Гордост Българска Тенгрианска музика

преди 19 години 10 месеца #10949
"Срам и Позор" отново ли са в играта? Нещо ново знае ли се около тях?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 10 месеца #10951
Аз лично нямам никаква информация за Срам и Позор. Който знае нещо нека да сподели. ;-)

преди 19 години 10 месеца #10956

преди 19 години 10 месеца #10958

iss писа: www.vbox7.com/play:55ed885e?

Какво общо има това с Гордост или Срам и Позор?

преди 19 години 10 месеца #10967
Tая работа с Епизод ме изненада крайно неприятно.
Едно време да припомня те записваха албуми с текстове в съвсем друг стил- по стихове на Вийон и Бодлер и изведнъж смениха посоката. Даже още имам някъде първия им албум. Иначе Българският Бог ми е любима песен и е жалко но .... какво ли не правят парите с хората.
А иначе някой знае ли дали Ер Малък все още съществуват? Отдавна нищо не се чува за тях?

преди 19 години 10 месеца #10968

galabov писа: Tая работа с Епизод ме изненада крайно неприятно.
Едно време да припомня те записваха албуми с текстове в съвсем друг стил- по стихове на Вийон и Бодлер и изведнъж смениха посоката. Даже още имам някъде първия им албум. Иначе Българският Бог ми е любима песен и е жалко но .... какво ли не правят парите с хората.
А иначе някой знае ли дали Ер Малък все още съществуват? Отдавна нищо не се чува за тях?

Така става с всеки, който почне да се мисли за звезда.

преди 19 години 10 месеца #10972

Azerath писа: Така става с всеки, който почне да се мисли за звезда.

И да припомня с риторичен въпрос към уважаемите читатели и участници, кой (666) всъщност подхвърли "идеята" и понятието "Звезда"?

преди 19 години 10 месеца #11031

Севар писа: "Срам и Позор" отново ли са в играта? Нещо ново знае ли се около тях?

Срам и Позор са отнова в лайната. Миналата седмица в понеделник са имали концерт с Епизод в Враца. Епизод са били замеряни с бутилки и са им спукани гумите на автобуса.
Макар и отново в играта те остават за момента със старите си песни.

преди 19 години 10 месеца #11037
Каня се да питам Пели (вокала), имам му номера в ICQ-то. Преди се оказа, че ми бил колега. Та той беше казал, че имали доста неиздадени песни, но откъде ти пари за издаване. Бих се радвал да запишат някоя друга песен. Може 2-3 да са, ама да са добри. Изкуството е вечно!

преди 19 години 10 месеца #11038
Ами зависи какво се има предвид под издаване. Могат да се направят доста качествени 200-300 бройки само за ценители пък и цената ще е нормална. Но ужасно много се отдълечаваме от темата за Гордост. :-)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.