швейцария се разбил самолет на германското военно министерство.
- В Русия неизвестни маниаци убиват деца.

Предпочитам иракския вариант. Пък някои ще ми говорят, че Близкият Изток бил трети свят.
Гошо, запази за мен две бири като организираме празника!

преди 19 години 4 месеца #15322
И още една новина:
КАИР, 12 апр - РИА Новости, Маргарита Кислова. В серии взрывов, осуществленных в минувшую среду террористами-смертниками группировки "Аль-Каида" в странах "исламского Магреба" в столице Алжира, погибли 24 и ранены по меньшей мере 220 человек.
Превод със съкращения:
Кайро, 12 април.
При серия взривове, осъществени миналата сряда от терористи-самоубийци на групировката "Ал Кайда" /това е тамошното ДПС, бел. прев./ в столицата на Алжир загинаха 24 и са ранени поне 220 души.

Та въпросът е някой да гръмне депутатите поне от "Ал Кайда", преди те да са гръмнали нас.

преди 19 години 4 месеца #15324

Елтимир писа: Гошо, запази за мен две бири като организираме празника!

Идеята ми е не да запазвам , а да останат накрая излишни бири.
Понеже дорде не останат, няма как да стигнат.

Но истината е че на нашата улица "Трети март" си имаме празник на улицата на съответната дата. Не е никакъв проблем да събера хората по добрия повод за парламента . Стига да се случи .
ДАНО СЕ СЛУЧИ ПО СКОРО!

преди 19 години 4 месеца #15325
Това се полага на всички паразити,безродници пиещи народна кръв и национални предатели!
Трябва да вземем пример от тях,защото депутатите и парламента винаги са били едно паразитно котило,един бардак!
Обаче жалко за човека,който се е самоубил,де да беше успял да ги гръмне и да оживее...
Когато легалните методи и безкръвните се изчерпят,това е единствения начин поне да им отмъстиш,макар и да не решиш проблема и да не вземеш власта така.
"Когато правото се превърне в беправие-съпротивата е задължителна"!!!
Когато няма справедливост-идва отмъщението,като последен отчаян акт на народно възмездие за подтисника и кръвопиеца!
А иракските бунтовници не може да са терористи,а са борци за Освобождение на Ирак,така както Левски и Ботев не може да са терористи,така че нека назоваваме нещата с истинските им имена и отбележим,че начина на сваляне на Саддам Хюсеин,беше терористичен,както и цялата война,без всякаква правна и морална мотивация пред света,срещу законноизбрана власт и срещу народа,който си е на неговата територия,както всички останали войни на тази хидра,така че от тук нататък иракчаните каквото и да правят на тяхна територия с окупаторите и убииците не може да са"терористи"!

преди 19 години 4 месеца #15326
И все пак аз мечтая и предпочитам момента,в който нашите престъпници ще бъдат свалени,заловени и изправени пред един истински Народен съд,заедно с цялата им терористична репресивна шайка от убиици в МВР!
И тогава съдбата им да бъде подложена на народно допитване след разкриване и доказване на всичките им престъпления!
Така наказанието,каквото и да е то,ще е законно мотивирано пред народа и няма да има спекулации,че са"мъченици"!
Те трябва да бъдат съдени и изобличени със слово и звук,преди да ги наказваме,по-всяка възможност.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.