Истината ВИНАГИ излиза наяве

преди 17 години 1 месец #35828
1

2

3

Наздраве! :thumbsup:
(може вече и да са публикувани, но аз искам да съм сигурен)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 1 месец #35846
Не вдянах...

преди 17 години 1 месец #35847
Хубава новина, макар че за повечето тук не е новина ;)

Добре са се ориентирали океанолозите, да продължават.

преди 17 години 1 месец #35849
Грешите. Епицентърът е бил в Южна Америка. Тук е било вторично. Пробив на проливите, нищо повече. Целта е била там, не тук.

преди 17 години 1 месец #35850
Айде да ви кажа без заобикалки. Преди 8000 години нашата земя, земята на днешна България не е била ударена фатално заради енерго-информационното захранване на Вратата. Сега обаче имам лоша новина за вас. Вратата е деактивирана. Имаше едни птици - кветцал, ако не се лъжа. Само те могат да ви помогнат. Ако вече не са изчезнали, разбира се.

преди 17 години 1 месец #35862

Елтимир писа: птици - кветцал

Кветцалът е смятан за свещена птица в централноамериканската митология. Свързва се с името на Кетцалкоатъл.
"Според известен мит от времето на испанския завоевател и конкистадор Ернан Кортес, върховният бог на ацтеките — Кетцалкоатъл, бил победен от велик воин-човек и той (езическият бог Кетцалкоатъл) бил толкова опозорен от загубата, че сам струпал огромна клада, облякъл най-хубавите си доспехи и сам се запалил на кладата и изчезнал.

По-нататъшните вярвания на ацтеките се основавали на мита, че някой ден (нещо като деня на страшния съд при християнството и Юдаизма) бог Кетцалкоатъл ще се завърне под формата на бял човек с огнена, изключително мощна пръчка, с която щял да завладее цялата им империя. "
цитат от уикипедито

Блестящият кветцал

П.П. А на нас как могат да ни помогнат тези птици ?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.