Максималния брой на ЛС вече е 300

преди 20 години 6 месеца #4604
Понеже участници се оплакаха, че размера на кутията не е достатъчен, решихме да го увеличим от 50 на 300 броя. Мисля, че това е предостатъчно.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 6 месеца #4626

Севар писа: Понеже участници се оплакаха, че размера на кутията не е достатъчен, решихме да го увеличим от 50 на 300 броя. Мисля, че това е предостатъчно.

Благодаря, „Админе”. Изтръпнах сутринта като видях, че вместо обичайните 96-98%, пощата ми показва само 16% `пълнота`. Вчера нета ми играеше номерца и си помислих, че съм изтрила по погрешка цялата папка „Изходящи”.
300 си е екстра!
Имам и молба към теб: виж защо ми дава „грешен” мейл на кутията та ЛС-тата не стават с „архивиране”. Не мога да препращам и теми от форума.

Благодаря предварително!

преди 20 години 6 месеца #4630
Апетита идва с яденето май? 8-)

преди 20 години 6 месеца #4637
"Белый аист московский на белое небо взлетел, черный аист московский на черную землю спустился."
В гонитбата на единия, все ще изпуснеш другия, Елена. Което има да става - ще стане и не ти си, която ще го спреш. Тази задача се оказа неизпълнима. Това кажи на шефовете си от ГРУ. Също и на онези кукли-марионетки от НСС.

преди 20 години 6 месеца #4641
Ти си този, който ВСЕ ГОНИ "питомното" и все го гонят ... параноични мисли, Колобъръ.

Трябва да си ДОВОЛЕН - уплаши един младеж с този свой постинг с ЛЪЖЛИВА ИНФОРМАЦИЯ, но не и мен.
"Так держать! Свое дело - сочтемся!"

:karte4:

преди 20 години 6 месеца #4643

Eлена писа: Ти си този, който ВСЕ ГОНИ "питомното" и все го гонят ... параноични мисли, Колобъръ.

Трябва да си ДОВОЛЕН - уплаши един младеж с този свой постинг с ЛЪЖЛИВА ИНФОРМАЦИЯ, но не и мен.
"Так держать! Свое дело - сочтемся!"

:karte4:

Съвсем не е е лъжлива информацията!

преди 20 години 6 месеца #4644
Има една друга приказка: "Подай си пръста, да ти налапа ръката".

преди 20 години 6 месеца #4645
Добре, Севар. Приемам, че вярваш на Елтимир.
А ти, хунор, точно ТИ ли ще ме О-съждаш? ... Все "Кръгове" четеш и не би трябвало да си позволяваш ДА ПОДЦЕНЯВАШ написаното там. Има го в "Предсмъртни записки" - и относно Мен и ... за Теб.

Не съм видяла подадено и нокътче, камо ли пръст от вас, "вълчета". Все ви ДАВАХ и ... си получих „мъжкарското” ОПЛЮВАНЕ .. ма в абсолютна стойност ... става. Така ще го Мисля.
Яка съм. И това ще НАДЖИВЕЯ. Само се питам ... като разберете ИСТИНАТА с какви Очи ще ме погледнете точно вие?

И .... спокойно. Това е последното мнение, с което "петня" форума на Севар. Опитах да бъда полезна, ма излезе като в приказката:
"Направи ДОБРО - изяж лайно."

БЪДЕТЕ!
ЩАСТЛИВЕЙТЕ!

Л Е М С

преди 20 години 6 месеца #4649
Предупредихме те, че вече ни втръсна. Не съм те плюл, само казах че си лъжлива чифутка. Това мисля и това казвам. Онова за пръста ставаше въпрос за Елтимир, не за нас. Форума дали е мой или на всички нас е въпрос, на който ще отговорят останалите, а не ти.

преди 20 години 5 месеца #4748
По-добре по-малко PM да имате в кутията си,защото при един евентуален hack на страницата всичкатава Ви доста лична инфромация ще попадне не където трябва.
Типичен пример са немските сайтове, редовно страдат от това и след това всичко се публикува в интернет.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.