Картинки в темите

преди 20 години 3 месеца #6559
Не мога да се оправя със слагането на картинка в темата във форума!!! Преди имаше друг начин и ми беше лесно, от както е променен не мога да слагам картинки. Иска някакъв адрес дето какъвто и адрес да му сложа на тая картинка ми изписва, че не може!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #6571
Картинки може да линкваш, но не може да качваш във форума. Ако я имаш някъде качена, взимаш й линка и го заграждаш по следния начин: CODE Задължително трябва да има http://www отпред. Ще пробвам един друг вариант за качване и ще видим дали ще стане.

преди 20 години 3 месеца #6573
Ами ако линка е на цяла страница а не само на картинката? Аз мога да запазя само картинката но не мога да я кача....какво да направя когато картинката си е в страницата а не можеш да я отвориш отделно и да и вземеш линк......много гадно така!

преди 20 години 3 месеца #6575
А тва "брауз" сега ли го сложи или аз не съм го забелязала (като се отговаря в темите). Прикачи файл- значи ли че може да се качи картинка от компютара?

преди 20 години 3 месеца #6577
Може, но си забравила как става. Избираш с десния бутон върху картинката и после ако си с Internet Explorer, щракваш най-долу "Properties". Там в едно от полетата се вижда адреса на картинката.

преди 20 години 3 месеца #6578
Ааааааа май ми го беше обяснил веднъж, ще пробвам.

А я кажи какви файлове може да се качват във форума с това "брауз" ?

Пробвах така както написа и всякакви вариации и нищо не става!!!

Това съобщение е редактирано от Bell на 22.5.2006, 17:00

преди 20 години 3 месеца #6580
Къде го видя това "брауз"?

преди 20 години 3 месеца #6581
Еми като пиша съобщения в някоя тема и най-отдолу има брауз...тукощо с него най-сетне си качих картинката! Друго нещо си е брауз .. :yeah:

Ама преди го нямаше май....чак днес го забелязах... чак пък толкова разсеяна да съм!!!

преди 20 години 2 месеца #6984
Не за тези картинки става дума,но да не правя нова тема...
Каква може да е причината,за да не мога да публикувам коментар към снимка от материали?
www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...com_order=0&pid=4751

преди 20 години 2 месеца #6988
Пробвай пак и ако не става, пиши ми каква грешка ти дава. В албума са зададени права да качват и коментират всички регистрирани.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.