Плануваната Еврия на наша територия
И как така собствеността над твоята къща, купена с парите на баща ти, се оказва магически в еврейски ръце? Майка ти да не е еврейка? Само питам, аз къща нямам, нито родители евреи. Но държа да ми обясниш тая постановка. Че и аз да се облажа от тая магийка, ако може.18j писа: Това че са сложили тази смешна бутафорна ханурка пред партийния дом в София щеше само да ми предизвиква смях аконе беше грубата реалност зад този символ. Най-страшното е че цялата икономика на държавата в момента разчита на парите, които се водят еврейски. Около 80% от фирмите за аутсорсинг (т.е. разни чужди компании са изнесли свои отдели у нас) са управлявани от евреи. А тези фирми наемат над 60% от заетите в столицата. Отделно най-машабното изкупуване на земеделска земя е извършено от еврейски фирми, а земята днес се превърна в доходен ресурс за рента. А още по-страшното е че посторяването на бизнес-сградите и изкупуването на нивите не е станало с някакви евентуални пари внесени от израел, а с милиардите ограбени от нашата икономика и изпрани в ционистките финансови институции. И сега собствеността на нашите имоти, които са купени с нашите пари е в еврейски ръце. Жалка картинка на подобие на народ се наблюдава по балканските ширини. Разни пдевдо-образовани псевдо-юпита се гъзурчат пред моловете и офис-центровете горделиви с псевдо-високите си заплати отказвайки да осъзнаят реалността че са просто пролетариат в модерните фабрики за пари на поредния колонизатор в дунавска България.
Иначе ханурката пред партийния дом е точно толкова смешна колкото и пародията на еврейската лирична песен за Shoshana изпята от Данчо Ментата която стана толкова модерна през тази зима. И сега трябва да си зададем въпроса дали предпочитаме тази смешна хануйка пред входа на партийния дом, дали предпочитаме рубинената петолъчка на върха на партийния дом или искаме най- сетне да изгрее свещения триквестер над столицата на България.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
В Русе положението силно се съмнявам да е по-различно, тъй като там, нъл се водите "европци"
Виж сега как се показваш в глупава, предубедена и ксенофобска светлина с този неособено сполучлив опит за сарказъм. Ами ако съм от Пловдив, а живея в Русе?Йордан_13 писа: В Русе положението силно се съмнявам да е по-различно, тъй като там, нъл се водите "европци"
![]()
Ама аз съм си ксенофоб, расист, и много гаден тип и още много други такива работи.seeker писа:
Виж сега как се показваш в глупава, предубедена и ксенофобска светлина с този неособено сполучлив опит за сарказъм. Ами ако съм от Пловдив, а живея в Русе?Йордан_13 писа: В Русе положението силно се съмнявам да е по-различно, тъй като там, нъл се водите "европци"
![]()
Роден в Пловдив, а живеещ в Русе? Значи си наврян зет или зелена чорапка на служба. Емиграцията сега е от Русе към бежанският център Пловдив, като преди това се отскача за малко през Варна.
Не се занимавай с гламави предположения, ами го вдигай тоя саракт най-накрая. Стига тъпотии и клоунади. Айде, царю, народът чака, а работата иска дела. Забивай бончука.Йордан_13 писа:
Ама аз съм си ксенофоб, расист, и много гаден тип и още много други такива работи.seeker писа:
![]()
Роден в Пловдив, а живеещ в Русе? Значи си наврян зет или зелена чорапка на служба. Емиграцията сега е от Русе към бежанският център Пловдив, като преди това се отскача за малко през Варна.
Имаш ли още нещо да ни казваш или да приключваме?
Има време. Първом трябва несъгласните да станат малцинство. Дотогава ще са все клоунади и тъпотии, за да може денсаджийте да скърцат със зъби, докато правителствата на Боку падат като презрели круши, а гласуващите за него, стават все по-малко. В крайна сметка, след вчера, те са с 6-ма по-малко. Неква ремсистка група, взела, че сбъркала поръчката.seeker писа:
Не се занимавай с гламави предположения, ами го вдигай тоя саракт най-накрая. Стига тъпотии и клоунади. Айде, царю, народът чака, а работата иска дела. Забивай бончука.Йордан_13 писа:
![]()
Ние не се нуждаем от легловата им базаanti666 писа: Защо тъй с рогата напред? Нали искаше да помагаш на Движението, канеше ни с леглова база да ти идваме на гости. Кой те обиди, кой те наскърби, че стана тъй лош? Шизофрения ли те мъчи или началството нещо те изнервя?
Имаш ли още нещо да ни казваш или да приключваме?
Идеята на твари като тоя е да се намали силата на Ордата. Затова удрят по определени хора, за които имат оперативни сведения, че са възможно слабо звено.
С години е така. Следят, кой се присъединява към нас и започват да го удрят. Но, който оцелее и успее да им се противопостави и да ги победи, той е Воинът (Става част от Ордата), който падне е бил просто Боец.
СМЪРТ НА ГЕРБ!
Само паразити и плазмодии искат някой друг да свърши работата вместо тях. Какво е това "...ами го вдигай тоя саракт най-накрая..."? Ти, ако беше читав щеше да запиташ : "Йордан,как да помогна?". Искаш свобода ама да ти се даде наготово? Не ми трябва да те познавам, за да видя какъв си.seeker писа:
![]()
"Народът чакал..." Виж си мисленето бе паразит. Народът, ако чака ще бъде посечен и това ще е края. Народът трябва да започне да търси, да се пита, да е неспокоен.
Аааааа, работата искала дела? Дела ама не твоите, а на някой друг. Ти само да обереш каймака. Ти си този, който е във филм, ако си мислиш, че номерата ти ще минат!
Всичко това вече е спам...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.