Плануваната Еврия на наша територия
webnews.bg/uploads/images/05/0105/450105...432.jpg?_=1572341451
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
"Награди като днешната потвърждават, че както в миналото, така и в бъдещето оставаме силно свързани, за да посрещаме по-лесно световните предизвикателства, заяви той, допълвайки, че отличието "Факла на свободата" е награда за целия български народ."
"...допълвайки, че отличието "Факла на свободата" е награда за целия български народ."
Аз не я искам! Не вземайте, когато лабътците ви даряват!
Това е тънък илюминатски знак. Буквално гавра с българите. И по-конкретно със замозапалилите се като Пламен Горанов, от чиято саможертва падна режима на ГЕРБ-1."...допълвайки, че отличието "Факла на свободата" е награда за целия български народ."
Шоа, това е древното име на "саможертва чрез огън". В съвременният му вид е по-познат като холокост, унищожение, Геноцид. Определено сатанистите имат тънко чувство за хумор спрямо българите.
Скоро Сомор-Улят ще ви покаже колко струва еврейският живот. Ще видите и вашият министър председател Бахур Бохор как ще свърши. България е на Българите! Евреите няматъ място в Свещената Земя на Тангра!
Ари Голдберг
преди 1 час
Юдейският Живот е Свещен, а Премиерът Ви го каза - Българите сте лош мат'рял, затова сте ни слуги, като ходя в Амстердам винаги си поръчвам българки - качествени шикси (от еврит - мръсни животни), на ниска цена!
Борисов почете паметта на жертвите пред "Портата на смъртта"
Премиерът участва в церемонията в Полша с лидери от цял свят
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2020/01/27/borisov-...37251#comment-newest
преди 1 час
Юдейският Живот е Свещен,...
Ама ТАНГРА знае ли за таа работа?
От САЩ: Аушвиц е освободен от американската армия
"Шпигел" написа същото "погрешка", поправи се
29 яну 2020 13:31, Елка Василева
63
Прочети още на: www.dnes.bg/world/2020/01/29/ot-sasht-au...37435#comment-newest
Абас обяви скъсването на отношенията с Израел и САЩ
Палестинският президент отхвърли преговори по мирния план на Тръмп
Прочети още на: www.dnes.bg/notifikacii/2020/02/01/abas-...gNLFY4m0-CRoiOkIEerc
Стела Беловска: Евреите още ги има, ама враговете им като почнем от древността та до наши дни един не остана. Та аз на твое място бих си гледала личния бизнес и не се бъркам в работите на Всевишния .
Отговор: Всевишният? Виж сега, ние знаем друго "Тангра ще изтреби лабътците чрез оръжието на Българите". Та, твоят "Всевишен", който ние познаваме като алпа Яга Албастъй
Ако искаш мога да бъда още по прям
Отговор: Аууу, то твоят Бог много златолюбив
Ела тука при мене, в снега и студа и си докажи вярата
Отговор: Поглеждам Небето, Виждам Тангра, поглеждам атомът, виждам Тангра. Той ги създаде, Той ги живототвори и до днес. Тангра е Всичкото и Нищото, Онова, което е, Което е Било и Което ще Бъде! Слава на Тангра! Слава на Тангра! Слава на Тангра!
Искаш да ме изпиташ дали мога да бъда религиозен фанатик?
Отговор: Не ми вдъхваш ниво за интелектуален диспут. Някои жени искат от мен да бъда духовен, други интелектуален, трети- благороден, четвърти - милостив, пети - фин и изискан, шести - просто паралия, ахахахахаха и т.н., а пък аз искам да бъда такъв, че да изразявам Тангра в пълнотата, до която мога да го достигна. Може ли, човекът да изрази Всичкото и Нищото едновременно?
"...то за това Тангра виждаш навсякъде, а бугаре и да искаш няма. Затри ги някъде след 681."
Отговор: Има, Българи, как? Аз Съм!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.