Дур Ан Ки връзката между Небе и Земя

преди 13 години 2 месеца #47063
"На тази снимка тези два триъгълника ли имаш предвид:"
Да, точно. Като долниятъ западниятъ светлиненъ триъгълникъ следъ минути, половин час се уголемява. И източниятъ и западниятъ ставатъ почти еднакви като българската шевица наречена Маказъ която всъщностъ е знака на Сила изписанъ въ Магурата подъ формата на стилизирана човешка фигура.

Ето я короната по на гледно. Извинете че не представих по ясно!

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 2 месеца #47064
Ето какъ сянката-Корона около Еньовденъ става назъбена линия, коя пресича през точката на преминаването на енергията между двата свята, между върховете на двата триъгълника. Получава се пресеченъ маказъ, същиятъ като знака отъ Магурата. Та Короната става около Еньо меко казано тежка. Тежка трънена преграда презъ която същноста-Змията и този които я последва, трябва да се раздере за да премине. Сътресаващо е за възприемане, че камоли за изпълнение на практика.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 13 години 2 месеца #47065
"А на последната снимка долу аз виждам глава на лъвица в полупрофил ето така:"

На менъ ми е убягнало отъ погледа. Не случайно точно Лъвица си видялъ))))))))) Те образите единъ въ другъ се преплитатъ. А Лъвицата вероятно се вижда само в този день и часъ споредъ начина какъ падатъ лъчите. Но дано да имамъ дни въ които да престоявамъ тамъ. Ще проуча животъ и здраве за Лъвицата. А ако ви интересува, публикувала съм снимки в фейса на светилището въ Атия. Име Ванина Славова. Само ми пишето по какъвъ поводъ искате да ви прием за фейс-приятели, че иначе случайни не приемам. Но на живо си е по добре да се види тъй че и гости на Атия приемамъ.

преди 12 години 11 месеца #47641
Снимки от Дуранкулак са публикувани в Галерията;
www.voininatangra.org/modules/xcgal/thum...php?album=275&page=1
Отбивката за селището се намира вдясно преди сегашното село, по пътя към езерото. Преди да стигнете частно имение на някакъв паразит има черен път пак вдясно. Хващате го него и след 200 метра островът, където е било селището се вижда. Преди няколко години общината е усвоила едни пари и са построили дървени стъпала и табелки към него, от което почти нищо не е останало. Да стигнете дотам трябва да оставите колата и да нагазите през блатото. Ако е имало валежи, водата стига на места до коляно, иначе е само кално.
Голяма част от селището и крепостните стени са потънали в тръстика и зеленина и почти не се виждат. Но това, което се вижда също е достатъчно да си направите изводите за възможностите на прадедите ни. Каменни къщи и дворове с камини (според археолозите и на няколко етажа) и добре планирани улици, достатъчно широки да мине колесница.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.