ЗАЛИЧАВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ ВСИЧКИ СРЕЩУ НАС

преди 20 години 10 месеца #2556
Ох че нямам време - как ми се ще да попреведа малко.

- Например турските които са завзели Конснтантинопол, са наречени Троянци, защото са освободили Троя. (Значи Троя още е съществувала по това време!)

- Официалния език по нашите земи през 16 век се е наричал Гранд-Турко, но писмеността е била на АРАБСКИ И СЛАВЯНСКИ (тоест български). Има достатъчно много монети от този период, които го доказват!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #2560
Гари Каспаров е чифут!

Гласи се и за президент на Русия на следващите избори!

преди 20 години 10 месеца #2561
Ето по какъв начин се асимилира българската история: www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=16868

преди 20 години 10 месеца #2562
Темата на Теодицея наистина заслужава внимание, но същевременно е и много болезнана за всеки, който между безчетните томове лъжи, които са се изписали по тези въпроси е успял да проумее тъжната истина. Как отвсякъде сме зобиколени от хишници, които са късали живи мръвки от историята и територията ни.

Ужасна е съдбата на сънарордниците ни оставени на произвола на подлите, двулични и развратни византийци.Наша плът и кръв от Драма, Кавала, Серес, та чак до Солун. Тези хора са безвъзратно загубени за нас! Нечовешката асимилаци на цели родове, /езиково, културно, и религиозно/ разселването им из най-далечните точки на Гърция, от додекадите до цикладските острови е унищожило завинаги българското им самосъзнание.

преди 20 години 10 месеца #2565

Гласи се и за президент на Русия на следващите избори!

О какъв провал Стоимене!!! :-? Аз просто съм влюбена в Путин.... ;-)

Виж - има логика в писанията на тази група - има още две групи които работят по фалшификациите и грешните дати - едната е ... (чакай да видя).... всъщност не ги знам какви са - имат докторски титли, асйта им е в Англия, а пък си продават книгите в долари: Как Дариоус създаде Юдаизма?

Доста неща ми харесват и при тях - например твърдят, че много от символите на евреите не са техни.

Друг - Финикия. И там се описват някои грешки в датирането и обвиняват гърците, че са откраднали от финикийската култура.

Имаше и още един ама не мога да го намеря.... :-(

Ценното на руската група е, че те откриват две най-важни неща - едното е, че датирането се е базирало на библията и второто - че гърците са измислени по времето на ренесанса !

преди 20 години 10 месеца #2572

georgi_nz писа: Ми атаката срещу българщината е по всички фронтове, направления и измерения . Така, че задачата ни по отбраната е сложна и деликатна.

Искам да ти кажа, че през времето, което е минало от първият ми пост тук- преди години- до днес много неща се свършиха по организацията, създаването
на проекти и стратегии за отбрана и противодействия.
Войната за България е на много фронтове в измеренията.
Всичко е въпрос на време, хубавото в случая е че ще има много хора дори и тук, които ще осмеят и ще се усъмнят в това, което казвам, но така трябва.
"Равновесието е в основата на Природата" из "Книга на Светлината"
Злото се изграждаше хилядолетия наред, ние имаме 7години, времето тече.

преди 20 години 10 месеца #2573
Ами да ти кажа Севар нямам претенции че съм наясно с историята. Напротив- все повече се обърквам. Всеки ден излиза някои самозванец със свойта си теория. Били сме евреи, били сме тюрки, били сме славяни, били сме траки........бах майка му!!! И всеки си вади някви доказателства едва ли не. А пък най странното е когато се окаже че едва ли не сме тук от времената на динозаврите и сме владеели всичко и всичко произлиза от нас. и вообще сме толкова велики (колкото наистина ми се иска) само дето всички низкостепенни новодошли съседи ни го набиват най успечно и безвъзвратно от както свят светува!Доста странно.....как сме успяли да бъдем велики а само ние да си го знаем и всички да ни мачкат.....цял свят ни отрича!!
А пък най готино е като дойде някой като Теодоцея и започне да обявява някви теории за факти само дето не дава именно факти....ами то така и на мохамед са повярвали...!!!
Какво учаквате-да се връзвам на всичко което всички пишат? Колкото повече чета толкова повече не вярвам на нищо защото то се е видяло че нама как да се разбере....
Не ми харесва ролята на папагал...обаче така излиза. Прощете ако ви поставям твърденията под съмнение обаче нали ви казах-очаквам някой да докаже вруската ни с негрите!!
И какво Теодоцея сега ще кажеш че ние сме измислили името Македония, и че не е имало такова нещо и че Александър Македонски е българин и тн и тн.......ще ми е по интересно ако чета някви анали, някви доказателства поне за да имам предвид твърдението!
Макарче то и аналите са си изфабрикувани,всеки си доказва неговите си неща като Зиези!

Аз не съм конформист човек и не мога да си замълча.

преди 20 години 10 месеца #2575
"Когато има липса на данни, най-простото и логично решение е вярното" - правило на Окам, ако не се лъжа. Българките са най-красивите в света, българите са най-интелигентни, най-добри по математика, физика, информатика, философия. Световна шахматна сила номер 1. Най-добри в битките разбира се. Въобще винаги на първо място, където човека се доказва като човек. А не като изрод. А евреите не са на първо място, даже на последно ще се окажат накрая - от много гяволук. Та от тия неща се почва Бел. От това, което ти е пред очите. А после тайните.

преди 20 години 9 месеца #2579
Така е. Ами и аз от това се опитвам да се водя понеже всичко друго ми изглежда пълна каша....... :frown2:

преди 20 години 9 месеца #2581
Дайте да се захванем да попреведем накои важни материали. Дали сте връзки към много интересни сайтове, но те са на английски или руски. Никой няма да седне да ги чете. Трябва да се преведат и да се подредат - тук, или да се слагат във всеки сайт, който е готов да даде място за тях, а аз предполагам, че всеки без изключение ще осигури, и точно така трябва. Та хайде да се направи нещо за да цялата тази информация да се събере на едно място , да се преведе и да се знае , къде е.

Какво ще кажете да открием нова тема , където да се посочват статии и техните адреси, които чакат за превод, после всеки да се захваща с нещо и да казва - аз взимам това, това е готово и т.н. , после да се публикуват.
Разбира се - кой с каквото може. Но колкото и да е зает човек , все може да отделя по няколко миниути и да преведе поне една статия за седмица - две , дори - пак е нещо, отколкото нищо.
А и не само преводи, може просто да се набират материали, да се задава тема - и да се трупат материали, които да се допълват в раздел за история -тук , или ако не , аз лично ще помогна на всеки, който иска да набира материали, свързани с историята и политиката , разбира се и култура.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.