Идея за България
ideyazabulgaria.dir.bg/
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Разглеждах сайта на "Идея за България". Във форумите се срещтнах се с някои от участниците.
Идеята е добра. А те са трогателни в опитите да са полезни на род и Родина.
Но, колко хора в България имат нет-достъп, за да могат да се запознаят с програмата им?
Има нещо, което ме смущава при общуването и разискването на някои въпроси.
Да, те живеят в условия на реална демокрация, но са далече от събитията, погледът им е по-широк, но е лишен от директни впечатления за това, което става у нас.
Във отговорите и коментарите им лъха малка доза пренебрежение към питащия. Тонът им е любезен, но някак си е повечко назидателен и поучаващ.
Интересно ми е, дали някой от вас е останал с подобно впечатление? Или аз имам грешка и трябва да се корегирам?
Ти чул ли си някога референдум да е свършил работа?
Това си е чиста проба отдушник за напрежение!
Народната воля отдавна не се взима под внимание, под каквито и форми да се излъчва. Живеем не в демокрация, а демонокрация, в условия на реална конспирация. Нужни са други мерки!
Поправка: в последните 18 години не е проведен НИТО ЕДИН РЕФЕРЕНДУМ!Запознат писа: Управляващите не приемат никакви референдуми.
Ти чул ли си някога референдум да е свършил работа?
Това си е чиста проба отдушник за напрежение!
Народната воля отдавна не се взима под внимание, под каквито и форми да се излъчва. Живеем не в демокрация, а демонокрация, в условия на реална конспирация. Нужни са други мерки!
А така като се замисля, не помня в съзнателния ми живот да е провеждан и преди това.
Kрайно време e вече да проведем един референдум в София в който реферите ще сме ние етническите българи. И за да се отличаваме от тези дето няма да участват - предлагам всеки да носи символично я брадва, я правя лопата, а коса, я кирка. А ловджиите направо с пушките да идват. Поглеж се заформи хайка за министри или депутати.Пламен Пасков писа: Поправка: в последните 18 години не е проведен НИТО ЕДИН РЕФЕРЕНДУМ!
А така като се замисля, не помня в съзнателния ми живот да е провеждан и преди това.
Със сигурност ще да е много весел референдум - голям майтап ще е.
Примерно някой много важен господин дето често го дават по медиите и е мноооого преуспял финансово, с голяма власт и влияние - и хоп! го спипаме случайно в София ...... и как да не му се порадваме? Само дано някой се сети да вземе въже за да го пообесим после на някое дръвце.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.