за БАНЕРИТЕ

преди 20 години 3 месеца #6424
Как се слага банер в края на постиг ?

Моля за подробно разяснение - стъпка по стъпка, че .... МНОГО МИ ТРЯБВА!

Предварително: Благодаря на отзовалите се!
:thumbsup:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #6443

Карга писа: 1. Регистрирваш се примерно тук: www.photobucket.com
2. Ъплоудваш картинката (банера) там и копираш линка под картинката.
3. Заграждаш линка с тага
[IMG] и постваш.

Това вършили ти работа? Или питаш за зa друго?!

Благодаря, момиче! Ще пробвам с твоите напътствия. Моите "хакерчета" са на Бирфест .. некъде си и няма кой друг да ми помогне.

Искам да завършвам постингите си във форумите с банер. Елтимир ми позволи да слагам банер на "Движение Воини на Тангра" като пиша в другите форуми.

Дано се справя, но ако някъде запецна ... ще ти пиша ЛС тук.

:-P

:thumbsup:

преди 20 години 3 месеца #6447
По-добре ще е да си сложиш банер "Made by Золотов". Той ще ти подхожда повече. Този на Движението е предназначен за българи.

преди 20 години 3 месеца #6558
Олеее Севаре с един удар направо в целта-ХА-ХА-ХА, нямам думи.....

Лемс, на лицето Марков при, което ме заведе ми бе необходимо една година и цял екип да ме възстанови от това, което ми бе причинено...
В този смисъл на нещата Севаре изцяло подкрепям твърдението за Золотов и ЛЕМС.....

Но спокойно вече знам още една техника на мръсниците, които използват за зомбиране и то изпитани на гърба ми..
Спокойно, спокойно, това, което е предречено и това, което предстои никой не е в състояние да спре, остава само да се предизвика по-бързо и да се спомогне за процеса и всичко се отнася за нас Българите и въпреки всичко Светлото ни бъдеще...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.