ЗА ЧОВЕКА И ВЪЛКА...

преди 19 години 5 месеца #14169
Все по-често си задавам въпроса очовечен вълк ли съм, или овълчен човек..?!!
Хора ли сме, или вълци..?!!!
Обърках се...!!! Все повече се ръмжим, все повече се джавкаме, и все повече се стремим да си отнемем и малкото кокали, които успяваме да изровим, защото отдавна не ловуваме...!!! Странно но вече не хапем..?!!! Подвили сме опашките си толкова силно, че едва ли ще успеем да ги извадим някога от измършавелите си задници...!!!
Някога предците ни са препускали под знаме с изобразена вълча глава, и са ги почитали...!!! Целият свят е бил в краката им, защото са хапели... Хапели са до смърт.... До тази на врагът им, или тяхната собствена.... Тангра, закона, държавата и рода са били над всичко... Ако Хан е загубвал битка, е бил удушаван... Ако Хан е управлявал некадърно, е бил удушаван... Колко просто и ясно е било всичко...!!!
Какво е сега...?!!! Какви сме сега...?!!! Хора или вълци...?!!!
Помогнете ми да проумея нещо..!!!
Тук, в този сайт не искаме да вземаме власта, а се занимаваме с политика...
Тук, в този сайт не искаме да споделяме знанията си, но искаме да научим още...
Тук, в този сайт не сме ли всички единаци - полу-хора и полу-вълци..?!!!
Как ще променим нещо без да сме направили един основен избор..?!!!
Ако ще сме вълци - да започнем да хапем до смърт - тяхната или нашата...!!!
Ако ще сме хора - да започнем да се държим като такива, и да започнем да помагаме чрез просвещение и убеждение...!!!

НЕКА ДА НАПРАВИМ ИЗБОРА СИ....

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 5 месеца #14174
Нека, да. Тук виж те подкрепям. И нека не те измъчва парадокса дали си очовечен вълк, или увълчен човек. Този парадокс ми напомня разказа на Борис Виан "Човекът-вълк" - за един вълк, който е ухапан от върколак и на всяко пълнолуние се превръща в човек :-D

преди 19 години 5 месеца #14331

PARADOX писа: Все по-често си задавам въпроса очовечен вълк ли съм, или овълчен човек..?!!
Хора ли сме, или вълци..?!!!
Обърках се...!!! Все повече се ръмжим, все повече се джавкаме, и все повече се стремим да си отнемем и малкото кокали, които успяваме да изровим, защото отдавна не ловуваме...!!! Странно но вече не хапем..?!!! Подвили сме опашките си толкова силно, че едва ли ще успеем да ги извадим някога от измършавелите си задници...!!!
Някога предците ни са препускали под знаме с изобразена вълча глава, и са ги почитали...!!! Целият свят е бил в краката им, защото са хапели... Хапели са до смърт.... До тази на врагът им, или тяхната собствена.... Тангра, закона, държавата и рода са били над всичко... Ако Хан е загубвал битка, е бил удушаван... Ако Хан е управлявал некадърно, е бил удушаван... Колко просто и ясно е било всичко...!!!
Какво е сега...?!!! Какви сме сега...?!!! Хора или вълци...?!!!
Помогнете ми да проумея нещо..!!!
Тук, в този сайт не искаме да вземаме власта, а се занимаваме с политика...
Тук, в този сайт не искаме да споделяме знанията си, но искаме да научим още...
Тук, в този сайт не сме ли всички единаци - полу-хора и полу-вълци..?!!!
Как ще променим нещо без да сме направили един основен избор..?!!!
Ако ще сме вълци - да започнем да хапем до смърт - тяхната или нашата...!!!
Ако ще сме хора - да започнем да се държим като такива, и да започнем да помагаме чрез просвещение и убеждение...!!!

НЕКА ДА НАПРАВИМ ИЗБОРА СИ....

доста патетично излияние, PARADOX. :clap:

а запознат ли си кога напада вълкът и защо?
и въобще познаваш ли законите на вълчата глутница?

:cool:

преди 19 години 5 месеца #14332
Искате ли да го изпитате на гърба си..?!!!

преди 19 години 5 месеца #14341
Все повече увълчващ се.Присъщата ми толерантност се топи като лански сняг.Заобиколен отвсякъде с турци...няма място за сладки усмивки!

преди 19 години 5 месеца #14342
Май пътя е един...!!! Назад към корените....

преди 19 години 5 месеца #14345

PARADOX писа: Искате ли да го изпитате на гърба си..?!!!

репченето Ви е неуместно. Дори не е ръмжене, а ... нещо като скимтене.
:-(
Ненапразно Ви попитах (извинявам се, че в предното ми мнение неволно съм разговаряла с Вас .. неучтиво) дали познавате законите на вълчата глутница. колобърът нека Ви ги разтълкува и обясни кой е основният.
после ми се силе`те. Прочетох и седващито Ви мнение и съм категорична: гърбът ви е открит и при среща с мен сте обречен на .... гибел.

Тангра с Вас!

Ч.

преди 19 години 5 месеца #14346
Закона на глутницата ми е ясен много повече отколкото предполагате...!
Само незнам защо се заблуждавате, че сте част от АЛФА-ДВОЙКАТА...
Една подробност....
Вълкът атакува гръкляна и меките части на тялото...
Гърба не е цел за вълка...
При една наша среща, ще прегриза гърлото ви, а гърба ще го оставя за гарваните и червеите..

преди 19 години 5 месеца #14347
Още една подробност...!!!!
Никъде не твърдя, че съм част от глутницата...
Има и единаци...
Пази си врата ЛЕМС...!!!
Душата вече неможеш.....

преди 19 години 5 месеца #14348
Не мога да приема за човешко поведение, някой да му казват 100 пъти че е крайно неприятен , нежелан и противен и той да виси като сопол без да си тръгне завинаги.
Може би човека е със спец. мисия. Или е опериран от чувството за достойнство някъде в руска секретна база, а хирурга е рязал из дълбоко.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.