Гордост Българска Тенгрианска музика

преди 19 години 10 месеца #11045
Като стана дума за музика в този руски сайт
www.rac-forum.org/
има адски много неща, първо се регистрирате иначе няма достъп. Групите са по азбучен ред. Успех!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 10 месеца #11046
Много благодаря за линка! Отдавна търся някои конкретни неща, а тук май ги има.

преди 19 години 10 месеца #11061
Наистина богат архив при това цели албуми а някъде и дискографии. Ако все пак не откриваш нещо много конкретно ми дай знак на лична.

преди 19 години 10 месеца #11081
Не би било зле от всички тези песни да съберем най-качествените и да ги качим. Вече съм започнал да правя селекция, но ще отнеме доста време.

преди 18 години 3 месеца #27539
Какво става с Гордост?Нещо сайт имат ли?Освен песните в сайта ви намерих и други, но никъде не мога да намеря албум, информация и т.н. за тях.

преди 18 години 3 месеца #28233
Песента им Gordost Track-11 -> Политпедали е идеална за осмиване на живо по време на концерт на някой тъп кмет на дадено място като се изпълни заедно с обругания му образ от някой негов предизборен плакат, пък и не само кмет. Който свири и пее да се захваща. :thumbsup:

преди 17 години 9 месеца #32917
Група Черноризец също имат добри попадения.
vbox7.com/play:d139c7f2 Сънят на Аспарух
vbox7.com/play:0e293352 Мъст за Плиска

преди 14 години 9 месеца #43052
Ако може някой да качи всички песни на групата Гордост ?

преди 14 години 9 месеца #43108

darkmaster писа: Ако може някой да качи всички песни на групата Гордост ?

Мисля, че доста техни песни има качени. Не съм сигурен, обаче дали имат албум и даlи всички техни песни са качени. Позлвай YouTube. Оттам можеш да свалиш що годе качествен звук в wav или mp3 формат. За да свалиш звука от видеофайла, ползвай програмата VideoGet.
Тези, двете, които качих ги намерих именно в YouTube с доста добро качество на звука, извлякох звука в мп3 формат и го качих.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.