Максималния брой на ЛС вече е 300

преди 20 години 5 месеца #4868

Eлена писа: Добре, Севар. Приемам, че вярваш на Елтимир.
А ти, хунор, точно ТИ ли ще ме О-съждаш? ... Все "Кръгове" четеш и не би трябвало да си позволяваш ДА ПОДЦЕНЯВАШ написаното там. Има го в "Предсмъртни записки" - и относно Мен и ... за Теб.

Oт къде пък реши, че пише за някой от нас във "Кръгове" :hammer: Аз за нищо не претендирам!
Хората от "Кръгове" истинските избрани като се появят. Нещата много ще се променят. По действията и по резултатите ще ги познаем!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 месеца #17324

НСъпротива писа: По-добре по-малко PM да имате в кутията си,защото при един евентуален hack на страницата всичкатава Ви доста лична инфромация ще попадне не където трябва.
Типичен пример са немските сайтове, редовно страдат от това и след това всичко се публикува в интернет.

Въпрос към администраторите:
Защо не мога да изтрия изходящите си съобщения от кутията?
Всъщност повечето ги изтрих,но останаха определен брой,които не мога да изтрия!
Error Returned-Това ми се изписва от горе,а под него е текста на самото съобщение.

преди 19 години 2 месеца #17329
Пробвай, като влезеш в съобщението, от там да му дадеш "delete" бутона, горе в дясно.

преди 19 години 2 месеца #17330

Запознат писа: Пробвай, като влезеш в съобщението, от там да му дадеш "delete" бутона, горе в дясно.

Няма вариант,който да не съм пробвала,включително и този.Не става!

преди 19 години 2 месеца #17357
Проблема с моите ЛС вече е разрешен,но би ми било интересно да разбера на какво всъщност се дължеше невъзможноста да ги трия.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.