СПРАВЕДЛИВИЯ Е МАСОН! така че не му обръщайте внимание
Масоне СПРАВЕДЛИВ... ето тук казваш следното:
кандидат тамплиер
Значи си кандидат Тамплиер, Темплиер ли, ебал ли съм ви в масонските гъзове, че да знам как точно се пише названието ви!
Да потретиме - ТИ СИ КАНДИДАТ ТЕМПЛИЕР!!!
Да уточниме - ТОВА ТИ ГО КАЗВАШ!!!
А пък ето тук, това също вече го показах, ама явно повторение е нужно, щото освен, че си лъжец си и малко тъпичък, та ето тук казваш:
уважава масоните и тамплиерите
Значи УВАЖАВАШ МАСОНИТЕ И ТАМПЛИЕРИТЕ!
Да потретиме - УВАЖАВАШ МАСОНИТЕ И ТАМПЛИЕРИТЕ!
Да уточниме - ТОВА ТИ ГО КАЗВАШ!
А сега си прочети какво говориш в тази тема за масоните! После недей да се обиждаш, от думите лъжец и шизофреник, защото както е видно за всички при твърде явните ти противоречия, то тези думи особено ти прилягат!
Като заговорихме за противоречия, може и да направиме един анализ на думите ти: "АЗ УВАЖАВАМ МАСОНИТЕ И ТАМПЛИЕРИТЕ"... та за противоречията ми е думата... сигурен ли си, че ги уважаваш??? Да не би всъщност те тебе да те УВАЖАВАТ???
Или пък се УВАЖАВАТЕ взаимно???
Севар, мислих си, че не си фен на демокрацията! Сигурен съм, че тук никой не е фен на демокрацията! Защо форума да ни е демократичен??? Не се връзва, да не сме демократи, пък форума да ни е демократ-либерален! Тоест както вече съм казвал и за други подобни моменти, еби и майката на демократичноста на форума и го банни този масон, щото масони тук място нямат, май!?!?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Казах ти че съм ПРОТИВ масоните.100именъ писа: Както и очаквах масона СПРАВЕДЛИВ се оплете в собствените си лъжи и шизофренични отклоняваня от нормата!?
Масоне СПРАВЕДЛИВ... ето тук казваш следното:
кандидат тамплиер
Значи си кандидат Тамплиер, Темплиер ли, ебал ли съм ви в масонските гъзове, че да знам как точно се пише названието ви!
Да потретиме - ТИ СИ КАНДИДАТ ТЕМПЛИЕР!!!
Да уточниме - ТОВА ТИ ГО КАЗВАШ!!!
А пък ето тук, това също вече го показах, ама явно повторение е нужно, щото освен, че си лъжец си и малко тъпичък, та ето тук казваш:
уважава масоните и тамплиерите
Значи УВАЖАВАШ МАСОНИТЕ И ТАМПЛИЕРИТЕ!
Да потретиме - УВАЖАВАШ МАСОНИТЕ И ТАМПЛИЕРИТЕ!
Да уточниме - ТОВА ТИ ГО КАЗВАШ!
А сега си прочети какво говориш в тази тема за масоните! После недей да се обиждаш, от думите лъжец и шизофреник, защото както е видно за всички при твърде явните ти противоречия, то тези думи особено ти прилягат!
Като заговорихме за противоречия, може и да направиме един анализ на думите ти: "АЗ УВАЖАВАМ МАСОНИТЕ И ТАМПЛИЕРИТЕ"... та за противоречията ми е думата... сигурен ли си, че ги уважаваш??? Да не би всъщност те тебе да те УВАЖАВАТ???![]()
![]()
Или пък се УВАЖАВАТЕ взаимно???![]()
Севар, мислих си, че не си фен на демокрацията! Сигурен съм, че тук никой не е фен на демокрацията! Защо форума да ни е демократичен??? Не се връзва, да не сме демократи, пък форума да ни е демократ-либерален! Тоест както вече съм казвал и за други подобни моменти, еби и майката на демократичноста на форума и го банни този масон, щото масони тук място нямат, май!?!?
Уважавам Темплиерите - защото тогава са пазили Свещенния Граал (ако разбира се това е истина )
А враговете, които не работят само за да лапат и за пари - трябва да се уважават и да се познават. Уважавай врага си и го опознавай !
Абе я да ти кажа нещо - МНОГО МАЙ ТИ Е СЛАБ ДОКАЗАТЕЛСТВЕНИЯ МАТЕРИАЛ - ЩОМ НЕ МОЖЕШ ДА МЕ ОБОРИШ С ДОКАЗАТЕЛСТВА И С ДУМИ а само цитираш СТАРИ ЛАЙНА (от чужди сайтове) - от които си правиш НОВА ДЪВКА !
Навсякъде си известен с това че си ПРОТИВ НАЦИОНАЛИЗМА - скоро ще изкопирам тук разни твои ГЛУПОСТИ - писани от теб по сайтовете - нали си призна че си ЛЕКЕТО "Разконспиратор" - така ми развързваш ръцете !
И май НЕ ТИ СТИГА СМЕЛОСТТА ДА ПИШЕШ ТУК - и виждаш Решението в това Севар да ме банне ?
Дреме ми - ако само ме плюят тук и не искат да видят истината - не ми е кеф вече и на самият мен да влизам - защо да влизам тук, ако са останали само "НЕРАЗУМНИЙ ЮРОДЕ" ?
Смешен си ти РАСКОНСПИРАТОР - но ще те разконспирирам скоро и теб - с Анти Българските ти изказвания !!
Ха остани си - то с БАНН - всеки може - и аз мога да БАННА всички от форума където съм модератор или администратор и после САМ ДА СИ ПИША НА МЕНЕ СИ ВЪТРЕ - ама не е интересно - на теб и Севар ако ви е интересно - баннете всички и си пишете тук сами !
СБОГОМ ЛЕКЕНЦЕ - с теб повече няма да си пиша - а само ще публикувам твоите ГЛУПОСТИ писани срещу национализма и срещу България !
Съгласен съмЗапознат писа: Аз съм на същото мнение. Справедлив по никакъв начин не се вписва в мисията ни. Никой от участниците не споделя призивите му! Не желае да участва в дискусии на други теми, освен на тема Атака. Все пак, както вече каза Севар, тук не е място за реклама на ПП Атака. Атака си имат сайт, там може, а тук НЕ! Предлагам на Севар да му сложи бан за да може да спре да ни спами и разсейва от дискусиите на теми, които наистина ни вълнуват!
Аз пък ще ви сложа БАН в моите форуми - и така враговете на национализма ще са доволни !
СБОГОМ !
Вади да видим какво ще извадиш! Аз за разлика от теб не се отказвам от нито една своя дума! Поне не и по такива категорични въпроси като политиката например! Иначе за друго може и да може!
Против масонската ви партийка създадена от ДС съм говорил много, говоря много и ще говоря много! Но моляте не слагай знак за равенство м/у лъжеАТАКА и национализма! Обиждаш националистите така!
Впрочем, чакам да покажеш "анти-българските" ми изказваня!
А пък който има интерес може сам да провери! Във форума на диг.бг когато натиснеш върху някой ник имаш опция да му видиш всички постове от както се е регистрирал, ако ще да са хиляди! Всеки може да провери! А който намери мое анти-българско изказване, го черпя една каса бира(това в твой стил)!
Сбогом много ясно! Нали те РАЗКОНСПИРИРАХ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... кандидат тамплиере!
РАЗКОНСПИРИРАН СИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!
МАСОНСКИ МУХЪЛ!
НАСРА ЛИ СЕ АМ???
Впрочем, има 2 възможности пред тебе, по повод "анти-българските" ми изказваня!
Понеже такива няма, то или няма нищо да публикуваш разбира се, или ще публикуваш нещо което никак не е "анти-българско" но ти ще му лепнеш такъв етикет!
Виж анти-АТАКИСТКО сигурно съм писъл повече от всеки регистриран в дира, но потарям, вашата партийка не само няма нищо общо с национализма, но е и създадена, за да го унищожи!
Аз обаче етикет на думите ти не съм слагал! Ти казваш - АЗ УВАЖАВАМ МАСОНИТЕ И ТАМПЛИЕРИТЕ или пък АЗ СЪМ КАНДИДАТ ТАМПЛИЕР! И аз просто го публикувам! Е разбира се правя и коментар, но той не противоречи на това което си казал! Противоречи на други твои изказваня, но това е поради вътрешното ти противоречие!
И понеже ме ядоса! То е крайно време да изгориш като факла в интернет пространството! Сиреч да пратя на кино имиджа ти на "националист"!
Нека който влиза по другите форуми на АТАКА да пусне линк с признанията на СПРАВЕДЛИВИЯ, че "УВАЖАВА МАСОНИТЕ И ТАМПЛИЕРИТЕ" и, че е "КАНДИДАТ ТАМПЛИЕР"!
Плюс това МУХЪЛ МАСОНСКИ не става въпрос за липса на смелост да споря с теб, а за това да не пълниш форума с глупостите ти, които както е видно са досадни на всички, това не ти ли е ясно вече!
Продължавам да настоявам Севар да те банне!
Но пък призовавам Севар да публикува тук всяко получено от теб мое "анти-българско" изказване! Интересно ще ми е да видя нещо несъществуващо! Направо ще ми е интересно! Аз имам интереси към езотериката и от тази гледна точка наистина ще ми е интересно да ВИДЯ НЕЩО НЕСЪЩЕСТВУВАЩО!
РАЗКОНСПИРИРАН СИ ОТ РАЗКОНСПИРАТОРА!
СМЕШНИК!
Това направо си е код!Petee писа: Мда. На този форум му трябва диктатор
И то не просто диктатор, а диктатор от шогунски тип, както вече съм казвал и преди!
Аман от свлачища дето идват тук! Ама пък масон, при това и акъл да дава, това вече е върха!
Това националисти-масони, звучи малко като комунисти-националисти, нали и такива имаше?Севар писа: Няма да го банваме, ама може да му наложим такса за вход и публикуване на реклами и хвалебствия. Масоните могат да си го позволят. Нищо лично Справедлив, но никой не гледа с добро око на националисти-масони. Това са взаимно изключващи се неща.
А както знаем и масоните и чифутите се борят за унищожението на нацията, и са почти успели
справедлив ако майсторите ти казват, че ще работите за светлото бъдеще знай, че са те излъгали
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.