Да, искам всички евреи да умрат. Не само в България, а по цял свят. Искам всички евреи до един да умрат и този свят да бъде освободен от евреи и да стане отново човешки свят.
Съзнавам, че думите ми формално представляват престъпление съгласно действащия наказателен кодекс. И тук почва интересното. Отговорност за думите ми няма да ми бъде потърсена. В разрез със закона отговорност никой няма да ми потърси. нито пък ще ме попитат защо съм написал това. Просто защото те знаят моята контрааргументация. Евреите, които предизвикват в момента моята смърт не могат да протестират, че аз искам тяхната смърт. Напълно естествено и нормално е жертвата да поиска смъртта на своя палач. В момента съм доста болен, няма какво да крия. Като си мисля, стигам до извода, че не е рак, а някакъв пробив на хранопровода. Да не навлизам в медицински подробности. Но съгласно еврейските правила, аз нямам право нито на преглед, нито на лечение. Е, кажете ми сега, когато толкова ме болят гърдите как да не поискам те, моите палачи евреи да умрат? Да, аз искам евреите да умрат. Аз призовавам моя Бог да избави народа ми и целия свят от евреите! Аз искам всичките тези същества, наложили противочовешките, античичовеките павила в света да умрат до едно. Тази противоестествена садистична Система трябва да бъде унищожена. А ще бъде унищожена, когато бъдат унищожени нейните създатели, евреите.
Същото се отнася до всички вас, които четете. Поискайте го. Не е задължително да го напишете. Не е задължително да го изречете на глас. Достатъчно е да го помислите и да го почувствате. И то ще се случи. А после... После нашите деца и внуци ще заживеят в един щастлив свят, освободен от евреи. И от тяхното оръдие, циганите. Но това е вече друга тема.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.