Форумът е отново отворен за анонимни

преди 20 години 1 седмица #9925
Отново нелогнатите ще могат да четат форума. Надявам се, че след като храбрите чикисти от НСС изгориха компютъра на Елтимир, от host.bg вече са мирясали и няма да продължат наново със саботажите. Съжалявам за временните проблеми, но това не зависи само от админа.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 седмица #9926
Тук искам да благодрая на Севар за това, че по времето, когато по поръчка на НСС, от фирма ХОСТ.БГ флудваха и кракваха по 10 пъти на ден сайта, цялата информация си остана непокътната, до там, докъдето бяхме стигнали. Това е проява на пофесионализъм! Браво! :thumbsup:

преди 20 години 1 седмица #9927
Този, който е пипал, е пипал съвсем тънко. Просто това беше възможно най-чистата работа за тях. Не знам дали идва от host.bg или от службите. Далеч съм от мисълта, че службите нямат достъп до техните сървъри. Пипват единия брояч и всичката вина се стоварва върху мен, че не бил оптимизиран сайта. Е, добре, оптимизирах го, ъпгрейднах го, орязах го от сто места и мизериите продължиха по същия начин. Проверих всичко от-до и им доказах недвусмислено, че реално сайта не прави повече от няколко десетки хиляди заявки на час, а всъщност се изчерпваше лимита от 200 хиляди, което е огромна цифра. Накрая им писах няколко писма, в които им показах, че моята работа съм си я свършил и че проблемите идват от тяхна страна. Та оттогава насам спряха блокажите. Те въпреки всичко отричат да имат вина, защото много добре знаят, че технически няма как да докажа твърденията си. Дори се съгласиха да издействат становище на ниво управител. Само, че за какво ми е такова становище? Аз искам да видя истината черно на бяло, а те нямат интерес да я покажат.

преди 20 години 4 часа #10219
Аз съм към goto.bg и естествено, че моя сайт не е Воини на Тангра но никога не съм имал проблеми с тях. Споням си, че съвсем в началото и този сайт се хостваше там.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.