Еврейското замърсяване градския фоклор
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Прочистването ще трябва да е дълбоко! Или осъзнаването - пределно - както по-ни харесва.
Ето една песен на Сарит Хадад:
и песен на Азис:
vbox7.com/play:7fef36e6
Отново "симпатягата" Азис:
vbox7.com/play:65197b4a
и ето и оригинала на Сарит Хадад:
vbox7.com/play:8aead4b2
Сарит Хадад:
и сега Софи Маринова:
vbox7.com/play:7881a98a
Оригинала на "Единствен мой" на Софи Маринова – "класика" в българската чалга - отново от Сарит Хадад:
Ето я и Софито:
vbox7.com/play:5243773c
Сарит Хадад "Shalom Haver":
и може би най-известната песен на Софи Маринова:
!
Сарит Хадад:
vbox7.com/play:f1ba8623
Милко Калайджиев:
vbox7.com/play:c1f4f27f
....................
Музиката, на която българите се кълчат по кръчмите е еврейска!
Забележете и кои са чалга певците, които давам като примери! Азис, Софка... Тези, които създадоха и наложиха чалгата като масова музика в България. И понеже те са цигани, хората решиха, че това е циганска музика. Но всеки, който е слушал Gipsy Kings или пък руски цигански песни знае, че не така звучи циганската музика.
Някои пък нежно наричат чалгата "поп фолк", все едно, че е съвременна българска фолклорна музика. Да, поп фолк е, но еврейски.
Много е интересно това уеднаквяване на българската и еврейската музика. Ама нали още преди създаването на държавата Израел Теодор Херцел пише в „Държавата на евреите“ за двата варианта за еврейска държава – или в Палестина или... в Югоизточна Европа.
А ето и един от последните хитове на Сарит Хадад в дует... с Алисия, в който израелската певица пее на български език:
Коментарът под клипа: "Поздрави от Израел!" вече звучи страшно.
Много полезна информация! Участниците в този форум отдавна са наясно с топлата генетична и културна връзка между цигани и евреи, но за 'широката общественост' това ще бъде изненада.merry писа: А чалгата?!... Много хора казват, че чалгите са сръбски ритми или пък цигански, но всъщност това е съвременната еврейска музика. Най-известните бългаски чалга песни от "зората на чалгата" са заемки от "най-голямата певица на Израел" Сарит Хадад.
Ето една песен на Сарит Хадад:
и песен на Азис:
vbox7.com/play:7fef36e6
Отново "симпатягата" Азис:
vbox7.com/play:65197b4a
и ето и оригинала на Сарит Хадад:
vbox7.com/play:8aead4b2
Сарит Хадад:
и сега Софи Маринова:
vbox7.com/play:7881a98a
Оригинала на "Единствен мой" на Софи Маринова – "класика" в българската чалга - отново от Сарит Хадад:
Ето я и Софито:
vbox7.com/play:5243773c
Сарит Хадад "Shalom Haver":
и може би най-известната песен на Софи Маринова:
!
Сарит Хадад:
vbox7.com/play:f1ba8623
Милко Калайджиев:
vbox7.com/play:c1f4f27f
....................
Музиката, на която българите се кълчат по кръчмите е еврейска!
Забележете и кои са чалга певците, които давам като примери! Азис, Софка... Тези, които създадоха и наложиха чалгата като масова музика в България. И понеже те са цигани, хората решиха, че това е циганска музика. Но всеки, който е слушал Gipsy Kings или пък руски цигански песни знае, че не така звучи циганската музика.
Някои пък нежно наричат чалгата "поп фолк", все едно, че е съвременна българска фолклорна музика. Да, поп фолк е, но еврейски.
Много е интересно това уеднаквяване на българската и еврейската музика. Ама нали още преди създаването на държавата Израел Теодор Херцел пише в „Държавата на евреите“ за двата варианта за еврейска държава – или в Палестина или... в Югоизточна Европа.
А ето и един от последните хитове на Сарит Хадад в дует... с Алисия, в който израелската певица пее на български език:
Коментарът под клипа: "Поздрави от Израел!" вече звучи страшно.
Очакваме скоро чалга-обменът по оста Тел Афиф-Димитровград-Столипиново да достигне кулминационна точка със създаването на планетарни класики като 'Кибуц кючек' и 'Само да та гепна, кипата щи цепна'.
И чалгите:
vbox7.com/play:9dabfff0
vbox7.com/play:98297f9f
Изводът е, ако ви се слуша българска музика, слушайте народна!
Но аз се сетих покрай това ровене в еврейска музика тези дни – кой представяше Израел на Евровизия през 2009 г. Всъщност на мен винаги ми е било странно защо Израел (!) участва на ЕВРОвизия, но както и да е. Тогава те се явиха с песен на Ноа и Мира Ауад. Ноа е еврейка, а синеоката Мира Ауад е палестинка от български произход и този неин произход беше раздут по всички медии – "Българка представя Израел на Евровизия"! Песента беше призив за мир и разбирателство между двата народа – еврейския и палестинския. Но дали?! Известните автори на конспиративни книги твърдят, че във популярните филми и песни, освен явния смисъл, има знаци, символи и фрази със скрит смисъл. Например казват, че евреите са знаели за атентата на 11 септември (планиран отдавна) чрез тези скрити съобщения във филмите и затова никой евреин не е отишъл на работа същия ден, а не защото някой специално им е изпратил съобщения, че нещо ще се случи. И сега ми стана ясно какъв е скрития смисъл на българското участие в представянето на Израел през 2009 г., а и името на песента "There Must Be Another Way" ("Трябва да има и друг начин"). "Друг начин"? Друг начин за евреите, освен Палестина? – България! Евреите явно са разбрали съобщението, щом така се стичат на талази у нас.
Там съвсем отскоро се бъркат и то благодарение на Елица и Стунджи, и по-точно заради някакъв евреин-кабалист, който прави новата им музика и клипове. В клиповете им уж скачат някакви младежи с тениски с българския флаг, но ако се загледа човек в сатанинските кабалистки символи ще разбере за какво става въпрос.
Благодаря, че ме светна, че "нашата" чалга е еврейско копие...
Винаги съм се чудил откъде идват някои композиции в чалгата щото не са нито турски нито цигански нито арабски, ама не съм се заемал да ровя...пък те били от израел!!!
Което ме навежда на друга мисъл - щом израелската основна култура се възприема в България като чалга и долна проба продукция - ами как това племе очаква да се интегрира в нашата действителност щом излезе наяве пред всички че са ни подготвяли културологично за бъдеща узурпация... Те дори в момента започна обществото да се отмята от този мизерен музикален стил - справка Глория, която е един от "пионерите" на чалгата. И друго - как ли ще бъдат категоризирани новоприиждащите евреи в нашето общество като се усетим че музиката с която се гордеят и е тяхна поп-култура е нашата суб-култура да не кажем културна тиня и всъщност се изпълнява от цигани. Та те от сега са си резервирали място в българската култура - наравно с циганите! И най-накрая - абе какъв кичозен и мизерен елемент трябва да си че да наречеш за собствената си поп-култура тази полюция за ушите, която нашите цигани изпълняват.
Отделно ми стана интересно да разбера по кой канал песните на израелката се подбират и преработват в песни за нашите цигани. И като го открия този елемент който явно е с българско потекло ще се постарая да се срещна с него в някоя по-тъмна уличка, което няма да ми е никакъв проблем! Така че родоотстъпнико, наемай си охрана от сега - на прицел си!
vbox7.com/play:26fc1256da
Елица, Стунджи и Гал Сасон.
Пича с огромния знак ıYı на челото и розета на врата е Гал Сасон - евреин-кабалист, преподавател в Юдаисткия университет в Лос Анджелис, лицензиран астролог, преподава астрология, Кабала и митология. Пише книги с "кабалистка мъдрост". Мадона много го възхвалява и препоръчва книгите му на своите фенове. Последнта му книга се продава заедно с диск с клипа му с Елица. За въпросната песен Елица се хвалеше в интервюта, че след премиерата и в България, ще бъде представена и в САЩ и Израел. Ама разбира се!
kibea.net/bg/author/gal-sason
Иначе Гал Сасон е все в България – баба му била еврейка от Варна и затова обичал България и българска народна музика. Щедро раздава интервюта по всички предавания и телевизии в България, чете лекции и води курсове по астрология и кабала у нас. Курсът му започвал с медитация и, цитирам: "докато присъстващите са отпуснати, той изпълнява древен напев, при който в носоглътката му се получава метален звук като от инструмент. Казва, че тонът отварял врати към други измерения." Не искам да знам врати към какви измерения отваря с уж индианските си напеви в тази песен. Българската розета не си я сваля от врата, даже си я бил позлатил. Еврейска му работа – трябва да е златна, няма как иначе.
Интервютата му са доста интересни, ако четеш между редовете. Наричал себе си "анализатор на цикли". Но казва, че не 2012 е годината, която поставя край на този цикъл, като го обяснява, мрънкайки "Ами те маите имат и други календари." А попитан за България, казва: "Смятам, че през 2018 година нещата ще се балансират и вече много по-лесно ще се говори за бъдещето на страната ви." Двете му твърдения са свързани. Не знам дали знаеш, но според кабалистите краят на цикъла е 2018 г. А 2019 г. е годината на Еврейския Месия, според Кабала. Сигурно смята, че техния "месия" ще "баланстира нещата" в България.
На друго място пък казва: "България се намира под астрологическия знак на Козирога." и след това неслучайно казва "Еврейският народ също е под влиянието на Козирога (Израел като страна е под знака Телец)." Как да го разбираме това? Че България е по-подходяща за еврейския народ от Израел?
За тези манипулации с народната музика говорех. Интересен е и новия музикален инструмент на Елица – барабани подредени във формата на Дървото на живота на кабала. Изключително безсмислен инструмент, защото тя не достига до най-високия барабан, но нищо – важна е формата, символа. Вкарали са си техните символи сред нашите, българските в клипа. Елица не случайно държи и да каже имената на децата, които държи за ръка – Сара и Боян – едно типично еврейско и едно типично българско име. Тя носи колие с образа на египетския Хор, когато влиза в начертания от евреина кръг. (?) Няма да коментирам символите в клипа, Йордан е спец по тях.
Аз не откривам топлата вода за чалгата и еврейската музика. Всъщност на мен българи, които са ходили да им работят като роби в Израел, да им строят кибуците, ми казаха, че много се кефели на еврейската музика, защото била "същата като нашата". И аз оттам се поинтересувах. Хората виждат връзката, но не си задават въпроса "Защо?", не се замислят за причината. Това е страшното. И на всички чалги да намеря и публикувам еврейския оригинал, те пак няма да се усетят.
Казваш, че така евреите се поставят наравно с циганите у нас, но не. Мина времето на циганите в чалгата. Софи Маринова и Азис са ветерани в чалгата. Сега звездите са красиви силиконови българки. Вестниците пишат новини за тях - те са българския шоу бизнес. Евреите успешно подменят нашата култура с тяхната. Това явно е бил един план, задействан отдавна, щом дори старите градски песни са еврейски мелодии. Този план ще е много трудно да бъде провален. Но не невъзможно, разбира се.
Благодаря, Мери.merry писа: За това говоря antijew:
vbox7.com/play:26fc1256da
Елица, Стунджи и Гал Сасон.
Жалко, че Елица и Стунджи са се про/е/дали.
Доста ги харесвах. Не вярвам да не са запознати с еврейската подлост, но явно са разбрали, че в този бранш се пробива извън България предимно с еврейски протекции...
Пуста известност и пари...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.