За Севар Едно конкретно предложение-УНИКАЛНО
А що се отнася до евреите ги мразя не по-малко от теб, а дори повече, защото имам поне две причини повече от теб!
Пирамидите са банките, корпорациите, общо взето всичко!
Тези продукти са мощни средства за мощна пропаганда и за всичко от което бихме имали нужда.Тези иновации ще ги има с или без нас, но по-добрият вариант е да се възползваме, а предизвикателството, което ще им изпратим ще подпали задниците им на няколко континента!!
Само зъл гений може да накара цялата система да рухне!-опит за цитат от моя страна на един, който се мисли за бог и е слуга на Архитекта!
Не се смятам за гении, но вече проследих 37% от стратегиите и методите им в световен мащаб.На техните действия ще има равни по сила противодейстивя!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
взимаш един Linux, трескаш му VideoLAN (само пример - има много дуги решения) сървър, мажеш 10ина PHPs, JSPs или квото там за Frontend, и в зависимост от различни вариабли зареждаш различни филми (файлове) и туй то.
На клиента му пускаш един HTML (мейл или през уеба, както ти скимне) с някакъв си <object> ... и то стиймва.
аре с малко зор можеш и админска част да напишеш дето клиентите да си оправляват филмчетата
кво му е новот, кво му е уникалното на тва ?!?!?
аз писах вече, че това става супер лесно с последните верси на Flash - ако искаш мога да ти обясня и кои са и Macromedia, oт колко време са на пазара и колко топ технологи са развили и успешно продават. Последно купиха Photoshop.
ето ти един аудио пример:
www.zagran.de/index.php?module=subjects&...=viewpage&pageid=262
последният албум на Любе
Поздрави
Атила
п.с. на тия в силиконовата долина мозъците явно са им станали на каучук вече - за нищо не стават
IYI писа: На кратко, това с което разполагам е най-мощният маркетингов продукт, който ще Ви го демонстрирам.
Севаре, мога да ти предоставя поточно видео от порядъка на 200 часа гледаемост, която единствено представлява динамичен линк, който освен, че можеш да изпращаш на всички възможни пощи, можеш и да качваш и на сайта.Примерно направени от нас клипове, филми, послания.Всичко това, което виждаш може да бъде променено, както пожелаеш!
v1.asmt.tv/hipi1.asp?msgid=74db42f7-9577-4a7d-9cac-44912707e88e
Това, което може да има този сайт, скоро друг български сайт, няма!
Така, че би ли ми обяснил как да го видя, аз например ? А за бавната връзка, помисли ли?! В София, монополист е Евроком, тяхната връзка, никога няма е достатъчно бърза, за подобно чудо...
Атила хайде върви и го предложи всичко това на малък, среден и голям бизнес.Това, което споменаваш няма нищо общо.
Емилио се покри! Първо се отцепи от "основната група" с `мениджъри` споменатите хора Торнев и Панчева и участваше в "зарибяването" в Екип с баш-компетентния Сапунов. Даже сбирките си правеха по едно и също време с основното ядро, ма в друг квартал ... После чух, че им потръгнало ...Запознат писа: Какво стана с видео-мейлите? Шест месеца минаха вече, но от нашия IYI човек отговор няма. Щяха уж силиконовите акули да завладеят света с този нов начин на комуникация. Слушай момче, не те знам четеш ли още тук, но това с което започна темата е чиста проба лъжа и манипулация. Нищо от това, за което си писал не е валидно. Времето най-добре показва, кой с какво се занимава. От тук нататък можеш да си "береш лайката" Емилио!
Откъде знам? От най-сигурния източник: портфейла ми. Изгорях с повече от 700 лв, защото поисках и дадох "рамо" на "Грифон-Верен", т.е. ЕМИЛИО21 и му (!!!!) повярвах, че това е ТЕХНОЛОГИЯ ОТ БЪДЕЩЕТО. Оказа се ... друго.
Не ме е яд за парите, дето попилях, а че ПРИВЛЯКОХ в пирамидата И ДВЕ МОИ ПРИЯТЕЛКИ, на които много държах, а с това безвъзвартно ги загубих.
В пощата ми продължава да постъпва информация, че фирмата си действа, бизнес-плана се изпълнява и като приходи за Централата, а и като бонуси за Представителите й. Но в България - "мениджърите" и с отказаха, а патки като мен дори не могат да си дръпнат от картата смешите 25 $, дето заработих за ... 4 месеца.
Та така, "Запознат". Не послушах Елтимир, като ме предупреждаваше да не се захващам с подобни въздухарски истории и загубих. Исках да използувам заработените от тази фирма пари за финансиране на вестника и Каузата. Не стана. Пък след като се отказах, "Спонсора" ми (същият този Емилио) ме произведе в чин: "агент" на НСС, че и масонка ме нарече, и чифутка ...
ИМАШ ЛИ ОЧИ ДА МЕ ПОГЛЕДНЕШ "Верен"? Кому си верен? На Господаря си ли?
Иначе, има и полезна страна, произтичаща от тази схема, а именно, че човек се активизира, учи се да решава на пръв поглед нерешими ситуации изобщо мозъчната дейност кипи! Естествено всеки плаща скъпо за това.
Ако всеки човек дава толкова за националната идея, в ползу роду, не за собствена изгода-резултатите щяха да са покъртващи!
Да си сложиш за ник знака на българската държавност и да рекламираш някакви гнусни алъж-вериши?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.