Да съборим ( ние всички Българи) точно тази сграда има остра нужда поради едно твърдение, което аз считам за достоверно - "България днес се управлява от шепа равини". Всичкото зло, което ни се случва е замислено от евреи и изпълнено от предимно българи, понеже еврейна рядко излиза на светло и е свикнал друг да му свърши работата. Особено този с голямо влияние.
Центъра на еврейството са равините и ако ги ударим там - ще е най-ефикастно за нас.
Тук не говорим за законност или кое е в рамките на допустимото, понеже положението в България сега е в състояние на тиха и жестока война срещу всеки Българин.
А по време на война правила няма - целта е победата над вековния наш враг, впил се на нашето тяло подобно на бръшлян. Бавно и смъртоносно - така както винаги са действали чифуталята , не е имало държава дето да се настанят и да не я съсипят. Сриват имунитета (национализма) , издигат толерастията към различните (разбирай паразитите) и напредват стъпка по стъпка докато завземат цялата власт с машинации и подкупи.
А този филм, който гледах през 2006-та, често се сещам и мисля върху него. Като, че ли е направен да подскаже как да бъде смачкано еврейството и ционистката машина във всяка една поразена от проказата страна.
Убеден съм, че в един недалечен ден приблизително така ще си вземем отново България в български ръце и ще въздигнем свещения Саракт - за да е невъзможно друг път България да бъде превзета отвътре от същите свине.
Нужна е масовост и единидействие - и тогава самите полицаи-пазаванти на Системата ще спрат да я защитават и ще преминат на наша страна.
А за да се стигне до този момент - освен много просветителска работа е нужно и да има интерес и старание от просвещаваните. Понеже насила не може да се дава.
Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 8.6.2013, 10:20
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.