Писмо до ЛЕМС

преди 19 години 5 месеца #14534
Пуснах едно писъмце до така всеизвестната ЛЕМС,ето го и него :

Maiki Korli <atila_kn@abv.bg> добави в адреси

До: shemet56@abv.bg
Относно: Здравей!
Дата: Неделя, 2007, Март 25 00:50:46 GMT+02:00

Преведи на:

Здравей,как си ? Как я караш напоследък ? Знаеш ли искам да те питам няколко въпросчета...

-Вярно ли е че работиш за ГРУ ?
-Вярно ли е ,че подпомагаш извършването на геноцид над българите ?
-Вярно ли е,че работиш едновременно за НСС=ДС и ГРУ ?
-Защо извършваш всичко това за пари ли е или ти прави удоволствие ?
-Можеш ли да спиш спокойно нощес ?

Това са ми за сега въпросчетата.Надявам се ,че ще бъдеш така добра да ми отговориш.Благодаря предварително.

С поздрави :

Варварина

П.п. А забравих да ти кажа ,че имаш много готин пръстен,и на друго място съм го виждал.

За жалост все още очаквам отговори,явно няма и да ги дочакам...обаче аз ще продължавам да задавам въпроси

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 5 месеца #14536
Аз не виждам логика да съм Золотов и да пращам свои...служители...наляво и надясно,без да съм сигурен,че няма да изпеят нещо.Още повече,ако бях Золотов и имах...умения...щях да ги използвам.В този ред на мисли,ако бях агент,част от солидна агентска йерархия от...хипнотизатори...от къде щях да съм сигурен,че аз самия мисля самостоятелно? Според мен няма смисъл да се допитваме до нея,тя е зомби от където и да го погледнеш.

преди 19 години 5 месеца #14537
Това, че проявявяш интерес е хубаво...!!!
В случая, може би е по-важно да се задават вапросите...!!!
Отговорите им, едва ли ще получим, но пък ние ще продължаваме да си питаме.....!!!

преди 19 години 5 месеца #14539

Спорт-Здраве писа: Аз не виждам логика да съм Золотов и да пращам свои...служители...наляво и надясно,без да съм сигурен,че няма да изпеят нещо.Още повече,ако бях Золотов и имах...умения...щях да ги използвам.В този ред на мисли,ако бях агент,част от солидна агентска йерархия от...хипнотизатори...от къде щях да съм сигурен,че аз самия мисля самостоятелно? Според мен няма смисъл да се допитваме до нея,тя е зомби от където и да го погледнеш.

Има смисъл да питаме...!!!!
Ако това което казваш е вярно,то въпросите ни ги карат да блокират...!!!
Мисля, че точно това се получи преди няколко дни...!!!
ЛЕМС опита да ни провокира, после се появи Чое от Варна, като и той на свой ред се опита да хвърли л*йна по вентилатора... Не сполучиха..!!! Факта, че не успяха да всеят раздор, а напротив обединиха ни, ги накара да се откажат (засега)...!!!

Всяко нещо, което не ни убива, ни прави по-силни...!!

преди 19 години 5 месеца #14540
Золотов не е Бог. Золотов, както и всеки като него си има и служители, и агенти, и черноработници. Трябваше да минат две години, за да науча от съвсем друго място, че през есента на 2004 година е идвал представител на ген. Рогозин или пък самият той, след като групата претърпяла провал. Освен това не бива да забравяме, че наред с групите на Золотов и Рогозин, в България работят и групите на Тамара Тютченко от Кипър.
Силвия едва ли ще отговори след разкритията. По-странното е, че НСС мълчат и нищо не предприемат. Ако не броим махането на един областен шеф, но това може да е и по други причини. Особено като се има предвид, че освен в сътрудничество с ГРУ, отправих и сериозни обвинения срещу тази службица в тероризъм. Обвинения, подкрепени със снимки и документи. А НСС мълчи. Защо се учудваме, че Силвия Мирчева също мълчи?

преди 19 години 5 месеца #14543

Елтимир писа: Золотов не е Бог. Золотов, както и всеки като него си има и служители, и агенти, и черноработници. Трябваше да минат две години, за да науча от съвсем друго място, че през есента на 2004 година е идвал представител на ген. Рогозин или пък самият той, след като групата претърпяла провал. Освен това не бива да забравяме, че наред с групите на Золотов и Рогозин, в България работят и групите на Тамара Тютченко от Кипър.
Силвия едва ли ще отговори след разкритията. По-странното е, че НСС мълчат и нищо не предприемат. Ако не броим махането на един областен шеф, но това може да е и по други причини. Особено като се има предвид, че освен в сътрудничество с ГРУ, отправих и сериозни обвинения срещу тази службица в тероризъм. Обвинения, подкрепени със снимки и документи. А НСС мълчи. Защо се учудваме, че Силвия Мирчева също мълчи?

Животните са един от най-големите източници на знание,посредством сравнение с друга раса,придобивано по примитивен път.

Когато навлезеш в територията на хищник,неговата реакция е първо да покаже авторитета си,да те респектира.Ако все още не се отдръпваш,той започва домогванията като постепенно усилва сериозността им.Той се държи с теб като с нарушител на територията.

Но какво става,когато си завоевател?
Когато също толкова едър хищник,също толкова респектиращ навлезе в територията на първия,има две възможности.
1.Да преминава,защото разбира,че не би трябвало да се страхува и пътят оттук е възможен.
2.Да е тук,за да завземе територия.

И в двата случая въпросният защитник има строго поведение.Той стои в целия си размер и в съответната си поза за готовност(било то котка,куче,мечка или риба).Той не изпуска нарушителя от поглед и се мъчи да разбере именно тази дилема - дали нарушителят е тук заради първото или второто.Затова защитникът не предприема действие.В природата за да блъфираш,или си нападател(имаш стратегия),или си подготвен защитник(имаш стратегия).Ако си изненадан защитник,чакаш и четеш действията на нарушителя,чак тогава правиш стратегия.

Ти ги изненада.Показа се голям(с твоите застъпници).Даде глас(дълбок глас в природата означава голям гръден кош,съответно индивид).От напащ,противникът се оказа защитник.Това го обърка.И сега чака.Още повече,че врагът бере стар страх от Движението.Затова ще чака по-дълго,за да играе на сигурно.

Така мисля аз.

преди 19 години 5 месеца #14544
И правилно мислиш...! :clap:

преди 19 години 5 месеца #14547
Елтимир, този сменения областен шеф да не е Варненския,за който се носеше мълвата, че съвсем открито е работил за интересите на Турция? Не че колегата му Тодор Дичев, който го замества, работи самостоятелно и независимо от заповедите на ГРУ, но там всъщност, нещо като вътрешен линч се е получило, понеже и други загазват покрай него.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.