Севар Какви са проблемите на форума?

преди 19 години 8 месеца #11783
Знам, има и други неща за корегиране, но трябва време.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 7 месеца #12283
Появи се ново меню "XOOPS TAG" в главното меню. За какво ли е това?

преди 19 години 7 месеца #12294
Експериментирам с един нов модул за поддръжка на tag cloud (метод за категоризиране, има го в arenabg.com). Ще го вграждам в един друг интересен модул, който засега е изненада.

преди 19 години 7 месеца #12387
Въпрос към админа - изхвърлен ли съм от форума, защото с IP адреса, с който нормално влизам не ми отваря сайта. Като използвам другo IP или прокси няма проблем. Ако имам бан - нека да знам. Ако причината не е в нашия телевизор (което е най-вероятно), няма проблем. Ще си направя друг адрес, докато го блокират и него и т.н. :-D

преди 19 години 7 месеца #12399
При мен вчера така се получаваше, но днес всичко е ОК.

преди 19 години 7 месеца #12432
Анти, ако някой е баннат от Форума му показва "Нямате права да...". Временно е възможно да се е изгубила видимостта на сайта при теб. Междуконтиненталните връзки са малко по-бавни и по-несигурни по принцип. Ако проблема е станал постоянен, значи има нещо друго и трябва да се обърнеш към вечно дежурния "администратор" - int.140 @ mvr.bg.

преди 19 години 7 месеца #12433
Благодаря Севар. Сега е ОК. А за дежурния администратор - той си е като цирей на задника, просто трябва да свикнем, че е там. Докато не го махне накрая хирурга със скалпела.

преди 19 години 7 месеца #12544
Севар, ти беше ми обяснявал преди, но не си спомням точно, какъв е проблема със спирането на сайта. Помня, че се стигаше до ограничение в броя на заявките 300 000 за ден или месец? Навъртат ли участниците такъв огромен брой заявки към базата? Или някой ни помага без да знаем? Това ограничение Хост.бг ли го прави и ако да, не може ли да се премахне или да се заложи по-голяма цифра, например 1 000 000? И последен въпрос: може ли от прекалено голям брой кибици на сайта, които дават постоянно "рефреш" да навъртят такъв брой заявки?
Ако не искаш да ми отговориш тук пусни ми ЛС.

преди 19 години 7 месеца #12551
Севар, има и още един проблем от известно време.
След натискане на бутона влез със потребител/парола се появява надпис неправилно влизане (или нещо подобно) - подобно е на надписа преди пренасочването благодарим ви - бла бла и отново иска log in / pass
прегледай си логовете ии виж какъв е проблема
Привет

преди 19 години 7 месеца #12616

Запознат писа: Севар, ти беше ми обяснявал преди, но не си спомням точно, какъв е проблема със спирането на сайта. Помня, че се стигаше до ограничение в броя на заявките 300 000 за ден или месец? Навъртат ли участниците такъв огромен брой заявки към базата? Или някой ни помага без да знаем? Това ограничение Хост.бг ли го прави и ако да, не може ли да се премахне или да се заложи по-голяма цифра, например 1 000 000? И последен въпрос: може ли от прекалено голям брой кибици на сайта, които дават постоянно "рефреш" да навъртят такъв брой заявки?
Ако не искаш да ми отговориш тук пусни ми ЛС.

Запознат, ограничението е 300 хиляди на час. Всички заявки се логваха доскоро, а числото им не е минавало 30-40 хиляди, което е една нормална цифра. Лятото, малко след като започнаха проблемите, администраторите на host.bg отговориха, че работят по моя проблем. За едни професионалисти като тях няма да е проблем да фиксират проблема на сървърно ниво, но това не се случи. Едно пълно мълчание от тяхна страна. Струва ми се, че такъв клиент като нас не им е много удобен, тъй че ще се местим другаде и това ще е съвсем скоро.
Каруцар, проблемът, който описваш е същия, за който става дума.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.