Подправената и неподправената история Кой фалшифицира историята на България?
Кой води война срещу българите?
Моят отговор за сега не е много избистрен, но звучи така:
- Еволюцията е борба между Видове, Раси и Нации. До 1914г. войните приличаха на битки от втория и третия тип - между раси и нации, все представители на вида Човек (Хомо Сапиенс).
- След първата световна война битките, в които участват нациите и расите са пагубни и за двете страни, дори са пагубни и за неучастващите в тези войни. Щом всички раси и нации губят, значи война се води срещу вида Човек на планетата Земя.
- Българите са първите и най-чисти представители на Човекът на Земята. Има достатъчно данни, че на нашата планета се преплитат интересите на множество неземни раси и видове. Различни народи са станали проводници на някои от тях и волно или не, работят за тези неземни или нечовешки видове.
- Логиката и фактите потвърждават, че българите са образцовите представители на Човека на Земята, затова е логично една враждебна на Човека раса (или Вид), да се цели право в центъра, в генофонда на човечеството - българите!
Ако и други са стигнали до тази логика и са потвърдили някои неща, нека да използват наученото за да изясним така важният въпрос. Изказаните съображения имаха за цел само да насърча участниците да не пестят доказателства, които могат да се сторят на незапознати твърде неясни или нелогични. Действителността винаги е по-фантастична от фантазията.
Моля, да не се измества все пак темата.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
книгите.През това време антикварят,старец с дълга бяла брада, ме наблюдаваше
с нескрито любопитство.Започнахме разговор и той ме попита какво конкретно търся.Аз реших да се пошегувам и му казах,че търся нещо по-конкретно за техните врагове -евреите.На въпроса му от къде съм,отговорих:"България,но надали знаете къде се намира моята страна".Изумлението ми бе огромно,когато този стар арабин
с по детски щастлива усмивка отговори:"Г-не,не само че знам къде се намира България,но и мога да ви кажа,че ако за .вас ние и евреите сме врагове,то вие,българите сте сто пъти по-големи врагове с тях! И започна да разказва.....
"Те ви преследват и ви мразят от 3,000 години и няма да престанат,докато не ви унищожат!" И се започна ... В продължение на три дни от сутрин до вечер седях
в малкото дюкянче ,слушах и сменях касетите в касетофона,а .старецът не спираше да говори.И всеки път,когато питах:"Баба,а това ти от къде го знаеш?",ми се отго
варяше:"От моя баща,а той от неговия баща".И накрая на всеки разговор завършваше с думите:"Синко,нали разбра,става въпрос не за нашите братовчеди -
сабрите/сабра или хебрю = евреин / а за ония ,рижавите,заради които вашият народ е дошъл в Европа, ХАЗАРИТЕ !
votan
Тази теза е доста неиздържана. Принципно, ние никога не сме бягали от враговете си, дори да сме били побеждавани от тях. Това не е в тъканта на Българския боен дух. Ние никога не бихме бягали, та дори и така наречените грейове, "сиви" с летящите си чинии да ни налетят. Ние се Завръщаме в Европа, у Дома, на Балканите, не защото хазарите ни притискат. Нас много са ни пристискали, но не този натиск е определял Пътят на нашето движение.
Заповедта за Завръщането е издадена, мисля, че от Кан Шамбат (да не греша, трябва да проверя), а преди това в продължение на 300 години водим битки с Римската империя, за да подготвим условията за това Завръщане.
Различни народи са станали проводници на някои от тях и волно или не, работят за тези неземни или нечовешки видове.Иван писа: Малко ще разширя въпроса!
Кой води война срещу българите?
Моят отговор за сега не е много избистрен, но звучи така:
- Еволюцията е борба между Видове, Раси и Нации. До 1914г. войните приличаха на битки от втория и третия тип - между раси и нации, все представители на вида Човек (Хомо Сапиенс).
- След първата световна война битките, в които участват нациите и расите са пагубни и за двете страни, дори са пагубни и за неучастващите в тези войни. Щом всички раси и нации губят, значи война се води срещу вида Човек на планетата Земя.
- Българите са първите и най-чисти представители на Човекът на Земята. Има достатъчно данни, че на нашата планета се преплитат интересите на множество неземни раси и видове. Различни народи са станали проводници на някои от тях и волно или не, работят за тези неземни или нечовешки видове.
- Логиката и фактите потвърждават, че българите са образцовите представители на Човека на Земята, затова е логично една враждебна на Човека раса (или Вид), да се цели право в центъра, в генофонда на човечеството - българите!
Ако и други са стигнали до тази логика и са потвърдили някои неща, нека да използват наученото за да изясним така важният въпрос. Изказаните съображения имаха за цел само да насърча участниците да не пестят доказателства, които могат да се сторят на незапознати твърде неясни или нелогични. Действителността винаги е по-фантастична от фантазията.
Моля, да не се измества все пак темата.
Един път вече тези получиха своя урок чрез нас. Втория им урок ще бъде още по-безпощаден от първия.
А ние наистина не сме бягали от хазарите. Мисията на Аспаруховите българи е била да се върнат и обединят с автохонното българско население на Балканите - същото място, откъдето са тръгнали след Потопа. Затова са пресекли Дунав и започнали война срещу Византия - единствената глобална сила тогава. Така е трябвало да стане, така е и станало. Неговата мисия е била най-рискованата и най-важната от на братята си. Затова на него са дадени и най-способните войни и най-добрите колобри. Той просто е трябвало да успее на всяка цена.
ЗА РЕЛИГИОЗНАТА МУ ПРИНАДЛЕЖНОСТ ПОЗНАХТЕ.
АРАБИНЪТ БЕШЕ ХРИСТИЯНИН-МАРОНИТ.
ЗА АРАМЕИТЕ - ИМАХ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ВИДЯ ОБЛАСТТА,НАСЕЛЕНА С АРАМЕИ.
ТОВА СА 4 СЕЛА С ОБЩО НАСЕЛЕНИЕ ОКОЛО 4,750 - 5,250 ДУШИ,КОИТО ГОВОРЯТ
НА АРАМЕЙСКИ ЕЗИК/ПО ТОЧНО УПОТРЕБЯВАТ ЕДНА ОСЪВРЕМЕНЕНА ФОРМА НА
ЕЗИКА/.ТОЗИ ЕЗИК СЕ Е ПРЕДАВАЛ ОТ ПОКОЛЕНИЕ НА ПОКОЛЕНИЕ И КОЛКОТО И НЕВЕРОЯТНО ДА ЗВУЧИ Е ОЦЕЛЯЛ И ДОСТИГНАЛ ДО НАШИ ДНИ.
ЗА "РИЖАВИТЕ":МНОГО Е ХУБАВО ТОВА,ЧЕ РЕАГИРАХТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН.
ТОВА БЕШЕ ВСЪЩНОСТ И ЦЕЛТА
ДИСКУСИЯТА!
ЗА ТЕЗАТА НА ИВАН : МИСЛИШ И В ЕДИН МОМЕНТ СИ ДАВАШ СМЕТКА КОЛКО НЕО
БЯТНА Е ТАЗИ ТЕМА.
ПРЕДИ 24 ЧАСА ЕДИН ОТ ВАС ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО МИ КАЗА?
ТОЛКОВА МНОГО НЕЩА ЗА ЧЕТЕНЕ СЕ НАТРУПАХА,ЧЕ НЕ ЗНАЯ ДАЛИ ЩЕ МИ СТИГНЕ
ЖИВОТЪТ,ЗА ДА ГИ ИЗЧЕТА.
ВИЖТЕ , ПРИЯТЕЛИ,НАВРЕМЕТО ГОЛЕМИЯТ БРАЗИЛСКИ ПИСАТЕЛ ЖОРЖИ АМАДУ
ПУБЛИКУВА ЕДНА КРИЛАТА НЕГОВА МИСЪЛ:
"ЕДИН МЪЖ ТРЯБВА ДА ПРЕСПИ С ВСИЧКИ ЖЕНИ НА ТОЯ СВЯТ,ПО ПРИНЦИП ТОВА Е
НЕВЪЗМОЖНО,НО ТОЙ ,ВСЕ ПАК,Е ДЛЪЖЕН ДА ОПИТА!"
ТА ДА ГО РЕПЛИКИРАМ:ЕДИН ЖАДЕН ЗА ЗНАНИЯ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ПРОЧЕТЕ ВСИЧКИ КНИГИ НА ТОЯ СВЯТ,ПО ПРИНЦИП ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО,НО ТОЙ Е ДЛЪЖЕН ДА ОПИТА!
И понеже повечето (и по-изтъкнати форумци) вече отговориха на въпросите ти, възможно ли е аз да ти задам един въпрос? Или по-скоро два.
Защо си взел ника Вотан?
И дали сириеца-християнин е споменал нещо за николаитите-християни?
anti666 Прекрасен анализ на историята направи, но както сам си признаваш борис І вото мекере си е половината чифутин. Въпрос с намалена трудност - колко чифутска кръв имат синовете му?
Коя азбука и литература, и култура развива и разширява симеон І вото мекере - българската или чифуто-византийската? За глаголицата няма да споменавам - тя е за просветените. Като резултат от геноцида и управлението на борис/симеон І вите мекерета до къде е стигнала в "еволюцията" си България - до робовладелчески строй или до феодално общество? Защото робството при българите не е съществувало - предполагам, че го знаеш. А при тези първи мекерета е въведено. Да бе - феодала е изпращал войници (бранници) при нужда на царя. Ама те не са могли да не отидат - не са имали право да му откажат - защото не са били свободни. Казваш, че симеон запазил устройството на бюрокрацията. Ами не може да я подмени за ден-два. Станало е по-късно. И защо са се преследвали богомилите? Хайде да ти спестя този отговор - щото учението им не се вмествало във чифутската схема.
И не ми излизай с тезата, че за да сме имали мир е трябвало да приемем чифутската измислица (проповядвана като религия), при това да се изтреби по най-безмилостен начин цялата българска интелигенция. Това с избиването на интелигенцията е © и ® на чифутите в цялата им история - просто прочети библията им - те даже не го крият. А е напълно възможно да се гордеят с това.
Целта на моето присъствие във форума е да бъда научен консултант и нищо повече
Преди да се съглася за това ,предупредих Севар че ще напусна още след първото
заяждане.Много моля това да се има пред вид от тук нататък!Нямам никакво намерение да бъда про
поведник или да се изживявам като гуру или месия.
Моята задача е и ще бъде колкото и с каквото мога да помогна със знания и с информация,а ако моето присъствие ви дразни,мога и да се махна!
И все пак ще отговоря:
1.Кръстиха ме votan ,на името на персонаж от старо-германската митология.
Участвам в 12 форума по света и навсякъде имам различни имена.
2.За Николаитите:Не е вярно,че всичките християни в Сирия са поставени
Николаитите са ранноІхристиянска секта,съзцдадена в Близкия Изток.
3.В Сирия има християни от следните деноминации:Йоанити,Маронити,
Несторианци,Източно-православни,Гръко-католици и Римо-католици,
като особен интерес представляват Йоанитите.Тяхната доктрина завоалира
Йешу/или Исса/ и приема за истинския Месия Йоан,твърдейки,че от там на сетне всичко е изопачено и фалшифицирано,/което,всъщност е най-близо до истината/.
Моля сърдечно Вотан за повече търпимост към форумците. Между нас има "нервни състезатели" и не всеки знае с какво си се занимавал и какво си преживял, изстрадал и видял на този свят. Затова нека припряноста на някой незнаещи от какво могат да ни лишат да не е причина да останем без твоето знание и съвети.Votan писа: Интересен въпрос:защо съм votan? А ти защо си "Каруцар"?Може би би било възможно да се отнасяме спокойно и с уважение един към друг?
Целта на моето присъствие във форума е да бъда научен консултант и нищо повече
Преди да се съглася за това ,предупредих Севар че ще напусна още след първото
заяждане.
Тук, както и във всеки друг форум съществува "мерене на пишки". А в нашия това е най-слабо застъпено.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.