Mariela Ivanova
Йордан Стайков Чл. 95 (Измяна): Който с цел да бъде съборена, подровена или отслабена властта в републиката участва във въоръжено въстание, бунт или опит за преврат, се наказва с лишаване от свобода от 10 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.Чл. 108 (Проповядване на фашистка или друга антидемократична идеология): Който проповядва или подбужда към насилствено изменение на установения от Конституцията обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до 3 години или глоба.
Йордан Стайков
Mariela Ivanova Да, болшевишките закони на БКП, чл.95 и чл.108., които дори демокрацията не промени

)) Вижте сега, г-жо

)) има разлика между това да организираш преврат или да опиташ такъв и да направиш политическа прогноза или предсказание, че Мунди Марамунди Гергов Узунов Копринков ще бъде свален от власт по начина, по който червените болшевики в България дойдоха на власт и проведоха референдум под дулата на шпагените и калашниците на Червената армия!

)) Да са пробваме в съда, ако искате? Тамам ми трябва трибуна срещу Рунди Фатмаков

)) Съдбата има своите обрати, г-жо Иванова

)) Карма се нарича! И болшевиките на Радев ще изплатят тази карма

)) Както имаме една поговорка: Назаем брашно, тъпкано се връща!
Mariela Ivanova
Йордан Стайков и на мен ми е смешно, а интернет помни всичко!
Йордан Стайков
Mariela Ivanova Г-жо, интернет помни всичко и аз затова го пиша! Съзнателно го пиша! Така че, не ми се отваряйте и правете на много умна,начетана, каквато не сте! Тия женски номерца ги продай на мъжленцето си! Интернет помни... Чи то МВР ми прави всеки ден архив. Всеки ден ме архивира

))) Вие знаете ли, г-жо, че МВР държи архив с мои писания, които отдавна са надминали томовете на руският Толстой?

)) ВРЕМЕТО НА БОЛШЕВИЗМА ИЗТЕЧЕ, Г-ЖО! ТОЙ Е САМО ВЪВ ВАШАТА ГЛАВА И В ТОПКИТЕ НА ВАШИЯТ ПРОСКУБАН ПЕТЕЛ, КОЙТО Е ЗАГУБИЛ ГЛАСА СИ И НЕ МОЖЕ ДА КУКУРИГА!

)) ВРЕМЕТО НА ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОТИВНИЦИ ОТДАВНА ИЗТЕЧЕ!