Приказка за Свободата
Да възвърне първоначалния си замисълъ на творението, Тангра промисли да стори чрезъ насъ Душите родени отъ Плеядите. Засели ни на Земята и повели ни тайната на насъ Българите. Научи ни какъ да строшимъ оковите и разтворимъ крилете си. А ние му обещахме че ще пазимъ и предаваме тайната отъ поколение на поколение, за да освободимъ както себе си, така и всички Души по земята. И кога разтворимъ криле, всеки въ Свободата си да застане на местото приготвено отъ Създателятъ ни, въ Единение да заиграемъ Вселенското хоро. И завъртайки се въ вихъра да изминемъ обратниятъ пътъ на старовременната грешка и да я изправимъ. И Душите ни да станатъ Светила, да родятъ Светила и да наплодятъ цяла Вселена съ Светлината.
Но кога Българите разтворимъ криле, Свободата усляжда ни се и въ желанието си да я присвоим само за себе си (което и това е зависимостъ), забравяме че обещали сме въ Единение да осветимъ и освободимъ братята си и другите народи. Та всеки самъ за себе си, въ безметежниятъ си летежъ лесно попада въ мрежите на душеядците. И до день днешенъ определеното, повелено отъ Тангра Всемирното хоро не се е състояло. Тангра дава ни всяка изминала епоха изпитания, заробванията ставатъ и ще стават все по тежки, докато ние Българите не прозремъ, докато не се Единимъ въ Свободата и заиграемъ Вселенското Българско Хоро.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Че не се е състояло Хорото не е вярно. ohridbgonline.files.wordpress.com/2012/1...hridska-bulgaria.pdf
“Кланетата въ Прилепъ, Велесъ и Куманово” Ах, имало е Хоро отъ Светила. Колко повече са избивали телата имъ, толкова по силна е искряла светлината на Душите имъ. И сега играятъ те на Небето, осветяватъ световете надделяватъ надъ мрака.
Защо се заблудихъ, че хоро няма. Че се вгледахъ въ чисти, но уви, завлечени Българи, завлечени отъ душеедците. Копнееки за доброто на България сляпо повярвали на водачите лъженационалисти, силите имъ яхнати отъ жадните за властъ Вампири.
Болно ми е. Толкозъ хубавъ сайтъ, който временно е спрянъ, истини за Българската ни история... Още преди години човека яви че камъните наречени “девташлари” отъ Плиска са доста стари отъ преди Хр. Няма пари да си плати сайта. А ако имаше казва, че щялъ да ги даде на Атака.
На чело на чистосърдечните винаги стои някой вампиръ. Може ли да се избегне? Какъ може да се избегне идеята за Българскиятъ Сарактъ да не бъде обсебена отъ вампири?
От дете на трапезата ми винаги имаше месо. На село гледахме много животни и от нищо не сме се лишавали. Имахме ниви, градини... Вярно, от малък ма научиха да работя селска работа, но пък от нищо не съм се лишавал. Сега се случи така, че с жена ми се разболяхме едновременно. Преди няколко дни ми се яви Майка Умай. Небесната Майка с корона от три върха. И между другите неща ми казва, че нямам право да се храня с нещо, придобито чрез смърт и насилие. Снощи пък сънувах двора си. Пълен с овце. Някога печехме по 2-3 агнета на година. Сега сънувам, че една овца идва при мен и аз разбирам какво ми казва: "Нима ще убиеш и ще изядеш детето ми." След тоя сън агнешко няма да вкуся. Та си мисля, че Разделението е започнало, и че положението не е толкова безнадеждно. Не по човешка, а по Небесна Воля ще се наложат нови закони и нашият свят отново ще бъде свободен.
musicart.imbm.bas.bg/Multimedia/Graph/M0006604.gif
koledniburgasko36g5.hit.bg/7Pobliala%20e%20VaklaOvca.mp3
... Задрямала й вакла офца,
Издебна я млад кехая,
Че й одзе шаро ягне,
Шаро ягне шестом рога.
Побляла е вакла офца.
„Що ми блееш толкоз рано?”
„Мен ми няма шаро ягне,
Шаро ягне шестом рога.
Както й на теб мило, драго,
Мило, драго, първо любе,
Тъй на мене мило, драго
Мило, драго шаро ягне.”
Елтимире, извиняваѝ, но ще те поправя, защото е важно. Не сте се разболели едновременно, правилното е, че ви разболяха едновременно. Това въобще не е случаѝно, сам знаеш. Нямате вина, но ето, че ви го причиняват, за което съжалявам много. Всеки ще си плати накрая за делата - няма измъкване.Елтимир писа: Отдавна е предсказано, че през новата Епоха, в която вече навлязохме ще се състои ново разделение сред човешкия род. Тоя път по духовен принцип. И ми се ще да разкажа нещо. Може и да греша, но все пак ако е вярно, длъжен съм да ко кажа.
От дете на трапезата ми винаги имаше месо. На село гледахме много животни и от нищо не сме се лишавали. Имахме ниви, градини... Вярно, от малък ма научиха да работя селска работа, но пък от нищо не съм се лишавал. Сега се случи така, че с жена ми се разболяхме едновременно. Преди няколко дни ми се яви Майка Умай. Небесната Майка с корона от три върха. И между другите неща ми казва, че нямам право да се храня с нещо, придобито чрез смърт и насилие. Снощи пък сънувах двора си. Пълен с овце. Някога печехме по 2-3 агнета на година. Сега сънувам, че една овца идва при мен и аз разбирам какво ми казва: "Нима ще убиеш и ще изядеш детето ми." След тоя сън агнешко няма да вкуся. Та си мисля, че Разделението е започнало, и че положението не е толкова безнадеждно. Не по човешка, а по Небесна Воля ще се наложат нови закони и нашият свят отново ще бъде свободен.
В самото утройство на Саракта има няколко слоя защита срещу такава опасност. През 9-и век обаче бе допусната една грешка, която допусна евергиен егрегор-паразит да се вмъкне отвътре и да вампиряса българин на възлова позиция. Поради самата идея в тенгрианството за свобода на духа и всекиму своето. Когато сработват защитните механизми вече е било късно. Така си патим до ден-днешен с векове робство.На чело на чистосърдечните винаги стои някой вампиръ. Може ли да се избегне? Какъ може да се избегне идеята за Българскиятъ Сарактъ да не бъде обсебена отъ вампири?
В бъдеще трябва да сме много внимателни в това отношение.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.