За Севар Едно конкретно предложение-УНИКАЛНО

преди 20 години 4 месеца #5769

Севар писа: Понеже темата беше отначало към мен, ще взема отново участие. Не ви ли се струва "малко" странно някакво лице да рекламира не какво да е, а точно пирамида в нашия сайт, където никой досега не си е позволявал такова нещо?
Да си сложиш за ник знака на българската държавност и да рекламираш някакви гнусни алъж-вериши?

Да, доста амбициозно отношение към сайта и Движението!

Освен това в друга тема, където говорехме за спасението на България, лицето с ник IYI беше обявило, че се е запознало с човек, който го въвел в структура с дълбока йерархия стигаща "много нависоко"! Помня, че някои участници, сред които аз и Мистик поискахме повече информация за структурата. Не последва нищо.

Знам за една структура, която стига много нависоко и е много разклонена и която се занимава с пирамиди, глобални алъш-вериши и поставя планове за управление на държави и планети. Май за нея говори IYI.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 4 месеца #5823
Eлена ? ...

Хахахахахахха ...

Това беше най-смешния опит за изопачаване на истината, признавам позабавлява ме ...

До колкото всички останали ...

Ако ви интересува от друга гледна точка само пуснете едно ЛС.

Защо лично съобщение ? Това което имам да кажа е за всички но няма да си правя труда да пиша каквото и да е ако никой не го интересува ( :

преди 19 години 7 месеца #12925
Айде напиши де,кво искаш,да ти затрупаме пощенската кутия?! :tc:

преди 19 години 7 месеца #12926
Атила,не ми се отваря последният албум на Любэ.Направи нещо!Тоя много ме кефи! :aura:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.