Книгата на Никола Николов "40-те безотговорни дни"
Основния движещ мотив бе, да се покаже истината за юдео-комунистическия режим и робство в България и в интернет, защото интересно е, че тази книга е много малко споменавана и мимиходом подминавана, а тя е перлата в короната (поне за мен) в творчеството на Николов, макар да не е негово лично произведение, а е правена по дневника на един 18 годишен (тогава) ремсист, което я прави повече от достоверна и истинна, неподлежаща на опровержение от юдо-комунистите.
Така е - всякакви други книги на Николов са качвани в интернет, но тази е подминавана. Днес, ние, поправихме тази чутовна грешка!
Какво да кажа за издателството "Тога". Браво за смелостта и ентусиазма им да издават заглавията на Николов! Но както винаги, за такива книги пари няма достатъчно, а отношението на комунистическите печатници е такова, че качеството на печат е отвратително, което повлия и трябваше след сканирането да мина множество редакции на страници. Така се получи едно много добро качество на сканирания материал в Уорд файл, достъпен за четене и принтиране от всеки Българин.
Създадена под формата на роман, книгата е изключително тежка, на места дори умопомрачителна, но аз няма да кажа: "Забранено за лица под 18 години". нека я прочетат и 10 годишните!
Тогава на всички ще стане ясно защо сме в такова положение днес, не само като държава, но и като човешки социален и духовен ресурс!
Още повече се издразних от изказванията съвсем наскоро от мръсните комунисти в Народната кочина по тоя въпрос:
"И в НДСВ се сдърпаха за репресираните от комунизма"
www.monitor.bg/bulgaria/article?sid=&aid=150033&cid=20&eid=1308
"Протестните писма срещу БСП и ДПС, които бламираха поправката на Спасов, вече са изпратени до Партията на европейските социалисти и Алианса на либералите и демократите в Европарламента. Освен това царистът е сезирал Парламентарната асамблея на Съвета на Европа и е поискал от БАН да отнеме академичните права на членовете на Консултативния съвет към шефа на парламента Георги Пирински, за което Спасов се закани, че ще стори пред "Монитор". Тогава той обяви, че е недопустимо съветниците на Пирински да изразяват мнение, че не ставало дума за убийства, а за насилствено въздействие и справедлив отговор за палачи и главорези от предходния режим. След като социалистите и хората на Ахмед Доган възроптаха срещу кампанията на НДСВ срещу тях, доверието към действията на Спасов започна да се стопява и в собствената му партия."
"не ставало дума за убийства, а за насилствено въздействие и справедлив отговор за палачи и главорези от предходния режим."
Точно това дневникът на младия 18 годишен ремсист, по който е направена книгата, категорично опровергава, като ясно посочва, че става въпрос за съвсем невинни хора, и не всякога за политически убийства, а и за убийства, просто ей така, от личен кеф и неприязън.
Самото наличие на "40 безотговорни дни на революцията" и дните след тях, в които загинаха около 300 000 Българи, показва еврейското лъгане, което пада в окръжението на евреина Пирински.
Пускам тази книга в интернет и заради продължаващите днес в пълна сила репресии и безчовечно варварско отношение към противниците на юдео-комунизма с цел тяхната тиха или явна ликвидация.
Прикачен файл ( : 142 )
40_te_bezotgovorni_dni_Nikola_Nikolov.doc
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ѓ>=85 =0 B578 :J@2028 8 ?5-G0;=8 AJ18B8O 70 =0H8O ==
Когато умре, обадете се, да я кача пак
tranz.it/load.php?id=RfAB0haHn9u729hb67659
Поне аз така успях.
Други вариант е с десен бутон на мишката върху линка и избираш "Копирай адреса на връзката" и след това го поставяш в програма за сваляне на файлове от типа Flash Get. Записва го като PHP файл, който се отваря безпроблемно в Уорд.bobired писа: Как да я сваля като .doc файл? Защото сега излизат:
Ѓ>=85 =0 B578 :J@2028 8 ?5-G0;=8 AJ18B8O 70 =0H8O ==
Просто супер е станала! Нека всички Българи имат достъп до тази толкова, ценна и трудна за четене книга. Тази книга ми отне цял месец да я прочета.
Прочитах няколко страници и просто не можех да продължа да чета от сълзи....
Нкога през живота си не съм чел по тежка книга. По принцип такива книги ги чета за два дена, но тази .......
Поздрави на всички!
Ако я има вече издадена някъде, да я потърсим, за да я сканираме. Доколкото разбирам, от написаното я нямаш в електронен вариант. Или се бъркам?Елтимир писа: Приятели, пуснете и книгата на Григор Симов "Срещу течението". Аз съм се заел да я допълня със снимки и документи, текстово няма да я пипам, нямам право. Гришата ми е приятел и няма нищо против тази книга да се пусне тук. Даже вярвам, че ще се зарадва. Време е много истини да излязат на бял свят, докато има българи, които да се интересуват от тях.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.