Напоследък много се нашумя относно "българската" посланичка в САЩ, бивша преводачка на Тодор Живков и потомствено дете на Коминтерна - Елена Поптодорова. Искам да отбележа, че това е криптоеврейското име за пред гоите. Какво е истинското и име го знае само майка й.
Наскоро бе заловена в магазин на летището в Полша да краде. Като потомствена комунистка, клептоманията й е насадена още от ранно детство, когато тя се е препичала в почивните станции на ЦК на БКП. Там комунизма наистина бе построен и жената е свикнала от дете само да взима, без да дава. Малко хора обаче знаеха, че въпросната госпожа е била председател на Американския еврейски комитет за Европа. Той е една от най-влиятелните еврейски организации, които буквално диктуват политиката на Вашингтон. По този повод, нейният сънародник Соломон Паси я защити вчера, заявявайки че;
Познавам много добре Елена Поптодорова, аз сам я предложих за посланик. Тя ясно каза, че това е неволна постъпка и аз знам, че е било така. Тя излезе с чест от тази ситуация и дори подаде оставка, а американците загубиха много добър служител
Забележете, българска посланичка - служител на американците! Всъщност, дори не и на американците, а на тези които им държат юздите и чийто представител е била.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.