Какво му беше на сайта?

преди 20 години 7 месеца #3935
Знае ли някой?
Пробва се дали може без този сайт и какво ще стане после?
:karte4:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 7 месеца #3938
Значи на всички недоброжелатели ще кажа, да не се радват, защото как да е сайта няма да изчезне. А на доброжелателите обяснявам, че проблемът беше заради изтичането на домейна и веднъж като изтече трябва време отново да се възвърне към нормалното състояние. Моя беше грешката, малко закъснях, съжалявам.

преди 20 години 7 месеца #3939
Остави сега кой бил виновен , ами те не се ли обаждат предварително преди да се спре сайта поради забравено или забавено плащане?
Мисля, че е редно, защото някой ми спомена че ако недоброжелател в такъв момент иде преди теб и плати за домейна и после ще си го ползва за своя употреба.

Не съм запознат с тези неща - ни сайт съм правил, ни знам де мога да го кача.

преди 20 години 7 месеца #3941
Условията при нашия доставчик са 40-дни "подновителен период". Ако за тези 40-дни не си го платиш, после трябва на по-висока цена като се съревноваваш с останалите, които искат да го купят. Общо взето са го измислили безопасно.
А това значи, че опасността е някъде другаде....

преди 20 години 7 месеца #3944
Значи, все пак вярно са ми казали - примерно ако онези "красавци" от които си изпати Елтимир за първия сайт при условие, че не се плати в този 40 дневен срок могат да засмучат сайта и да го ползват за своя полза и наша вреда.

А ако не е тайна колко струва един такъв домейн за единица време?
Интересува ме освен това и по конкретно нещо друго. Примерно имам няколко книги(технически) и искам да ги кача някъде да са за всеобша употреба в нета. И други могат да сложат свой и така да се направи нещо като Извори и Спиралата, но за техническа литература.
Що да гушим печатници и разни издателства?
Няма смисъл. Да действаме против чифутите по този начин дато са направили всичко монопол и определят цената.

преди 20 години 7 месеца #3945
Да, в рамките на 40 дни след изтичане на срока, ако не се плати могат да присвоят домейна. Но не се притеснявайте, платен е. Струва само 18 лв. на година. За останалото, ще ти пиша в ЛС.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.