Вашите партньори ...са вашата самоличност

преди 20 години 9 месеца #3271
Сите Сатанисти в партньорство!
www.trueblackmetal.info/ :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Колкото повече ме банвате толкова повече изпростявам – Девизь ми в простия ми смель живот. :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 9 месеца #3272
:yeah:

преди 20 години 9 месеца #3278
Е по прост от това... :fu:

преди 20 години 9 месеца #3301
Е, и? trueblackmetal.info ми писаха, че са сложили наш банер. И ние сложихме техен. Толкова ли е страшно?

преди 20 години 9 месеца #3303
www.trueblackmetal.info - няма нищо общо със Сатанизъм, Християнство, Юдеизъм и подобните! Езическите групи са с предимство. Това Pagan/Aryan Black Metal яко ти бърка в здравето. Евгейни77 ти да не си чифут?

П.П. Това, че някъде пише: Raw Black Metal - Satanic, Anti-Christian и т.н. няма нищо общо с мен! Обърни се към групите.

Севар, май ще е най-добре да заключиш и преместиш тази тема. Смисъл от нея-НЯМА!

Благодаря.
Азератъ 6773 IYI

преди 20 години 9 месеца #3305
Нека си драскат. Държа да им дам възможност сами да си документират глупостите. След като не могат да кажат нищо съществено, почват да ровят където им падне.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.