Посещаемостта на сайта малко статистика
Ако ти се струва трудно да изгоним циганите и евреите, то защо смяташ, че ще е по-лесно да ги променим, а?ДАН писа: КАКВО МИСЛИТЕ,ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ?
АЗ СЪМ НОВ ТУК И МОЛЯ ДА МИ ОБЯСНИТЕ.
ЩЕ ИЗГОНИМ ЦИГАНИТЕ И ЕВРЕИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ????????????????
ЩЕ СВАЛИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО??????????????
ЩЕ СИ ПОДОБРИМ ЖИВОТА???????????????
ЩЕ......................???????????????????
НЕ!!!!!!!!!!!!!!!ПОВЯРВАЙТЕ ТОВ НЯМА ДА СТАНЕ УВИ!!!!!!!!!!!
ТОВА СА НЕЛЕЧИМИ РАНИ НА БЪЛГАРИЯ КОИТО СМЕ ПОЛУЧИЛИ С ГОДИНИТЕ.
ЦИГАНИТЕ СА ГЛАСОВЕ ЗА ПОЛИТИЦИТЕ,А ЕВРЕЙТЕ ПАРИ.
ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН Е ДА ГИ ПРИЕМЕМ С УСЛОВИЕТО,ЧЕ АКО ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ ТОВА ЗНАЧИ ДА БЪДАТ БЪЛГАРИ И ДА МИЛЕЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
МОЛЯ СЕ НА ГОСПОД ТОВА ДА СТАНЕ НО НЕ ВЯРВАМ.
СЪЖАЛЯВАМ ЗА МОЕТО ЧЕРНОГЛЕДСТВО!!!!!!!!!!!
(би ли писал с малки букви? Големите букви в Интернет се приемат за крещене - мод.)
Да станат българи и да милеят за България?!?!?!
Та това е задача за много поколения!
Всъщност, истината е, че това е божествения път - на еволюцията и промяната. Но първо, няма време за това. Наближава изпълването на някои срокове и не ще може да стане тая промяна. И второ, ние не сме убедени, че е необходима.
Не ни трябват още българи. На нас ни трябва малко, но достатъчно пространство и малко, но достатъно български българи.
Не ни трябва разгръщане, разрастване и разсейване. Сега е необходима концентрация, качество и сплотеност. Този процес на уплътняване дори автоматично означава, че някои българи ще отпаднат - тези, които са били на ръба.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
От това което чета разбирам,че имате решение.
Поместено е на сайта. Чети наред и ще го намериш и ти, ако силно пожелаеш да си един от нас.
Битки всички сме печелили и още два пъти по толкова на брой водим в момента.Да беше човек безсмъртен,щеше да прави като водата с камъка,но не е.Всички сме доста преходни същества,затова забрави за търпението и вместо това се изпълни с готовност тепърва да им чупиш ръцете. Това е недостатъка на айкидо...за да чупиш добре,трябва да чупиш много...Диана писа: Но нека някой ми каже, че се чувства като мен, нека ми каже, че гледа леко арогантно, и е насъбрал тоооолкова много търпение да се бори с дебилни служители, с корумпирана бюрокрация, с безсилни доктори, търпението с което водата заглажда камъка. И ДА КАЖЕ - СТРАДАХ, БОРИХ СЕ, ПОБЕДИХ, СЕГА МИ СВАЛЕТЕ И ДВЕТЕ РЪЦЕ ДОЛУ
Още сте хилавички
5,10,20 човека?ИЛИ МОЖЕ БИ 7,700,000 души
5 ЧОВЕКА НА КРЪСТ..
УЖ ЩЯХА ДА ОТЦЕПВАТ ПОЛОВИНАТА АТАКА,А НАКРАЯ КАКВО СТАНА!!
ОСРАХА ГАЩИТЕ...
ТА ЗАТОВА ВИ КАЗВАМ ДА СИ НАПРАВИТЕ ПАРТИЯ!!
КАТО НЕПОЛИТИЧЕСКА ФОРМАЦИЯ ЩЕ ОСТАНЕТЕ В МИМАНСА КАТО ДОСТА ДРУГИ МЕЧТАТЕЛИ-РОМАНТИЦИ!НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНЕТЕ.ТАКА ЧИФУТИТЕ ОТ ВЛАСТТА МНОГО ЛЕСНО МОГАТ ДА ВИ ЛИКВИДИРАТ.КАКТО СТАНА И С РАСАТЕ.ВЛАСТТА ГО КУПИ И ТОЙ ВЗЕ ДА ПСУВА И РУГАЕ ПО АТАКА...ИЗОБЩО ЖАЛКА КАРТИНКА.
А ВИЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ НЕ ЖИВЕЕМ В 10 ВЕК!!С ТОЯ ТАНГРА МАЛКО СЕ ИЗЛАГАТЕ.
Малоумнико, ти си един от стадото Атака. Утре като дойде време за заколение, няма да ми ревеш!АТАКАУЛТРА писа: Има доста хляб да ядете докато стигнете поне 10% от посещаемостта на форума на в.АТАКА!!!
Още сте хилавички
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.