Този, който е пипал, е пипал съвсем тънко. Просто това беше възможно най-чистата работа за тях. Не знам дали идва от host.bg или от службите. Далеч съм от мисълта, че службите нямат достъп до техните сървъри. Пипват единия брояч и всичката вина се стоварва върху мен, че не бил оптимизиран сайта. Е, добре, оптимизирах го, ъпгрейднах го, орязах го от сто места и мизериите продължиха по същия начин. Проверих всичко от-до и им доказах недвусмислено, че реално сайта не прави повече от няколко десетки хиляди заявки на час, а всъщност се изчерпваше лимита от 200 хиляди, което е огромна цифра. Накрая им писах няколко писма, в които им показах, че моята работа съм си я свършил и че проблемите идват от тяхна страна. Та оттогава насам спряха блокажите. Те въпреки всичко отричат да имат вина, защото много добре знаят, че технически няма как да докажа твърденията си. Дори се съгласиха да издействат становище на ниво управител. Само, че за какво ми е такова становище? Аз искам да видя истината черно на бяло, а те нямат интерес да я покажат.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.