Лъжата Атака изплува

преди 19 години 5 месеца #14122
Лъжата на Атака взе да изплува!
Помогнете да разобличим тези мошеници във форума им, които лъжат хората, че те са истинските националисти са само те!
Помогнете да довършим убиеца на национализма в България!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 5 месеца #14140
Как,като трият всичко!Снощи публикувах и го изтриха.Освен да насочваме всички да идват и четат във Воините.Лично аз намерих тук и отзивчивост и разбиране и казвам на всички от форума -БЛАГОДАРЯ!

преди 19 години 5 месеца #14163
Аз също намерих отзивчивост и взаимно разбиране и култура в този форум,за което също благодаря от сърце.Опитвам се да насочвам хора към нашия форум,но нали знаете какво се случва с адреса на нашия сайт,когато бъде направен опит на се постне там?Автоматично го променят.Той е забранен на атакистите. Админът го променя дори и в личните съобщения. Проблемът си е техен,нали?

А по въпроса за АТАКА-май и аз достигам до вашите изводи,приятели!

преди 19 години 5 месеца #14166
Не точно админа го променя. Има скрипт на сървъра който щом срещне такъв стринг, автоматично го променя на атака.тв.сом. Изхода е да се пише на кирилица, тогава сървъра е безпомощен.
Но по важното е че аднинистрирането на атакиския форум ще изгони форумците и ще останат такива като мЪршала да си скучаят и величаят Вожда за разнообразие.

преди 19 години 5 месеца #14167
Тя лъжата на Атака отдавна е лъснала....!!!
В понеделник в "Шоуто на Слави", цитираха един много интересен матерял. Мисля, че беше от вестник "168 часа"... В него съпоставяха исказвания на Волен Пидеров от 1993 година и сега... Ако някой го има вестника, нека сканира статитята и я качи тука... Ще цитирам по памет едно от исказванията на Пидеров във вестник "Демокрация" от 93 година:
- Участието на ДПС в управлението на България, е сигурен и верен знак към света, за необратимоста на демократичните процеси в страната...

Не съм съвсем уверен в буквалноста на текста, но смисъла е едно към едно.....

Към края на месеца може да се появят едни снимки на Пидеров и фамилия, около една маса, в една кръчма - близо до Каварна... Волен и Капка Пидерови щракат с пръсти, а говедото им мята гюбеци качен на масата заедно с дъщерята на Софиянски... На втори план, на ухо им свирят мангалите от оркестъра на Брегович, а охраната на Пидеров гърми с пистолета като сватбарин....

преди 19 години 5 месеца #14178
Славинеско Чифутеско не може да е мерило за правдивост. То тия съпоставки с изказвания на Волен отпреди и сега, още преди 1 година, че и повече се правеха от нас. Така че, ония много закъсняват. Но това едва ли ще има голямо значение. Същото може да се направи и за Слави Чифутярина и за всеки друг човек.
Хората, които имат осмислено житейско верую и го отстояват през целия си живот, без да променят позициите си през това време, не са много в България.

преди 19 години 5 месеца #14180

Jordan_13 писа: Славинеско Чифутеско не може да е мерило за правдивост. То тия съпоставки с изказвания на Волен отпреди и сега, още преди 1 година, че и повече се правеха от нас. Така че, ония много закъсняват. Но това едва ли ще има голямо значение. Същото може да се направи и за Слави Чифутярина и за всеки друг човек.
Хората, които имат осмислено житейско верую и го отстояват през целия си живот, без да променят позициите си през това време, не са много в България.

Ама много съм съгласен за Дългия....!!!!

преди 19 години 5 месеца #14200
Здравейте,вече ме баннаха от бАТАКА! Да ми е честито!

преди 19 години 5 месеца #14226
Здравейте форумци! Току що ме бамнаха от форума на "АТАКА". :devil: Я да видим сега, това не е ли проява на страх от страна на ръководството? ДАЖЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ - ЗАБРАНИЛИ СА ПО IP-АДРЕСА ДА РЕГИСТРИРАМ ДРУГ НИК!!! Няма страшно това са камъни в тяхната градина, а сега да видим кой е по-силен!!! :karte4: :hammer: :yeah: :mad2:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.