ICQ номера на Даниела,каракачанка която обижда Явно мразят яко България

преди 20 години 10 месеца #2393
ICQ номера на Даниела,каракачанка която обижда България....

ето го;206209683
Да не казвам какво е отношението и към нас,тя била родена тук,знае български,взе ме за тъп,затова че не мога да и вкарам в главата факта че гъците не са нищо повече от нас,дори напротив.....гола вода са,само дето имаха късмета да попаднат в другия лагер......странна,били сме роби били сме си били само и единствено ние виновни за положението в което сме,гледа обаче СКАТ .....абе какво да ви обяснявам,до голяма степен е и права,за нас,така е като чакаме все някой да ни поведе,а не тръгнем всичките заедно и не смажем сганта.......вижте я каракачанката(100%гъркиня Ухилен)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #2401
Нико , що й се връзваш , тя като е толкоз ербап, да дойде да живее в България , па да се борим заедно :-D

преди 20 години 10 месеца #2408
Вълчане,

хова като нея не заслужават да са българи! Наври я там където не огрява слънцето.

преди 20 години 10 месеца #2410
Предай на каракачанската кучка, че народа и освен да посе добитък никаква друга диря не е и няма да остави на човечеството. А, да...и селекцията на някакви кучета май!

За византийците, най-добре да не подхващаме темата, че напрово ще я наврем в отверствието на въпросните кучешки породи.
Те са едни лицемерни, развратни и мега прости еснафи, които трябва да си припомнят как до преди петнайсетина години им процъфтяваше бизнеса с транспорт на големи групи цървули, които опоскваха търговската мрежа на бай Тоша и вкарваха големи парични потоци у нас във вид на полюлей, пити кашкавал Балкански, покривчици и куп други.
Сега се наблюдава връщане на тази традиция по Петрич и Сандански, понеже са мноооого добре от както влязоха в лоното на ЕС и кафето в пластмасова чаша на автогарата струва 2 евро :pint:

преди 20 години 10 месеца #2412
Най-добрият отговор е да не се държим като роби пред колониалната администрация на бивша България. Следващата крачка е да поведем нашата национално-освободителна бирба и пак да бъдем свободни хора. А иначе не е толкова зле, където ни казват в очите, че сега сме роби. Ако не осъзнаем, че наистина ни превърнаха в роби, как ще поискаме да се освободим?

преди 20 години 10 месеца #2413
Именно,от тази странна добре лае каракачанката против България,аз вече и казах че това че сега сме зле не значи че няма скоро да стибнем и до Тесалоники-Солун,накрая си я запсувах както трябва и я блокирах да не ми пише повече.....но е доста показателно това че вече няма накъде да позволяваме да ни лъжат разни самозвани патриоти!Ако трябева от тях ще започнем чистката.......ама трябва вече да престанем сдамо да коментираме,писна ми само да дърдорят......е да нямнаме трибуна ,но я да се хванем в ръце и да вкараме ръководството на атака в правия път....еееее ще откача,давайте да излизаме на улицата!!!

преди 20 години 10 месеца #2429
Виждам, че си вбесен, а бесовете ги трепят.
Вълчане, те само това чакат да излезнем на
улицата, за да си намерят причина.Не е това
начина, а иначе ме боли "дедовия" за това дали
ще ми теглят боя на улицата.
Но знам, че има и други начини, които са необратими и
те произлизат именно от нас или ако не ще произлязат!!!

преди 20 години 10 месеца #2462
поправка за кучетата,по пътя на българите от азия до тук има приличащи си по почти всички признаци кучета/кавказка,средноазиатска,"каракачанска"/.аз живея в каракачанско село и там скоро научиха,че и казват каракачанска овчарка.всички го знаехме овчарско куче.изводите са за вас.

преди 20 години 10 месеца #2512

IYI писа: Виждам, че си вбесен, а бесовете ги трепят.
Вълчане, те само това чакат да излезнем на
улицата, за да си намерят причина.Не е това
начина, а иначе ме боли "дедовия" за това дали
ще ми теглят боя на улицата.
Но знам, че има и други начини, които са необратими и
те произлизат именно от нас или ако не ще произлязат!!!

А мислиш ли че незнам че чакат само да скочим,за да дйдат чернилките да ни усмиряват!!?Но какво да правим,така да седим и гледаме как ни съсипват.....никак не ми харесва!??!Пък можем да се вдигнем да протестираме без да бием никой,поне да покажем че знаем какво става,знаем какви са им намеренията.....
Само с писане по форуми и приказки,незнам какво може да се постигнем!?!?

преди 20 години 10 месеца #2516

Пък можем да се вдигнем да протестираме без да бием никой,поне да покажем че знаем какво става,знаем какви са им намеренията.....

Вълчане и аз доскоро апелирах за мирни протести и демонстрации....сега не съм толкова сигурна. Виж какво става в Близкия Изток - Иран, Ирак, Палестина.... постоянни демонстрации....

Където и да погледнеш - море от хора. Всяка новина от близкия изток по телевизия или вестници показва едно и също - море от хора по улиците - постоянни протести. Много пъти съм се чудила дали тези хора нямат какво друго да правят....

Помага ли им - НЕ, чували ги някой - НЕ, променя ли се нещо - НЕ.

Мюсюлмански протести в европа:

Някой ще попита защо не слагам демострации на бели християни - горчивата истина е, че те не смеят вече да протестират, за да не ги обвинят в расизъм и да ги арестуват. Няколкото опита на националисти и скинхедс приключиха с провал.

Ако някой има по-добра идея от протестите по улиците или протестите с коли, които БНП организирват да каже.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.