Новите постинги - и на главната страница

преди 20 години 5 месеца #5251
Вижте промяната на главната страница. Мисля, че така ще се спестява доста време и става по-динамичен сайта. Ако има възражения, може да го върна както си беше.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 5 месеца #5254
Така е добре. Отваря се бързо и се виждат промените в темите

преди 20 години 5 месеца #5256
И на мен ми харесва. Мисля, че новите, които идват така ще се ориентират по-добре. Сега трябва да превърнем нашия сайт в медия, която да определя обществените настоения. При нас ще почнат да идват тези, които търсят истината за сегашното състояние на държавата и нацията. А тази истина се крие от всички други. Значи ние сме на предната фронтова линия.

преди 20 години 3 месеца #6708

Елтимир писа: И на мен ми харесва. Мисля, че новите, които идват така ще се ориентират по-добре. Сега трябва да превърнем нашия сайт в медия, която да определя обществените настоения. При нас ще почнат да идват тези, които търсят истината за сегашното състояние на държавата и нацията. А тази истина се крие от всички други. Значи ние сме на предната фронтова линия.

Мисля че на новите които идват не им е много лесно да се ориентират:))))Естественно това не се отнася до потребители,които попадат тук само за да изхвърлят "боклука си"(забележка:мнение от проследени коментари).Аз лично съм впечатлена от сайта и балгодаря на приятелчето което ме "доведе"тук.Основното мисля че схаванах,но ми е нужно още доста да почета (жалко че изчезнаха някои от материалите).
ПС.Мнозина попаднали тук са като мен!
Малцина ще схванат идеята!
Единици ще станат ВОЙНИ!
Помислете над това-има още какво да се направи...:)))

преди 20 години 3 месеца #6711
В началото и аз трудно се ориентирах в сайта, материали, галерия, форум, ЛС-та, но с течение на времето свикнах. На всичко отгоре, самата материя, която се засяга в материалите не е от най-лесно смилаемите, особенно има неща, които за пръв път прочетох тук, за което благодаря на авторите и на админа. Толкова богата на материали библиотека, списвана от участниците в движението! Не съм срещал нещо подобно в интернет!

преди 20 години 3 месеца #6732
Предложение.

Мястото - Ново от форума

Може да се направи така, че да обхваща повече теми от сегашните 10. Ако думата 'страници' се премахне и останат само цифрите за съответните страници, след което поясненията - актуално, общи дискусии и т.н. ще се намират отново веднага след заглавието без да утежняват.
Имам в предвид както е полето 'последни коментари'. Заглавията са на един ред и последните 10 се събират на по-малко място отколкото тези от форума.

преди 20 години 3 месеца #6775
Просто няма как да се сбият повече от това. Информацията е много и се показва само на 2 до 3 реда. На един ред не може да се сложи, защото ако са дълги стринговете ще трябва да се изрязват и освен това ще изглежда кофти. Сега направих едни други промени на главната. Мисля, че така е по-добре, но още не е довършено. Ще стане още по-добре.

преди 20 години 3 месеца #6777
Да, така главната е по-добре!

преди 20 години 3 месеца #6778
По-добре е Севар!

преди 20 години 3 месеца #6806
Добре е.
Севар, сам каза, че сайта трябва да бъде по-силен. Аз ще помагам, както мога.
:thumbsup:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.