Възможностите на Галерията
Галерията е разделена на подгалерии, като те пък са групирани в отделни албуми. Към повечето снимки са приложени ключови думи (keywords), така че ако използвате търсачката на сайта или "гугъл изображения" и напишете точната дума (например "гумно") да ви излезе търсената снимка.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Пиша го това, защото много от нас не са запознати с пълните възможности, които предлага този скромен сайт. Дори аз самият открих тази опция с фотоапарата наскоро. А някои от снимките на наши участници си заслужават вниманието, повярвайте ми!
Искам да благодаря на хората, които за тия години успяха с фанатична преданост да опазят това национално богатство.
А като по-значим център в духовното поле на България - и единствен. С ясни, последователни идеи, структура и възможности.
Оттам идват и несекващите опити, отвътре и отвън, да бъде сринат. На някои им е много неудобен, защото вече се свързва като умален модел за бъдещо управление на държавата.
"Значи на мен ми се появи проблема с Галерията преди два-три дни. Имах чувството че някой все едно ми скапва файла,тъкмо като го ъплоудвам. Значи кофтито е че работя чрез Windows, защото много програми са ми на него. Но чак пък директна атака през някой от компютрите на регистрираните да подемат ми е малко странно. За съжаление Онези май продължават да се настървяват, а някои директни и конкретни публикации тук много ги дразнят. Като например твоя линк към интервюто на Норбеков или статията с китайския кораб за средиземно море, към която пуснах линк. Точно тогава със снимката на кораба взе да ми дава проблеми... Ванина пусна също доста интересни неща в последните 5 дни. Чак пък толкова да са настъпани пак по мазола..... какво да ти кажа, вече ми писна от простотията и от хорското скотско мислене. Аз на Елтимир разправях как през седмицата срещнах истински неподправен костовист в София-млада жена с престижна професия, обаче със зомбирано изшлайфано мислене.... Бях покъртен и учуден дълбоко, как може да има още такив ахора и то млади, хъх!
Връщам се пак на сайта. Реално системата се конфронтира с нас, ние не я търсим. "
offnews.bg/index.php/201096/pisanchev-ot...avyava-vremenno-dans
Всичко е под наш контрол. Засега само в сайтаГалерията не е под наш контрол. И аз вече почвам да не мога да качвам снимки.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.