Предложение

преди 20 години 9 месеца #2747
Да се премахнат сегашните категории "Общи дискусии" и "Предложения" , тъй като излишно много се усложняват нещата. Няма нужда от такова обособяване.
Най-добре е още с влизането да се виждат всички нови теми, за да се насочва вниманието директно към тях, а не да се влиза в други. Освен това, предложенията могат да бъдат , просто, като глобално , или важно съобщение и да стои най-отгоре, като всеки се изказва отдолу. И без това за две-три изречения, няма смисъл да се отваря нова тема, така, че този вариант е най-добър - пести време и енергия, да не говорим, че пресича разсейването...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 9 месеца #2751
"Общи дискусии" беше с цел, когато се натрупат повечко теми да се види в какви насочености са и в последствие да се категоризират по тематика, т.е. обратното на други форуми, които първо поставят рамката, а след това пълнят в нея. Не знам кой подход е по-удачен, но избрах първия.
Идеята на Черна Роза темите да излизат още на първия екран ми се вижда добра. Ще видя дали може да се направи, а вие пишете какво мислите. Все пак не го правя да си го харесвам само аз, трябва на повечето да им харесва. Така, че не се стеснявайте, кажете си... :biggrin:

Това съобщение е редактирано от Севар на 10.11.2005, 14:14

преди 20 години 9 месеца #2765
На мен ми е адски удобно това че има общи теми понеже всички други форуми ме плашат само с вида си и вообще не мога да се въорая с време и търпение да търся тематики и тн...а пък ако всички предложения са в една тема ще стане много голяма и объркана и сложна. Аз мисля че колкото по достъпен и прост е форума толкова е и по приканлив! Поне за мен важи това правило!Във форума на атака и други такива почти не влизам защото се натоварвам само от вида му-то е като егати лабиринта!

преди 20 години 9 месеца #2836
Bell, почвам да си мисля, че нарочно ме репликираш всеки път по възможно най-безсмисления начин. Четеш ли изобщо, какво пиша?
Имах предвид, като се влезне във форума да няма две категории, както е сега , а още с влизането да виждаш заглавията от форума (това се нарича "теми"), сещаш ли се ?

преди 20 години 9 месеца #2837
Исказвам си мнението независимо дали ти харесва! На мен си ми харесва форума както си е сега!Освен това ако на теб моите коментари ти изглеждат най безсмислени не съм напълно сигурна дали ти четеш правилно! Явно си си критерии за себе си но това мен не ме засяга!

преди 20 години 9 месеца #2839
:hammer:

преди 20 години 9 месеца #2851
Форума така си е добре, защото още са много малко темите и мненията. Севар е взел много правилно решение. Когато се разрастне тогава общия подфорум ще се раздели на няколко.

преди 20 години 9 месеца #2880
Не, предавам се, явно вие не разбирате Български език. :hmm:
:hammer: Шегувам се, никога не се предавам, въпроса драги мои е в това:
сега ще ви го обясня, защото много от вас , изобщо не влизали в адмнистративен панел на форум и не знаят как работи.

Искам не разделение на теми, на раздели, искам всичко да е в един раздел, така, че още като натиснеш ФОРУМ , да влизаш директно в списъка на всички теми (не раздели). Какво толкова непонятно има, не мога да разбера. Прави се с натискане на два, три бутона в админ-панела.
Изобщо не е сложно, даже какво да ви обяснявам на вас, това трябва да го знае Севар, нали той е админът.

Севар, просто прехвърли всичко в един раздел, а не както е сега няколко раздела, че и подраздели. А що се отнася до мненията и препоръките, за които сега има цял раздел, сложи го просто, като "Важна тема", така ще излиза най-отгоре и всики ще могат в тази тема да пускат предложенията си, без това се иска по няколко изречения (т.е. може да се побере в едно мнение), а не в цяла тема, както е сега.

Оф, спирам дотук, защото тази тема стана историческа, а очевидно само Севар, може да разбере, за какво говоря :hmm:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.