Българите са потомци на най-древното население на Балканите

преди 18 години 4 месеца #26739
Една статия на д-р Владимир Христов, която обединява всички наши мнения по тази тема, дискутирани във Форума. Публикувана е навремето в списание "Авитохол".

Най-същественото е, че тя оборва малоумието на Овцата (Овчаров), който миналото лято, намирайки на Перперек фигурка на човек със забодена в нея игла, обяви, че на Перперек, жреците са се занимавали с вуду-магии. В отговор на това, аз написах: "Защо непременно вуду-магии? А не например иглотерапия?". Нещо, което в тази статия д-р Владимир Христов несъмнено потвърждава.
Овчаров, Овчаров, Румене, (но не Петков), докога ще продължаваш да каляш древното ни минало?

Извинявам се, предварително за някои картинки в текста, които не се проявяват добре в Уорд и в самия текст, ако тук таме има проблеми.

Прикачен файл ( : 232 )

Bxlgarite_sa_potomci.doc

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 4 месеца #26743
Ами то какво друго да очакваме от Овчаров, който с гордост стана член на "темплиерския орден"!

преди 18 години 4 месеца #26744
Съвсем забравих ето тази карта, която е съществено документално доказателство за произхода на Българите от Балканския полуостров

преди 18 години 4 месеца #26747

Jordan_13 писа: Извинявам се, предварително за някои картинки в текста, които не се проявяват добре в Уорд и в самия текст, ако тук таме има проблеми.

При мен текста е в този вид:

8=D>@<0F8O.� �"078 �2J7<>6=>AB �15 �?>4-� � � �>I5 �54=>

Гледам, че има над 40 сваляния и се чудя дали само при мен е така.

преди 18 години 4 месеца #26748

Дари писа:

Jordan_13 писа: Извинявам се, предварително за някои картинки в текста, които не се проявяват добре в Уорд и в самия текст, ако тук таме има проблеми.

При мен текста е в този вид:

8=D>@<0F8O.� �"078 �2J7<>6=>AB �15 �?>4-� � � �>I5 �54=>

Гледам, че има над 40 сваляния и се чудя дали само при мен е така.

Винаги е така. Ако ползваш Mozilla Firefox с десен бутон на мишката върху файла и избираш "копирай връзката като" и я записваш на харда си като index.php. PHP файловете се отварят с Уорд и там вече можеш да си преименуваш файла, както поискаш в doc формат.

преди 18 години 4 месеца #27053
Прочетете това!Много е интересно.
www.xnetbg.com/new/content/view/539/1/

преди 18 години 3 месеца #27234
Откъс от френския документален филм "Тракийски мистерии". Ако махнем неприятните муцуни и шоуменския стил на изразяване, този филм направи сензация. Именно с това, че вече не само ние, българите го казваме ясно. Древнобългарската цивилизация е най-старата в света! Както казват във филма - ДОМИНИРАЩА!
Това е едно голямо начало, което може да промени историята. Веднъж признали го дори с половин уста, лавината от последващи въпроси ще събуди заспалата гордост в Българите.

youtube.com/watch?v=IiZIn05jOBM

преди 18 години 3 месеца #27236

Мещера писа: Прочетете това!Много е интересно.
www.xnetbg.com/new/content/view/539/1/

Много ценен материал. Човека работи в много правилната посока. Да се изследват топонимите е едно много добро решение от негова страна. Аз дори бих засегнал въпроса и за Южна Америка, но първо искам да сканирам части от една книга на Чифин (Сичин).
Само не съм съгласен твърдението му, че англичаните и американците ни помагали. Англичаните винаги са били против нас, а интереса на американците е, както руския - нездрав.
Ако сами не си помогнем, никой няма да дойде и да ни каже: "Вие, Българите, сте първия създал се народ на планетата и всички ние сме ваши деца".

преди 18 години 3 месеца #27237

anti666 писа: Откъс от френския документален филм "Тракийски мистерии". Ако махнем неприятните муцуни и шоуменския стил на изразяване, този филм направи сензация. Именно с това, че вече не само ние, българите го казваме ясно. Древнобългарската цивилизация е най-старата в света! Както казват във филма - ДОМИНИРАЩА!
Това е едно голямо начало, което може да промени историята. Веднъж признали го дори с половин уста, лавината от последващи въпроси ще събуди заспалата гордост в Българите.

youtube.com/watch?v=IiZIn05jOBM

Това е голямо признание, направо цял пробив в историческата наука. Веднъж открехната, завесата трябва да бъде дръпната докрай.

преди 18 години 3 месеца #27343
Ами наскоро имах схватка във форума на Атака,НА ТАЗИ ТЕМА,но нямах подкрепа,докато противници бол и ЕДИННИ!И не е въпроса за религия,а за уважение на българщината!Но, както казва уважаемият от мен Д-р Пасков,аз съм ПОЧТИ винаги прав,което означава,че може би точно в този момент на защита на българското, не съм бил прав!Т.е. другите да са били прави!Наистина е възможно,съгласен съм!Почти!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.