Годината Дилом (на Змията) - година шеста
drive.google.com/file/d/1s-KORArAV-ovUAS.../view?usp=drive_link
Тук ще намерите още подробности за нещата, които ви говоря, много важни за годината на Умай - Дилом
" Практиката в тенгриянството (при мен), не е като при познатите духовни системи. Тази практика, не се учи, просто ти идва. Например, аз отникъде не съм чел за колобърски или шамански практики. Не са ми познати. Обаче, с времето, практиката сама започна да си идва. Просто знаеш, как да го направиш. Никой не те е обучавал. Идва си в мига. Така дойде и Свещеното Огнище, което постави началото на практиката. И като ме питат как да процедираме, примерно с ритуалната погача, аз, не знам как, но в момента ми идва и казвам: така и така. Просто практиката е в развитие. Може да има, както рационално-практични, така и дълбоко мистични моменти."
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Сега ще разберете защо с годината Дилом, ние започваме да акцентираме на духовното злато отколкото на материалното
Аз па да та питам: Ти, кво хареса в мъж, който още не е пуснал полата на мама?
Деяна Иванова
22 януари в 16:24 ·
Напоследък много семейства се разтрогват.
Личните ми наблюдения са за "добронамерени" помагачи, които съдействат персонално и неперсонално това да се случи. Хора с интерес. Понякога близки, понякога адвокати и фондации, а понякога личната глупост и неустойчивост.
В едно семейство, ако двамата позволят на другите да се намесват, семейството е обречено.
След което следват сурогати с не много щастливи последици.
Какви са вашите наблюдения?
=====================================================
Tова съм го казвал много пъти: семейството е един взаимен прилив, който формира общ "център на тежестта". Когато това се случи себичната личност отпада и никой не може да се постави пред и над другият. "Со хам асми" - "Аз съм това" Просто вие сте едно цяло и едно тяло, едно общо съзнание. Ако това не съществува, абсолютно всичко външно, може да ройне едно семейство. Ако това съществува, нищо от физическият свят, не може да разруши семейството, а и от духовният също. Дори Съдбата отпада, защото самото семейство става израз на Първопричината.
Дядо и баба - на къра с мотика,
разбрали, че са лика - прилика.
Нямало цитати, любовни строфи,
а копаене на нива с картофи.
Всеки гледал другия да смае,
като му покаже как се копае.
Двамата запретнали ръкави,
кой по - бързо ще се справи!?
Дядо хвърлил всички сили,
напрягал мускули и жили...
Но баба била яка мома,
дръпнала напред сама.
Не жена, а хала,
всичко прекопала,
с енергия на реактор,
все едно е трактор!
Дядо се изпотил от зор,
ама че мъжки позор!
Бил готов да умира,
но не и да капитулира.
И усетил как нещо го тика
да догони женската мотика.
Изравнили се един до друг
и любовта започнала тук...
Двамата - с пулсиращи гърди,
се гледали, както никога преди.
Един - единствен поглед само
... и си останали рамо до рамо.
Нямало цитати, любовни строфи,
а само едни прекопани картофи.
Петър Донкин
======================================================
Чи да не е малко? Ша има с кво да са ранат децата
Та, ей тва е, дет ви говорих: взаимният прилив, който създава общият център на тежестта и всичко си става бързо и естествено
Лунната нова година настъпи под знака на Дървената змия
debati.bg/nad-miliard-i-polovina-dushi-o...-na-darvenata-zmiya/? fbclid=IwY2xjawIIyuxleHRuA2FlbQIxMQABHUBJ8tGWaEVvIaN6A3J4VxbIq7j3vf0YbHKveY0QzLE
NB-C_RcF6Qc09Rg_aem_mKDmvTWAbu6WQQFTusVxDg
Ми, китайска му работа
trud.bg/a/articles/астрологична-прогноза...ката-от-правителства? fbclid=IwY2xjawIIzDFleHRuA2FlbQIxMQABHe6ZJsLBZn_flNKm6XcDZAuBrkdJeWbwsQStkcNTxqX
fZYYUYS5RmxrMMA_aem_2c6Sv9G8eq9KK4FzbWp0Fg
Аленка Маленка е сменила шефа
Градеж праат масончеят
==========================================
- Може ли сами да начертаем път, който да ни изведе през трудностите, ако такива са ни заложени от Зелената дървена змия?
- Трудности има във всяка година, които имат различна сила в зависимост от властелина на годината. През настоящата това са Марс и Змията. А пътят го чертаят силните личности. В политическия слугинаж на българските политици, къде доброволен, къде за да не станат явни или прекалено очевадни зависимостите им, силните личности с мащаб и визия за България в последната година започват и приключват с образа на Пеевски. Засега.
Силните личности обаче са наясно, че пътят към бъдещето е изпъстрен с много и невидими капани.
- Награди и наказания от кармата или шанс за градеж са по-възможни?
- Животът никога не слага всички хора под един знаменател. Под знака на агресия и насилие в глобален, социален, семеен план ще премине 2025 година. Такава е енергията на Марс, което не означава, че за мнозина, материално осигурени хора, годината няма да е добра, спокойна. Кармата възмездява заслужилите нейното наказание, но в най-неочаквания за тях момент. Често пъти, когато вече се възприемат за победители, оставили зад гърба си всички свои страхове, родени от комплекси и зависимости и удобно забравили злините, които са творили.
Градежът ще го има, но както отдавна написах - стъпващ върху разруха. Още първият ден от мандата на 47-ия президент на САЩ е кристално ясен пример с подписването на близо 100 указа разрушаващи старото и полагащи началото на новото за САЩ, а и зае света.
Дай Боже в България да има градеж, но редовното правителство в момента ми изглежда като „Ти на мен - аз на теб“. Тъй че градежът е на пясъчна основа, важното е ветропоказателят да е в изправност.
Сушата още не сме я видели
От лятото на 2025 година народът ще страда от унищожително безводие, високи температури и пожари
Няма да се преборим с природните катаклизми у нас, колкото и добро на думи да е желанието на местните и държавните управляващи. В последните четири години, откакто предупреждавам за настъпващата суша, нищо не се направи по въпроса. Стотици селища в България и сега са на воден режим, а сушата все още не е дошла. Нейното начало ще бъде на 1 април 2025 година, когато Нептун преминава в Овен и настъпва тежкото време на четиринайсетгодишна суша. От лятото на 2025 година народът ще страда от унищожително безводие, високи температури и пожари.
=====================================================
Ако не бехте настъпили към Ситово, тва немаше да се случи. Но, електората е прост, а масончетата твърдоглави пеераси и то дърти пеераси
========================================================
Виктор Блъсков
3 д ·
Вчера някой споделяше лист с финансираните проекти от Америка за България и се сетих за един проект, който исках да проверя. Скролвам си аз в листа им с проекти и гледам повечето суми - 20 хиляди, 100 хиляди. За най-важните им проекти като Американския университет - примерно по 1 милион.
Изведнъж гледам една сума - 23 милиона. Я, викам си аз, това не може да бъде, има допусната правописна грешка, добавили са без да искат цифри или нещо. АзБ НИКОГА не са отпускали такива суми. Отварям го и какво да видя - грант, даден от 2023 година до 2028 година за някакво НПО с много широк обхват. Това НПО, Тръст за социална алтернатива, от своя страна раздава грантове на други НПО-та.
Изведнъж ми проблясва. Тръмп спира цялото финансиране на НПО-та от САЩ за периода 2025 до 2028 година. Като прехвърлят предварително 23 милиона в ново НПО, което да дава на други НПО-та, така си връзват цялата грантаджийска мрежа за следващите 4 години.
Съмненията ми са потвърдени от това, че изпълнителен директор на Тръста за социална алтернатива е бивш шеф на програма от фондация АзБ, прехвърлена към този “тръст”. Другите началници са работили за Джордж Сорос, във фондация “Отворено общество” - все пак Сорос трябва да продължи да дирижира къде отиват американските данъци. А в борда на директорите има и член на Харвард клуб България - съученичка на Кирил Петков и Асен Василев от Харвард бизнес скуул. Съжалявам ДБ, май изгоряхте.
Дори сякаш да ни се подиграват, логото им е просто логото на Америка за България, но с криви линии, вместо прави 🙂
Друг интересен факт е, че за 2023 година, когато уж са защитили този грант, този Тръст е финансирал проекти за общо към 1,2 милиона лева. Каква е логиката тогава изведнъж да си осигуряват почти 6 милиона лева годишно от Америка за България!?
Съжалявам, че трябва да ви разбия надеждите, че грантаджийството приключи, като Тръмп забрани финансирането му, но те победиха. Източили са достатъчно долари да финансират цялата грантаджийска медия за следващите 4 години. Ще ви припомня, че Икономедия (Капитал и Дневник) се издържат от около 1-2 милиона лева годишно от грантове, а съответния тръст ще има на разположение свободни към 4,5 милиона лева, дори ако продължи да финансира същите дейности като досега. 23 милиона са предостатъчно за цялата мрежа, че даже и още.
Е...продължаваме по старому. Споделяйте, да се знае. Поне вече знаем, че Ганя може да те научи как да източиш по най-долнопробен начин дори най-могъщата империя в света 😄
Понеже никой не ме попита за символиката на Годината Дилом по Огнището, ще използвам подобни моменти, за да осветлявам по някой друг символ. Да, така е. Тази дама, макар да ми иди малко лигава е доста по в час от останалите астролози, които само меткаха планети, съчетания, градуси и ъгли и се опитваха да ги тълкуват. Точно така. Годината на Делото и Медицината. Никой не спомена медицината и здравето от астролозите, но змията е винаги свързана с него
Тази легенда за Буда и 12-сетте животни е пряка заемка от българският разказ за това, как хората са получили годините, с тази разлика, че е в будистки вариант и Тангра е сменен с Буда, който е човек
Календара ни се създава веднага след Ледената епоха на Земята и той е вследствие регулацията, която Тангра прави между хората и алпите. Дванадесет от тях имат будността и желанието да участват в развитието на българите на планетата и 12-сет от тях се явява пред Тангра на планината Балкан в редността, с която ги познаваме, защото тази редност не е въпрос на надхитряване, както е посочено в източният преразказ, а на енергийна свързаност. Сомор и Шегор образуват най-съвършеното българско семейство, най-устойчивото и стабилното българско семейство. Сомор е първа и доверява на това на любимият си Шегор, не обратното. Родените в тези години и събрали се по волята на Тангра имат на практика вечни семейства
========================================================
Виктор Блъсков
3 д ·
Вчера някой споделяше лист с финансираните проекти от Америка за България и се сетих за един проект, който исках да проверя. Скролвам си аз в листа им с проекти и гледам повечето суми - 20 хиляди, 100 хиляди. За най-важните им проекти като Американския университет - примерно по 1 милион.
Изведнъж гледам една сума - 23 милиона. Я, викам си аз, това не може да бъде, има допусната правописна грешка, добавили са без да искат цифри или нещо. АзБ НИКОГА не са отпускали такива суми. Отварям го и какво да видя - грант, даден от 2023 година до 2028 година за някакво НПО с много широк обхват. Това НПО, Тръст за социална алтернатива, от своя страна раздава грантове на други НПО-та.
Изведнъж ми проблясва. Тръмп спира цялото финансиране на НПО-та от САЩ за периода 2025 до 2028 година. Като прехвърлят предварително 23 милиона в ново НПО, което да дава на други НПО-та, така си връзват цялата грантаджийска мрежа за следващите 4 години.
Съмненията ми са потвърдени от това, че изпълнителен директор на Тръста за социална алтернатива е бивш шеф на програма от фондация АзБ, прехвърлена към този “тръст”. Другите началници са работили за Джордж Сорос, във фондация “Отворено общество” - все пак Сорос трябва да продължи да дирижира къде отиват американските данъци. А в борда на директорите има и член на Харвард клуб България - съученичка на Кирил Петков и Асен Василев от Харвард бизнес скуул. Съжалявам ДБ, май изгоряхте.
Дори сякаш да ни се подиграват, логото им е просто логото на Америка за България, но с криви линии, вместо прави 🙂
Друг интересен факт е, че за 2023 година, когато уж са защитили този грант, този Тръст е финансирал проекти за общо към 1,2 милиона лева. Каква е логиката тогава изведнъж да си осигуряват почти 6 милиона лева годишно от Америка за България!?
Съжалявам, че трябва да ви разбия надеждите, че грантаджийството приключи, като Тръмп забрани финансирането му, но те победиха. Източили са достатъчно долари да финансират цялата грантаджийска медия за следващите 4 години. Ще ви припомня, че Икономедия (Капитал и Дневник) се издържат от около 1-2 милиона лева годишно от грантове, а съответния тръст ще има на разположение свободни към 4,5 милиона лева, дори ако продължи да финансира същите дейности като досега. 23 милиона са предостатъчно за цялата мрежа, че даже и още.
Е...продължаваме по старому. Споделяйте, да се знае. Поне вече знаем, че Ганя може да те научи как да източиш по най-долнопробен начин дори най-могъщата империя в света 😄
Понеже никой не ме попита за символиката на Годината Дилом по Огнището, ще използвам подобни моменти, за да осветлявам по някой друг символ. Да, така е. Тази дама, макар да ми иди малко лигава е доста по в час от останалите астролози, които само меткаха планети, съчетания, градуси и ъгли и се опитваха да ги тълкуват. Точно така. Годината на Делото и Медицината. Никой не спомена медицината и здравето от астролозите, но змията е винаги свързана с него
Тази легенда за Буда и 12-сетте животни е пряка заемка от българският разказ за това, как хората са получили годините, с тази разлика, че е в будистки вариант и Тангра е сменен с Буда, който е човек
Календара ни се създава веднага след Ледената епоха на Земята и той е вследствие регулацията, която Тангра прави между хората и алпите. Дванадесет от тях имат будността и желанието да участват в развитието на българите на планетата и 12-сет от тях се явява пред Тангра на планината Балкан в редността, с която ги познаваме, защото тази редност не е въпрос на надхитряване, както е посочено в източният преразказ, а на енергийна свързаност. Сомор и Шегор образуват най-съвършеното българско семейство, най-устойчивото и стабилното българско семейство. Сомор е първа и доверява на това на любимият си Шегор, не обратното. Родените в тези години и събрали се по волята на Тангра имат на практика вечни семейства
Кво сте го размятале, тоа кичест габър?
1. " В началото на 4-то хилядолетие настъпва дълговременен хиатус, причините за който учените не са в състояние да посочат. Нито това, как животът отново се е възродил, за да продължи с периода на Бронзовата епоха."
2. "Разполагаме с малко сигурни стратиграфски данни, но от тях става ясно, че селищата от РБЕ в Северозападна България са тънкослойни – имат от един до три строителни хоризонта. В случаите, когато са върху енеолитно селище, винаги има стратиграфски хиатус. Раннобронзовите селища в Южна България имат по-дълговременен характер. Селищната мрежа бележи значителна гъстота – селищата са разположени средно на 3-10 км."
3. "Стратиграфските и топографските наблюдения обаче показват навсякъде, че между късноричския и ранновизантийския пласт, от една страна, и старобългарския, от друга, не съществува никъде функционално-градоустройствена и културна връзка. Двата основни пласта представят две различни по своя характер култури с ясно изразен стратиграфски хиатус между тях. Двете култури са отделени една от друга с историческа и етно-културна цезура. Средновековните български жилища (землянки) и други постройки (черкви и други) не се съобразяват с останките от старите градове и почти никъде не ги използуват цялостно или частично за предназначението, което те са имали в античността. [14]"
Да и да добава
Този хиатус тук ни е добре известен и не е нещо ново под слънцето. Само че откъде ще дойде този род? Ще се спуснат от Небето както някога ли? Нашите деца, няма други. Няма и да има.а и да добава. В годината Дилом съм заложил още един хиатус! Той ще дойде, защото Умай ще трябва да върне чедата на Тангра, при което автоматически ние, ставаме излишни. Защото, Деца ли сме на Тангра? Я, четете в интернет. Не! Значи, ще измреме и на наше място, какво? "Изгрява алпски род - нов български народ". Вервайте ми, той нема да има нищо общо с нас, ние сме срам за българската история и битност!
Та в България скоро или ще има пак хиатус и ние ще сме свидетелите му. Или ще има Саракт. Еврия, евразийско, анадолско, европейско развитие... всичко в канала!
Само българите я имат тази поговорка "След нас - потоп!". Разни империи го разбраха вече, но други не са си взели урок. Така че на чичко Ротшилд предсказанието може и да се сбъдне, но не баш както те го смятат.
Както каза, някой си Стоян Заров, вчера във Фес-а: Тоз няма много връзка с централният мозък. Той от некво сдружение "Български щит", но подобни сдружения, много. Днешните българи трудно разбират,че тенгриянството не е рацио, то е изцяло ирацио. В рациото следва да има някаква логика, която да даде обяснимост и най-вече предвидимост. Точно затова ни го смениха с християнство и ние станахме лесно обясними и предвидими сиреч "прочетен вестник".anti666 писа:
Този хиатус тук ни е добре известен и не е нещо ново под слънцето. Само че откъде ще дойде този род? Ще се спуснат от Небето както някога ли? Нашите деца, няма други. Няма и да има.а и да добава. В годината Дилом съм заложил още един хиатус! Той ще дойде, защото Умай ще трябва да върне чедата на Тангра, при което автоматически ние, ставаме излишни. Защото, Деца ли сме на Тангра? Я, четете в интернет. Не! Значи, ще измреме и на наше място, какво? "Изгрява алпски род - нов български народ". Вервайте ми, той нема да има нищо общо с нас, ние сме срам за българската история и битност!
Та, кога, как и с кого, Тангра и Умай Дилом ще решат. Ние, нямаме още тази възможност да го правим. Но, включването ни в алпският ред, който Умай създава, раьдайки децата на Мар, ще ни даде тази възможност в бъдеще. Възможността да конструираме бъдещето си, днес, дори само енергйино-идейно е в този прозорец, който ни дава 12-сет годишната цикличност на календара, с който се включваме в макроцикъла и оттам въздействайки върху алпите, общувайки с тези сили на Тангра да преуреждаме и променяме целият микрокосмос. А гърците и римляните са този микрокосмос. Сами си го казват. Така че, как ще стане, кога и с кой, тук вече това ще се реши на много по-високо ниво от нашето.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.