Търся си... книги и други неща
Сега ще обясня. Аз например си търся няколко конкретни книги и то ги търся под дърво и камък от доста време насам, обаче ядец, досега не сполучих да ги намеря. Възможно ли е да се окаже примерно, че нещо, което аз издирвам и много искам да го намеря , някой друг от участниците тук примерно го притежава, но не отдава такова значение на притежанието си, и да речем с радост би се разделил с него на някаква цена, която можем да се договорим помежду си. Не е невъзможно нали. Затова предлагам тук да пишем кой, какво си търси и да си помагаме дори и само с инфо, къде евентуално го има точно това търсено нещо.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
1. "Домашно традиционно тъкачество и орнаментирани тъкани в България ( албум с илюстрации )"
2. "И стана ден" от Цончо Родев
3. Видрица - Поп Минчо Кънчев- Тук подчертавам, че търся ВТОРАТА книга
"Родопските комити разказват" - Николай Хайтов
Заги, благодаря ти затова, че ми намери книгата за "Домашно традиционно тъкачество и орнаментирани тъкани в България ( албум с илюстрации )".
"Васил Левски и неговите сподвижници пред турския съд"
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=373
www.voininatangra.org/modules/xfsection/index.php?category=35
Материали
Митът за холокоста
Admin (2005/7/13 17:12:22)
Отбелязал съм да търси навсякъде, но резултата от няколко опита е един и същ. Текста е изчезнал.
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...page=1&articleid=104
Ирански телевизионен дебат за холокоста
Може да свалите книгата на Анчо Калоянов "Българското шаманство" от Download-секцията на Българския националистически форум:anti666 писа: Ако някой има в PDF формат вестниците "Български Сарактъ", както и "Българското шаманство" на Анчо Калоянов, нека ги публикува тук или ги прати на Йордан_13 по пощата. Прикрепените файлове към съответните материали липсват;
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=373
www.voininatangra.org/modules/xfsection/index.php?category=35
bg-nacionalisti.org/BNF/index.php?action...loads;sa=view;id=134
Също оттам може да свалите и други две книги на Анчо Калоянов - "Български митове":
bg-nacionalisti.org/BNF/index.php?action...loads;sa=view;id=135
...и "Старобългарското езичество":
bg-nacionalisti.org/BNF/index.php?action...loads;sa=view;id=136
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.