Проблемите на сайта
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Няма да е зле последните материали да са и в началото на сайта, а не само във форума!
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Tova se nalaga poradi facta che ot kakto hosting companiata smeni versiata na MySQL servera ima problem s pisaneto i cheteneto na novi postove na kirilica.
Ste mozhete da pishete otnovo, kogato otstranim tozi problem.
Blagodarq za razbiraneto!
Den Gree!
Успех!
Бъди Здрав,Админ!Admin писа: Да се надяваме, че повече няма да има такива внезапни изненади.
Успех!
Ако сте ми писали, да ви съобщя, че от снощи не мога да си отваря пощата. Случва се поне за десети път и това беше последният ми опит да си направя нов мейл. Вижте снимката, по-нататък изобщо не може да се продължи, папки с писма не се виждат. Е, писна ми вече!
Разбира се, направих последен опит за оправяне на положението. Отворих си друга поща и писах до поддръжката на фронт.ру. Виждате отговора:
"Здравствуйте, Ангел Грънчаров
Спасибо за сообщение. Ваша заявка передана ответственным лицам и будет решена в ближайшее время.
С уважением,
Михаил,
служба поддержки проекта pochta.
Оцените работу поддержки зайдя по этой ссылке support2.relax.ru/estimate?request_id=15...d=9&uid=4680&lang=ru"
Хубаво, ама резултат няма. И както се отказах от много други неща, както се отказах да си продължа Интернета след 14-ти, така се отказвам и от пощите. Не искам никой да ми се сърди, че не съм му отговорил. Не ми е възможно нито да си чета писмата, нито да им отговарям.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.