Търся си... книги и други неща

преди 17 години 2 месеца #35326
Ако се позовем на приказката,"Неведоми са пътищата Господни" ни става ясно, че никога не можем да знаем от къде ще изкочи зайчето. Май тръгнах от деветата планина на сам да ви обясня, какво имам предвид. :lol:
Сега ще обясня. Аз например си търся няколко конкретни книги и то ги търся под дърво и камък от доста време насам, обаче ядец, досега не сполучих да ги намеря. Възможно ли е да се окаже примерно, че нещо, което аз издирвам и много искам да го намеря , някой друг от участниците тук примерно го притежава, но не отдава такова значение на притежанието си, и да речем с радост би се разделил с него на някаква цена, която можем да се договорим помежду си. Не е невъзможно нали. Затова предлагам тук да пишем кой, какво си търси и да си помагаме дори и само с инфо, къде евентуално го има точно това търсено нещо.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 2 месеца #35327
За да открия темата ще напиша списък с книгите, които по съкровенни за мен причини много искам да притежавам и ако имам късмет някой от вас да притежава тези заглавия или да знае къде ги има в наличност ще си спечели голяяяяяма почерпка :pint:

1. "Домашно традиционно тъкачество и орнаментирани тъкани в България ( албум с илюстрации )"

2. "И стана ден" от Цончо Родев

3. Видрица - Поп Минчо Кънчев- Тук подчертавам, че търся ВТОРАТА книга

преди 17 години 2 месеца #35460
Другата книга, която се затруднявам да си намеря е:

"Родопските комити разказват" - Николай Хайтов

Заги, благодаря ти затова, че ми намери книгата за "Домашно традиционно тъкачество и орнаментирани тъкани в България ( албум с илюстрации )". :thumbsup: :pint:

преди 17 години 2 месеца #35463
"Приказки или нравоучителни примери"-Отец Матей Преображенски-Миткалото

преди 17 години 4 седмици #37058
Още една книга, която си търся :

"Васил Левски и неговите сподвижници пред турския съд"

преди 10 години 10 месеца #51119
Ако някой има в PDF формат вестниците "Български Сарактъ", както и "Българското шаманство" на Анчо Калоянов, нека ги публикува тук или ги прати на Йордан_13 по пощата. Прикрепените файлове към съответните материали липсват;

www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=373

www.voininatangra.org/modules/xfsection/index.php?category=35

преди 10 години 5 месеца #51819
Не намирам материала "Митът за Холокоста". До съвсем скоро беше на разположение в сайта, а днес го няма. С търсачката излиза това:
Материали
Митът за холокоста
Admin (2005/7/13 17:12:22)
Отбелязал съм да търси навсякъде, но резултата от няколко опита е един и същ. Текста е изчезнал.

преди 10 години 5 месеца #51825
Марин, на мен ми зарежда. Пробвай от този линк:
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...page=1&articleid=104

преди 10 години 5 месеца #51826
Сега се отваря. Отваряше се и по-рано днес. Не знам каква е причината, но сутринта имаше проблем. Още един материал по темата беше изчезнал и стояха само коментарите:
Ирански телевизионен дебат за холокоста

преди 7 години 6 месеца #54780

anti666 писа: Ако някой има в PDF формат вестниците "Български Сарактъ", както и "Българското шаманство" на Анчо Калоянов, нека ги публикува тук или ги прати на Йордан_13 по пощата. Прикрепените файлове към съответните материали липсват;

www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=373

www.voininatangra.org/modules/xfsection/index.php?category=35

Може да свалите книгата на Анчо Калоянов "Българското шаманство" от Download-секцията на Българския националистически форум:

bg-nacionalisti.org/BNF/index.php?action...loads;sa=view;id=134

Също оттам може да свалите и други две книги на Анчо Калоянов - "Български митове":

bg-nacionalisti.org/BNF/index.php?action...loads;sa=view;id=135

...и "Старобългарското езичество":

bg-nacionalisti.org/BNF/index.php?action...loads;sa=view;id=136

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.