ICQ номера на Даниела,каракачанка която обижда Явно мразят яко България
ето го;206209683
Да не казвам какво е отношението и към нас,тя била родена тук,знае български,взе ме за тъп,затова че не мога да и вкарам в главата факта че гъците не са нищо повече от нас,дори напротив.....гола вода са,само дето имаха късмета да попаднат в другия лагер......странна,били сме роби били сме си били само и единствено ние виновни за положението в което сме,гледа обаче СКАТ .....абе какво да ви обяснявам,до голяма степен е и права,за нас,така е като чакаме все някой да ни поведе,а не тръгнем всичките заедно и не смажем сганта.......вижте я каракачанката(100%гъркиня Ухилен)
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
хова като нея не заслужават да са българи! Наври я там където не огрява слънцето.
За византийците, най-добре да не подхващаме темата, че напрово ще я наврем в отверствието на въпросните кучешки породи.
Те са едни лицемерни, развратни и мега прости еснафи, които трябва да си припомнят как до преди петнайсетина години им процъфтяваше бизнеса с транспорт на големи групи цървули, които опоскваха търговската мрежа на бай Тоша и вкарваха големи парични потоци у нас във вид на полюлей, пити кашкавал Балкански, покривчици и куп други.
Сега се наблюдава връщане на тази традиция по Петрич и Сандански, понеже са мноооого добре от както влязоха в лоното на ЕС и кафето в пластмасова чаша на автогарата струва 2 евро
Вълчане, те само това чакат да излезнем на
улицата, за да си намерят причина.Не е това
начина, а иначе ме боли "дедовия" за това дали
ще ми теглят боя на улицата.
Но знам, че има и други начини, които са необратими и
те произлизат именно от нас или ако не ще произлязат!!!
А мислиш ли че незнам че чакат само да скочим,за да дйдат чернилките да ни усмиряват!!?Но какво да правим,така да седим и гледаме как ни съсипват.....никак не ми харесва!??!Пък можем да се вдигнем да протестираме без да бием никой,поне да покажем че знаем какво става,знаем какви са им намеренията.....IYI писа: Виждам, че си вбесен, а бесовете ги трепят.
Вълчане, те само това чакат да излезнем на
улицата, за да си намерят причина.Не е това
начина, а иначе ме боли "дедовия" за това дали
ще ми теглят боя на улицата.
Но знам, че има и други начини, които са необратими и
те произлизат именно от нас или ако не ще произлязат!!!
Само с писане по форуми и приказки,незнам какво може да се постигнем!?!?
Пък можем да се вдигнем да протестираме без да бием никой,поне да покажем че знаем какво става,знаем какви са им намеренията.....
Вълчане и аз доскоро апелирах за мирни протести и демонстрации....сега не съм толкова сигурна. Виж какво става в Близкия Изток - Иран, Ирак, Палестина.... постоянни демонстрации....
Където и да погледнеш - море от хора. Всяка новина от близкия изток по телевизия или вестници показва едно и също - море от хора по улиците - постоянни протести. Много пъти съм се чудила дали тези хора нямат какво друго да правят....
Помага ли им - НЕ, чували ги някой - НЕ, променя ли се нещо - НЕ.
Мюсюлмански протести в европа:
Някой ще попита защо не слагам демострации на бели християни - горчивата истина е, че те не смеят вече да протестират, за да не ги обвинят в расизъм и да ги арестуват. Няколкото опита на националисти и скинхедс приключиха с провал.
Ако някой има по-добра идея от протестите по улиците или протестите с коли, които БНП организирват да каже.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.