Идея за България

преди 18 години 5 месеца #26187
Оригиналната стенограма от срещата на Александър Лилов с Ръководството на Държавна Сигурност 1990 г., когато се "градяха основите на прехода" и стана бетонирането на ДПС в политическия живот на България. (в синтезиран вид в 2 части и в оригинал)

ideyazabulgaria.org/ i после - автор ГИАП.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 5 месеца #26197
Бяла нощ,там ме карат да ПОДПИСВАМ нещо...?!

преди 18 години 5 месеца #26221

Мещера писа: Бяла нощ,там ме карат да ПОДПИСВАМ нещо...?!

Само за протокола, не е Бяла Нощ, а Бял Рицар приятелю :-D

преди 18 години 5 месеца #26224
Добре де,не съм раждан в англия. :aham:

преди 18 години 5 месеца #26225
А Аз си бях помислил за Бялото Сияние... ;-) Та го приех за шега и не отговорих.
Никой никого не кара насила никъде да се подписва. Просто исках да ви насоча към един прекрасен материал!

преди 18 години 5 месеца #26304

WhiteKNght писа: Оригиналната стенограма от срещата на Александър Лилов с Ръководството на Държавна Сигурност 1990 г., когато се "градяха основите на прехода" и стана бетонирането на ДПС в политическия живот на България. (в синтезиран вид в 2 части и в оригинал)

ideyazabulgaria.org/ i после - автор ГИАП.

Razkazvano mi e s podrobnosti. Ot chovek, koyto go e yad, che ne e zastrelyal Perovski-Lilov na taya sreshta. No sega ne e kqsno.

преди 17 години 4 месеца #34546
Не искам да засягам никого, но с едно такова безразборно изброяване отклоняваме и чуждото, и своето внимание. Има две теми, над които е наложено табу. Значи тези теми са особено важни. Едната е за унищожението на българското село, което е генетичният резерв на нацията. И то не само чрез ликвидационните съвети, макар те да поставиха началото. Сега българското село е подложено на организирани цигански набези и никой не смее да се обади. Втората тема е за унищожението на ветераните от антикомунистическата Съпротива. Тоест на българския духовен елит. По този начин бяха унищожени съпротивителните сили на нацията. В крайна сметка всичко се свежда до унищожението на самата Българска нация. Мисля, че тук трябва да посктавим ударението и непрекъснато да удряме в тези две точки. В противен случай рискуваме да си разпилеем силите и пак нищо да не постигнем.

преди 17 години 4 месеца #34547
Ето какво написах в този емигрантски форум:
ideyazabulgaria.org/IPB/index.php?showtopic=62
Дора, опасявам се, че не разбираш докрай процесите, които се извършват в България. У нас тече ускорен процес на косовизация. У нас българите просто ни изтребват. По всички възможни начини. Един приятел заболя от рак. И направил свое проучване. Оказало се, че процентът на ракови заболявания в България не е просто в пъти, а в пъти с нула накрая в сравнение с останалите европейскски държави. Този процент обаче не засяга цигани и турци. Сред тях заболеваемостта е ниска. Дали е случайно?
У нас по всякакъв начин биват отнемани материалните средства от ръцете на българи. От друга страна непрекъснато се наливат пари в ръцете на цигани и турци. Дали е случайно? У нас циганите и турците биват развъждани целенасочено. Внасят ги дори отвън. С благословията на Европа и на САЩ. У нас политически сили не съществуват. Няма ляво, няма дясно, нямо демократи, няма дори комунисти. У нас има една разбойническа банда чужди слуги, която банда е наречена "политически елит". Мислиш ли, че бандата ще позволи някой друг да се намеси в политиката?
Свидетел съм как през последните 20 години бе изтребена физически една цяла категория българи. Имам предвид участниците н Съпротивата срещу комунизма. Голяма част от тях бяха мои близки и приятели. Това е страшно!
Дора, не си ли си задавала въпроса как така аз, който съм лежал в затвора за антикомунизъм станах добър приятел със Симеон Войнов, О. З. полковникът от ДС? Ами защото и двамата виждахме, че войната не е идеологическа. И двамата бяхме осъзнали страшната истина, че войната наистина е етническа.
Нас ни изтребват. Нас физически ни унищожават. И на наше място заселват други. Тук закони няма. Тук институции не същедствуват. Тук няма нито демокрация, нито закони, нито човешки права. Тук няма нищо друго, освен смърт. Честно казано, аз не виждам как със законни средства и със собствени сили ще победим това всеобхватно Зло. Не, не говоря за конспирации и въстания. Знам, че това също не е възможно. Говоря за търсене на нестандартни пътища за спасението на България. За търсенето на приятели, с които в една или друга степен споделяме обща съдба. Говоря дори за съюз със сили, които довчера сме заклеймявали и за приятелство със страни, с които довчера сме враждували.
Сега нещо не ми е добре. Ако е писано, ще продължим темата. Но много се страхувам, че всичко свърши, и че скоро, много скоро от нас, българите няма нищо да остане. Освен един избледняващ спомен...

преди 17 години 4 месеца #34549
Още едно мнение от форума на "Идея за България". Само напомням, че това е форум на български емигранти. Ако не друго, заслужава си поне да се замислим, ама много да се замислим:
Sima
Ех, Дора!
Радвам се на Вашия оптимизъм и дръзновение! И се надявам да са заразителни за повечето хора.

Не. Далеч съм от мисълта да деля българите на тези които живеят навън и тези, които са в България. Може би, само информацията ни е различна. Иначе, болката ни е една.

Казвате: "да се говори за "етническо оцеляване" е просто непонятно"
Когато за първи път ми мина мисълта за физическото оцеляване на българите, Сидеров не беше политик, а само журналист. За Янев не бях и чувала.
Визирам това, което става около мен - рязко покачване на заболяванията свързани с повредена имунна система. Предимно сред българското население. Според мен, някъде от 2004-2005г. МЗ не е оповестило никакви резултати от статистически проучвания в тази насока. Поне не, официално. Не мога да си обясня, как е възможно, но има бум от раци, диабет, безплодие, тиреотоксикози, мултиплена склероза и др., без значение от възрастта и пола на засегнатите. Но, циганка с алергия не съм виждала.

За какво етническо оцеляване говорим ли?
Не знам как ще ви прозвучи... Туркиня, преподавател по професия, родилка с трето дете. На въпроса, не й ли липсва работата, от която е отделена заради грижите по трите си деца, отговорът е: "нашите жени имат мисия, която е по-важна от всичко друго. Ще раждам докато мога."

Дора, нямам в предвид "Яни и Сидеров, които плашат с "новото турско робство", а тази мисия на една диаспора, която се стреми към анклав, ексклав или кой знае какво. И вместо да се интегрира, тя се капсулира, насърчавана от правителствени и неправителствени, светски и духовни, родни и чужди организации.

Дори в един столичен ресторант, днес можете да видите следното явление: при влизането на група строителни работници, турчета управителят нарежда да се смени музиката в салона. И вместо Синатра започва вой на маанета и чалга. Заради отрудените мъже, които сега ще обядват. А другите? Пицата ти пресяда, оставяш чашата недопита.

Всеки ден се питам, какво мога да направя аз срещу това.
Казвате, мирна парламентарна политическа революция...
Ми, хайде! Изборите са през юли!

преди 17 години 4 месеца #34600
Една вечер, когато ми беше на гости, Войнов каза: "Моят голям грях пред Майка България, е, че не застрелях Александър ливов, когато имах възможност да го направя." Такъв човек не може да бъде подлец и мръсник. Именно затова го атакуваха и му предизвикаха рак на мозъка.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.