ЗА ЧОВЕКА И ВЪЛКА...
а кой писа това:PARADOX писа: Закона на глутницата ми е ясен много повече отколкото предполагате...!
Само незнам защо се заблуждавате, че сте част от АЛФА-ДВОЙКАТА...
Една подробност....
Вълкът атакува гръкляна и меките части на тялото...
Гърба не е цел за вълка...
При една наша среща, ще прегриза гърлото ви, а гърба ще го оставя за гарваните и червеите..
не мога да Ви определя като мъдър и силен, PARADOX. щом вървите към мен с ... `ирника напред, няма как да ме победите.PARADOX Публикувано на Mar 22 2007, 07:35 PM
Май пътя е един...!!! Назад към корените....
колкото до заблудите ми ... нямам такива. с нищо не съм Ви намекнала дори къде съм.
да Ви пази Небето от сбъдването на това, което сам си пожелаете.
среща с лемс ?... не е добра идея, поне не и за неориентирани ... в гората.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Нали ти се играе..?!!! Да поиграем ЛЕМС..!!!
Или се обърка...?!!! Това май не е твоята гора...?!!!
Маркерите по дърветата миришат на друг...!!! Нали ЛЕМС...?!!!
А ти миришеш на страх...!!!
Страх ли те е КУЧКО, мислеща се за вълчица..?!!!
Страх те е...!!! Надушвам го...
Свила си се в тъмното...
Спотаила си се с надеждата, че ще те подмина...!!!
Вече съм много по близо, отколкото си мислиш....
И ще поиграем...!!! О как само ще поиграем...!!!
Малко уточнение....
ЩЕ СИ ИГРАЯ САМО АЗ....
Мдаа може и да се справите с глутницата,но с Варварите ще успеете ли .....Явно сте доста запознати с някои неща,но запознати ли сте с Варварите...въобще знаете ли що за жовотно е това....пък и да знаете едва ли сте запознати с начина им на действие в 21 век...както каза един приятел на един твой колега :ЛЕМС писа:
репченето Ви е неуместно. Дори не е ръмжене, а ... нещо като скимтене.PARADOX писа: Искате ли да го изпитате на гърба си..?!!!
Ненапразно Ви попитах (извинявам се, че в предното ми мнение неволно съм разговаряла с Вас .. неучтиво) дали познавате законите на вълчата глутница. колобърът нека Ви ги разтълкува и обясни кой е основният.
после ми се силе`те. Прочетох и седващито Ви мнение и съм категорична: гърбът ви е открит и при среща с мен сте обречен на .... гибел.
Тангра с Вас!
Ч.
"Ние идваме по-силни от всякога и след нас или потоп или вечен мир...на нас не ни пука вече ,а на вас "
С поздрави
На пътешествие със "Сребърната Птица"? Подозирах го. Само че понякога разстоянията не са от значение. Май някъде имаше нещо писано с псевдонима "Ленгли". Ще трябва да го препрочета.
Ами да...вдъхновението се предава именно по нещата,сътворени от негоBranimer писа: Спорт-Здраве, песничката която беше дал In The Year Of The Wolf много ми хареса
По този повод получих вдъхновение и погледни какво сътворих - vbox7.com/play:be0cf6a4
Мноооогооо е добро...!!!!Спорт-Здраве писа:
Ами да...вдъхновението се предава именно по нещата,сътворени от негоBranimer писа: Спорт-Здраве, песничката която беше дал In The Year Of The Wolf много ми хареса
По този повод получих вдъхновение и погледни какво сътворих - vbox7.com/play:be0cf6a4
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.