Да разрушим свинагогата!

преди 13 години 2 месеца #46780
Хаде да видим дали някой ще посмее да ми възрази. В центъра на София се намира един сатанински храм, от където се издават инструкциите как да бъде ликвидиран физически българския народ. Това е софийската свинагога. Тази сграда ние трябва да я разрушим. Не го ли направим, те нас ще умъртвят. Юдаизмът иска нашата смърт. Значи аз получавам правото да искам смъртта на юдаизма.
Да не забравяме. Упадъкът на България тръгва от предателя Цар Иван Александър, който се жени за еврейката Сара, наречена по-късно Теодора. От тогава, та до днес Злото ни владее. Именно те, евреите налагат за Царстващ род династията Сакскобурггота, които всъщност са рода Кохари, унгарски евреи. Именно те, евреите ръководят геноцида над българите след 1989 година. Значи трябва да им дадем отпор. На войната да отговорим с война. Не го ли направим, загиваме.
Но все отнякъде трябва да почнем. Моето предложение е първо да разрушим техния сатанински храм - свинагогата в София. А после ще ги почнем един по един. Съжалявам, но друг избор нямаме. Разрушихме мавзолея на Георги Димитров, ред е на свинагогата.

Ето го мястото, откъдето се ръководи унищожението на българския народ. Този център на Злото трябва да бъде разрушен! За всичкото зло, което те ни сториха трябва да си платят! И ще си платят.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 2 месеца #46781
Минути след като темата беше пусната в блога ти, бе изтрита. Бързи са!

преди 13 години 2 месеца #46782
Пак го пуснах. Веднъж написано, това не може да бъде унищожено. Но по реакцията им съдя, че са ухапани жестоко. Да ми възразят, ако могат.

преди 13 години 2 месеца #46783
''Разрушихме мавзолея на Георги Димитров, ред е на свинагогата.''

Всичко по реда си. Нищо не е устояло на Хунската Сила.

преди 13 години 2 месеца #46784

Елтимир писа: Пак го пуснах. Веднъж написано, това не може да бъде унищожено. Но по реакцията им съдя, че са ухапани жестоко. Да ми възразят, ако могат.

Сред хората бродят и такива, които са ухапани по рождение. Имам предвид разните му вампири, заели се, да ни ликвидират.

преди 13 години 2 месеца #46785
Пак го изтриха. Ама ръкописите не горят. Освен това изтриването показва, че съм набарал едно тяхно особено слабо място.

преди 13 години 2 месеца #46786
Написах им това:
Verba Volant, написаното остава.
Тук на два пъти ми трият един материал. Щото нали сме демокрация и има пълна свобода на словото. Наивници, които вярвате в свободата и в демокрацията. В момента вилнее страшна диктатура, това е истината.
Само че ръкописите не горят и написаното остава. Хубаво, няма да е тук. Но ще го има на други места и който трябва ще го прочете. А Картаген все пак ще бъде разрушен.
Все пак се радвам на реакцията им. Значи съм успял да намеря едно тяхно особено слабо място. Значи трябва да действам в тая насока.
Да, аз искам софийската свинагога да бъде разрушена. И това ще се случи. До две години тая зловеща сграда няма да съществува.

преди 13 години 2 месеца #46789
Лошото е, че те, след това, ще ползват отсрещната сграда с ракетата. Тя е, също тяхна. Просто ще се преместят. Може и някоѝ храм на ''свидетелите'' да ползват. :aham:

преди 13 години 2 месеца #46790
Срязахме едни ракети, ще срежем и тези. А сега написах това, да видим дали ще изтрият и него:

Геноцидът
Тоя път ще да пример с моето семейство.
Съпругата ми трети месец е в болница. Операция на краката. Уж има осигуровки, ама за всяка процедура искат такси. Аз също съм сериозно болен. Осигуровки нямам. А таксите за преглед и лечение са такива, че не мога да си ги позволя. За всеки кирлив миризлив циганин обаче се полага безплатна медицинска помощ. Така им е наредил евреина Джордж Сорос и тези свине политиците изпълняват послушно. Морят българите с всякакви средства, а развъждат цигани.
Това е следствие на ръководения от евреи геноцид над българския народ. Ако някой смее, нека ми възрази. Преди време ходих до Бърза помощ. Изгониха ме, защото не съм имал осигуровки. Като ми бе подсказано, че кметът на Ботевград Георги Георгиев е наредил да не ми се оказва медицинска помощ безплатно, защото било незаконно. Синът на кмета - Даниел Георгиев е депутат от ГЕРБ втори мандат. Та според ГЕРБ, ако нямаш достатъчно пари е незаконно да живееш. Сегашното правителство, което уж е против ГЕРБ продължава същата геноцидна политика. Казаха ми, че вероятно имам рак на хранопровода, но не ми се полага медицинска помощ. Защото съм българин, а не евреин или циганин. И политиците мълчат. Съгласни са. Това са всички те, свине от една кочина.
Но трябва да сме наясно, че макар и да са в конкуренция, официалните партии до една са слуги на световното еврейство и изпълняват еврейските заповеди за ликвидация на българския народ.
Сега евреите са протегнали грабливите си ръце да вземат всичко българско. Да вземат и живота ни. Но ние ще оцелеем. Ще възкръснем като Феникс от пепелищата. И само след две години в България няма да има нито един евреин, няма да има и нищо еврейско. Дори гробищата им ще заличим с булдозери и върху тях ще посадим декоративни дървета, за прочистване на почвата. Ще дойде ден, когато еврейски крак в България няма да стъпи.
И ще е справедливо. Заради всичките страдания, които те ни причиниха.

преди 13 години 2 месеца #46792
Сетих се за една фраза от филма V for vendetta: "Ако тази сграда рухне, светът може да се промени". В същия филм имаше и две други фрази: "Една идея може да промени света". Написах го около 10 години преди създаването на филма. И фразата: "Помнете, помнете пети ноември". Моят рожден ден. Вече не се учудвам, че така бързо изтриха темата.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.