Предизвикателство

преди 18 години 3 месеца #27879
Тук: www.strategypage.com/military_photos/
има интересни снимки. Обаче нещо пише, че страницата била стратегическа. Хубаво, като е толкова стратегическа, какво прави в моята стара щайга, тоест в износения ми компотер? Обаче не мога да отворя нито една от картинките. Ще се опитаме ли да го направим заедно? Нима бушмените на Буш са по-добри от нас?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 3 месеца #27882

Елтимир писа: Тук: www.strategypage.com/military_photos/
има интересни снимки. Обаче нещо пише, че страницата била стратегическа. Хубаво, като е толкова стратегическа, какво прави в моята стара щайга, тоест в износения ми компотер? Обаче не мога да отворя нито една от картинките. Ще се опитаме ли да го направим заедно? Нима бушмените на Буш са по-добри от нас?

Пробвай адреса така:
Military Photos

преди 18 години 3 месеца #27883
Браво, благодаря! Една се отвори. Дали сега някой бушмен няма да земе и да се отрови?
Авангардна военна техника, поне така разбрах, след малко ще видия по-точно какво е. По-интересните обещавам да пусна без забележката, че са стратегически.

преди 18 години 3 месеца #27884
Дай линк за някаква дърпачка на сайтове, че не ми се свалят една по една. А в момента сканирам за буболечки и компа ми едва пъпле.

преди 18 години 3 месеца #27885
Знам че има такива програми, даже ми хрумна това, обаче никога не съм ползвал и не ги знам. Ако някой знае да каже.

преди 18 години 3 месеца #27886
DTcv или нещо подобно. Сега нямам много време да се разправям. Днес тук е пълна къща с деца и не съм постоянно пред компа. А внучето щом го оставя и почва да ми се кара. Иска все на ръце да го нося. Ама нема начин, нали съм дедо.

преди 18 години 3 месеца #27887
Намерих тази: WEBHTTrack Copier
Download

преди 18 години 3 месеца #27891
Намерих, само чакам да свърши сканирането. Почвам една тема със снимки. Снимки, които кой знае защо разлайват кучатата. напълно безобидни снимки. Та наблюдавайте бесните псета да видим от какво толкова са бесни.

преди 18 години 3 месеца #27908
Програмата я пробвах и работи отлично!
Свалих цял един сайт и вече ми е на компа.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.