ЗАЛИЧАВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ ВСИЧКИ СРЕЩУ НАС
- Например турските които са завзели Конснтантинопол, са наречени Троянци, защото са освободили Троя. (Значи Троя още е съществувала по това време!)
- Официалния език по нашите земи през 16 век се е наричал Гранд-Турко, но писмеността е била на АРАБСКИ И СЛАВЯНСКИ (тоест български). Има достатъчно много монети от този период, които го доказват!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Гласи се и за президент на Русия на следващите избори!
Ужасна е съдбата на сънарордниците ни оставени на произвола на подлите, двулични и развратни византийци.Наша плът и кръв от Драма, Кавала, Серес, та чак до Солун. Тези хора са безвъзратно загубени за нас! Нечовешката асимилаци на цели родове, /езиково, културно, и религиозно/ разселването им из най-далечните точки на Гърция, от додекадите до цикладските острови е унищожило завинаги българското им самосъзнание.
Гласи се и за президент на Русия на следващите избори!
О какъв провал Стоимене!!!
Виж - има логика в писанията на тази група - има още две групи които работят по фалшификациите и грешните дати - едната е ... (чакай да видя).... всъщност не ги знам какви са - имат докторски титли, асйта им е в Англия, а пък си продават книгите в долари: Как Дариоус създаде Юдаизма?
Доста неща ми харесват и при тях - например твърдят, че много от символите на евреите не са техни.
Друг - Финикия. И там се описват някои грешки в датирането и обвиняват гърците, че са откраднали от финикийската култура.
Имаше и още един ама не мога да го намеря....
Ценното на руската група е, че те откриват две най-важни неща - едното е, че датирането се е базирало на библията и второто - че гърците са измислени по времето на ренесанса !
Искам да ти кажа, че през времето, което е минало от първият ми пост тук- преди години- до днес много неща се свършиха по организацията, създаванетоgeorgi_nz писа: Ми атаката срещу българщината е по всички фронтове, направления и измерения . Така, че задачата ни по отбраната е сложна и деликатна.
на проекти и стратегии за отбрана и противодействия.
Войната за България е на много фронтове в измеренията.
Всичко е въпрос на време, хубавото в случая е че ще има много хора дори и тук, които ще осмеят и ще се усъмнят в това, което казвам, но така трябва.
"Равновесието е в основата на Природата" из "Книга на Светлината"
Злото се изграждаше хилядолетия наред, ние имаме 7години, времето тече.
А пък най готино е като дойде някой като Теодоцея и започне да обявява някви теории за факти само дето не дава именно факти....ами то така и на мохамед са повярвали...!!!
Какво учаквате-да се връзвам на всичко което всички пишат? Колкото повече чета толкова повече не вярвам на нищо защото то се е видяло че нама как да се разбере....
Не ми харесва ролята на папагал...обаче така излиза. Прощете ако ви поставям твърденията под съмнение обаче нали ви казах-очаквам някой да докаже вруската ни с негрите!!
И какво Теодоцея сега ще кажеш че ние сме измислили името Македония, и че не е имало такова нещо и че Александър Македонски е българин и тн и тн.......ще ми е по интересно ако чета някви анали, някви доказателства поне за да имам предвид твърдението!
Макарче то и аналите са си изфабрикувани,всеки си доказва неговите си неща като Зиези!
Аз не съм конформист човек и не мога да си замълча.
Какво ще кажете да открием нова тема , където да се посочват статии и техните адреси, които чакат за превод, после всеки да се захваща с нещо и да казва - аз взимам това, това е готово и т.н. , после да се публикуват.
Разбира се - кой с каквото може. Но колкото и да е зает човек , все може да отделя по няколко миниути и да преведе поне една статия за седмица - две , дори - пак е нещо, отколкото нищо.
А и не само преводи, може просто да се набират материали, да се задава тема - и да се трупат материали, които да се допълват в раздел за история -тук , или ако не , аз лично ще помогна на всеки, който иска да набира материали, свързани с историята и политиката , разбира се и култура.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.