СПРАВЕДЛИВИЯ Е МАСОН! така че не му обръщайте внимание

преди 20 години 1 месец #8750

Иван писа: Аз всъщност се питам къде са платените Справедливчета.
Защо оставиха само един тука да ни прави пропаганда. И то елементарна.

Отначало си мислех,че е само пропаганда...но като проследявам всичките му коментари и реакции,не изключвам и други цели...тоя е "рибар",който знае че стръвта му не върви...и не съм сигурна дали иска да се закачи нещо на куката или само да отклони пасажа...
Къде е голямата рибка? 8-)

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #8754
Няма да го банваме, ама може да му наложим такса за вход и публикуване на реклами и хвалебствия. Масоните могат да си го позволят. Нищо лично Справедлив, но никой не гледа с добро око на националисти-масони. Това са взаимно изключващи се неща.

преди 20 години 1 месец #8762

Севар писа: Справедливия мирише от сто километра на масонизъм. А и тази непрекъсната промивка, която се мъчи да ни прави, и НЛП-то... Тяхната логика е следната - парите са в тях - комунягите и масоните. Така, че който има пари е добър, вие като нямате сте лоши. "Добрите" масони не казват защо са тайни след като са толкова добрички, сигурно заради нас злите бедняци, които искаме да им провалим благотворителната и "родолюбива" дейност. А Ротари не е тайно за да може да има по-голям наплив от кариеристи, които да постъпят като членове на по-горните ложи. Колкото до тамплиерите, има и такива в България. Какви са не ми е ясно, но не бих искал да си имам работа с такива гниди.

Алоо СЕВАР - не пиши глупости по мой адрес - аз също не пиша глупости по твой адрес.
Ако много ти преча - можже просто да ми ограничиш достъпа - ако смяташ че национализма ще спечели от това - аз смятам че досега САМО СЪМ ПОМАГАЛ на движението - вкл. на Воини на Тангра, получавам доколкото мога редовно вестник Съпротива и оказвам доколкото мога помощ на всички, които са ме помолили - срещу олигархията !

Ако обичаш - или използвай срещу мен някакви ДОВОДИ - или бъди по справедлив.
Предложих ти да посетим офисите на СКАТ - сам да се убедиш има ли или няма там нещо нередно - правил съм го вече с няколко души от форумите - и всички са видели че там няма НИТО СТОТИНКА чужда пара - всичко е изкарано с труд.

Елате и вижте - се казва я дебелите книги.

Отново заявявам - че НИКОГА НЕ СЪМ ПОДКРЕПЯЛ идеите на Масоните - макар че тези идеи д ане са съвсем ясни - те са СЕКРЕТНИ. Никой н еможа да ги знае подробно - освен ако той не е масон - или ако си измисля !!

Та така - ИЛИ ЩЕ ГОВОРИМ ЧОВЕШКИ - БЕЗ ОБВИНЕНИЯ - или си говорете тук без мен

БЕЗ МЕН ЩЕ ВИ Е ПО СЛАДКО !!
(тъкмо няма да има кой да ви оборва глупостите казани по мой адрес)

(повтарям предложението си за среща - но не настоявам - имам си и други форуми)

преди 20 години 1 месец #8763

Калоян писа:

100именъ писа: Аз и Калоян не сме един и същи човек! Така че нещо си се объркал!

Шизофренията на Справедлив го кара да пише глупости. :lol:

Извинявай за грешката с никовете !- заблудил съм се

А сега ти се извини за обидата "ШИЗОФРЕНИЯ" !

Нали така ще е по справедливо ?

преди 20 години 1 месец #8765
Бих ти се извинил,но смятам че в твоя случай съм прав. ;-)

преди 20 години 1 месец #8767

100именъ писа: Аз и Калоян не сме един и същи човек! Така че нещо си се объркал!

Второ, темплиерите може и да са изклани, но днес съществува такава ко-масонска организация на която ти си кандидат член? Не си ли спомняш????

Поне ти сам така твърдеше!!!

На кое от 2-те места лъжеш???

Твърдеше и, че много уважаваш масоните, даже и се обоснова от някаква идиотска гледна точка!!!

Сега пък твърдиш, че не ги подкрепяш и ги изкарваш лоши!!!

Пак те питам, на кое от 2-те места лъжеш???

И сам си отговарям, ти лъжеш тук, а там където се изказваш позитивно за масоните казваш истината и това което ти е на душата и на сърцето!!!

Едно обаче ще стане ясно със сигурност... Ти или си ДОЛНОПРОБЕН ЛЪЖЕЦ или си болен от МНОГО ТЕЖКА ФОРМА НА ШИЗОФРЕНИЯ!!!

От което следва, че на фона на това не е чак толкова важно в крайна сметка масон ли си и подкрепяш ли ги или пък не!

А сега моето доказателство!

Първо да поясня, че във форума на дир.бг СПРАВЕДЛИВ пише под ник ЗНАЕЩ! Аз пък там съм с ник "разконспиратор"!

Та преди 2 месеца пуснах тема за масоните вижте каво написа в нея СПРАВЕДЛИВ/ЗНАЕЩ:

clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=poli...3699&page=&view=&sb=

То момче си явно много надъхан и пишеш ГЛУПОСТИ !!

Ето аз цитирам тук твоето измислено "ДОКАЗАТЕЛСТВО" - ха ха ха !!

СМЕШНИК СИ ТИ:

Аз съм писал:

Това са хора борещи се за някаква идея - а не само за пари !
ТОВА Е ВЯРНО ДА НЕ БИ НЯКОЙ ДА СМЯТА ЧЕ СЕ БОРЯТ САМО ЗА ПАРИ ? ТА ДА НЕ СА БАНКЕРИ ?

Не знаете ли че масоните са спасили град Русе от опожаряване и разграбване от турците ?

Защото и турският паша (помюсулманчен французин по народност) и българския управител били масони и се разбрали турските войски да не припарват до града ?

И ТОВА Е ИСТИНА - СЛЕД КАТО ТОВА Е ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ ОПИСАН В ДОСТА САЙТОВЕ _ ТОЯА ЧЕ АЗ ВИ ГО КАЗВАМ И ТИ ОТВАРЯМ ОЧИТЕ ЗА ЕДНА ИСТОРИЧЕСКА СЛУЧКА НЕ МЕ ПРАВИ МАСОН - все едно да ти е виновен пошальона че си получил траурна телеграма !!
ДАЖЕ ТРЯБВА ДА МИ БЛАГОДАРИШ ЧЕ ТЕ ОСВЕТЛЯВАМ !

Така че - нека гледаме нещата комплексно .. "когато му дойде времето "(както казва бъдещият ни президент ..)

ТА ПАК ДА КАЖА - НЯМА НИКАКВА ВРЪЗКА МЕЖДУ МАСОНСТВО И РОТАРИАНСТВО
АЗ ВИ ГО ДОКАЗАХ С ПРОГРАМАТА ИМ И С ТОВА ЧЕ ВСИЧКО ПРИ РОТАРИ Е ОТКРИТО И ДОСТЪПНО - даже го има в Интернет със снимки и биографии и адреси!!
(а не мога нищо да ви кажа за масоните защото там всичко е скрито и няма откъде да го знам - може би някой го знае по добре от мен защото е бил масон ?)

Хайде не ставай смешен с подозрителността си - направо ме разсмя !!

Колко пъти да ти заявавам че не подкрепям МАСОНИТЕ - че съм ПРОТИВ МАСОНИТЕ НО И ПРОТИВ ТЕБЕ ! защото си ЛЪЖЕЦ и НАГЛАСЯЧ - нагласяш и ЛЪЖЕШ за да заблудиш хората !!

ИЗПОЛЗВАМ ТВОИТЕ ДУМИ:

Ти или си ДОЛНОПРОБЕН ЛЪЖЕЦ или си болен от МНОГО ТЕЖКА ФОРМА НА ШИЗОФРЕНИЯ!!! ха ха ха

с твоите камъни - по твоята глава !

Та хората които уважавам са от СКАТ и АТАКА, а хората които презирам са от БКП/БСП, НДСВ, ДПС и СеДеСетата - също така презирам И ХОРА КАТО ТЕБЕ - които работят за разединение на Националистическата идея.

И ако някъде се появи по силна и сериозна партия - способна да РАЗБИЕ сегашната олигархия - ТИ НЕЗАБАВНО (и такива като тебе) започвате да ръсите интриги и клевети и КАМАРА ОТ ГЛУПОСТИ за да намалите влиянието и !

НО НЕ СИ ПОЗНАЛ !!
КАКТО АЗ СЪМ поне 20 пъти по силен от тебе - така и АТАКА е поне 50 пъти по силан от всички псевдо-патриоти и ще стане по силна от всички врагове !!

преди 20 години 1 месец #8769
Спри се беее! Не си за тук! Ей, администраторите, слепи ли сте?! Този форум заприлича на кочина.

преди 20 години 1 месец #8771
Другарю Балевски, и Атлантическият клуб ли не е масонска ложа,защото и той е достъпен по интернет?Ами Свободното зидарство в България?И те си имат сайт....... ;-)

преди 20 години 1 месец #8772

Калоян писа: А другаря Александър Балевски нека пише още в защита на масоните.Никой не се учудва. ;-)

Абе КАлоянчо - какво ти става бе момче ?
Пиша ПРОТИВ масоните - не си измисляй !!

Но ми е странно какво става с тебе - да не би да ти предложиха някои длъжности и пари - враговете на АТАКА ?

Или ми се разсърди че АЗ НЕ ТИ ПРЕДЛАГАМ ПОСТОВЕ или ПАРИ ?

Помниш ли като сподели с мен че някой от мое име - провокатор - ти праща SMS-и от сайта на МОБИЛТЕЛ с предложения за служби и пари - а аз ти обясних че не пращам НИКОГА SMS- от никакви сайтове - защото си имам много промоционална фирмена почти безплатна СИМ карта от Мобилтел - и НИКОГА досега не съм пращал на НИКОГО съобщения за мобилен телефон през Интернет - даже нямам регистрация и не знам как се прави ?

Може би това ЧЕ НЕ СЪМ ТИ ПРЕДЛОЖИЛ ПОСТОВЕ И ПАРИ те ядоса ?

Или забрави че съм подпомагал както НЕЗАВИСИМ НЕТ с лични средства - така и твоите разходи ?

Или забрави че се опитвам да помогна на Елтимир - или ти и него го броиш МАСОН ?

Направо си ми странен - не знам защо бягаш от ИСТИНСКАТА СИЛА, която може да промени всичко - АТАКА - но това си е твоя работа - просто те смятах за ЧЕСТНО МОМЧЕ - но сега ми падаш в очите !

И предай на този, който те лъже и заблуждава - (може да е Модел - ако не е той - му се извинявам) предай му ДА ГО ДУХА - и че рано или късно ще си намери майстора - и ти ЛИЧНО ще му разбиеш физиономията - когато разбереш как те е лъгал и манипулирал !

Да знаеш - че нито ти, нито Модел нито сайта ти ми трябвате за нещо - след като ме плюете - правете каквото искате - ваша си работа - давете се и се връзвайте на дрънканиците на разни злоумишленици !!

На мен не ми трябват нито сайтовете на ПАМИР нито този сайт нито твоята или вашата подкрепа - имам си хубава - модерна телекомуникационна фирма - 2-ра в света - с добри доходи, имам си вече още едно бебе - ШЕСТО дете - Българче - а другите са с добро образование - растат и учат или работят (а вие не помагате на Майка България да расте и да не се циганизира).
Имам си спонсориран от мен сайт на ТВ СКАТ, имам си поддръжници и приятели и то приятели с положение, за което ти можеш само да мечтаеш - хора с чест и достойнство - по целия свят - ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ !

Така че - ако не ти се занимава с мен - то реципрочно - и на мен не ми се занимава повече с теб - ЖАЛКО - изглеждаше надежден националист и момче с бъдеще - сам си го загробваш - твоя си работа !

Не ми пука дали ще публикуваш името ми, телефона ми адреса ми и т.н.
Готов съм на всеки,който ми се обади да му помогна да се осъзнае - да му покажа ОТВЪТРЕ - и "кухнята" и счетоводството на СКАТ и на АТАКА да види има ли нещо нередно - и после да се извини !

Но конкретно с теб и с такива като тебе - честно казано, ми писна да се занимавам - слаби са ви ангелите и много лесно ви излъгаха враговете на България !

Все пак - ти пожелавам успех - но не разчитай на мене повече !

преди 20 години 1 месец #8777
Както ти казах вече,явно ме бъркаш с някой друг Калоян. :aham:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.